15 dating tips

Wie had dat gedacht? Mannen die datingtips geven! Eigenlijk is dit heel normaal, omdat mannen vaak een erg moeilijke periode hebben tijdens de eerste date. Dit kan natuurlijk aan behoorlijk wat factoren liggen.

In dit artikel lees je tips die je als vrouwen zou kunnen inspireren en zou kunnen toepassen in de praktijk. Ook vrouwen lezen talloze dating artikelen om ervaring op te doen. De beste ervaring is natuurlijk de praktijk! Veel leesplezier.

Tip 1: Wees ruimdenkend

Één van de belangrijkste datingtips, een mooie slogan van Steve M. ”Ga er niet vanuit dat ik je naar het mooiste en beste restaurant van de stad neem. Ik neem je mee naar een burger restaurant waar ze lekkere burgers verkopen, gewoon om te kijken hoe je reageert. Als je er mee instemt, hebben we een winnaar!

 Zo niet, dan zullen we afscheid moeten nemen”. Vrouwen moeten niet gelijk verwachten dat mannen hen meenemen naar iets duurs, het gaat tenslotte om het samenzijn. De omgeving kan hierbij helpen, maar dat zou in principe weinig invloed moeten hebben.

Tip 2: Doe niet zo veel voor onderzoek

Veel vrouwen gaan natuurlijk gelijk op onderzoek uit, daarom staat deze ook in het rijtje van de datingtips. Doe niet zo veel onderzoek en ga gewoon uit van het ‘online profiel’ waar je oog is opgevallen.

Vraag ook je vrienden / vriendinnen niet om te kijken of ze deze persoon kennen, dit kan namelijk vies tegenvallen. Iedereen kijkt anders naar een persoon, je moet een persoon nemen zoals die is.

Tip 3: Vergelijk niet!

Vergelijk mannen niet met exen. Ieder persoon is anders, dus vermijd deze horrorverhalen. Het is aan te raden in geen enkel geval je ex er bij te halen, mannen vragen er niet om. Het is een moment van jullie samen waarvoor je je ex links kan laten liggen.

Zodra mannen merken dat je een aantal keer over je ex begint, kan het een vrij gênante date worden. Het geeft ook eigenlijk aan dat je nog met bepaalde issues zit waardoor je je niet lekker kan openstellen. Je bent daar om opnieuw te beginnen en niet het verleden naar de toekomst te brengen. Deze hoort uiteraard ook thuis in het rijtje van de datingtips.

Tip 4: De rekening

Welke niet mag ontbreken in het rijtje van de datingtips. Een welbekende uitspraak en toch ook wel een dingetje voor sommige mannen. Niet in de zin van het afrekenen zelf, maar in het feit dat vrouwen niet aanbieden om de rekening te delen.

Ondanks mannen erop staan altijd de rekening te betalen, is het misschien wel zo oprecht om te vragen of je de kosten zou kunnen delen. Het laat zien dat ze interesse in je toont en dat ze heeft genoten van de tijd met jou en zichzelf ongeacht met wie ze is.

Tip 5: Je bent wat je eet

Wat je uitkiest van de menukaart kan wat over je persoonlijkheid vertellen. Mensen die bijvoorbeeld een salade kiezen, zijn over het algemeen vrij saai.

Probeer daarom als vrouw een normaal gerecht te kiezen waar je van geniet waardoor je automatisch aandacht hebt voor elkaar! Een belangrijke voor in het rijtje van datingtips voor vrouwen.

Tip 6: Weet dat je gewoon geweldig bent

En dit bedoelen mannen niet te arrogant. Maar straal zelfvertrouwen uit en wees een beetje zelfverzekerd. Ook al is het de eerste date, mannen zijn net zo gespannen als vrouwen.

Soms kunnen de eerste dates best gênant zijn, maar probeer jezelf te blijven. Ook één van de datingtips die niet mag ontbreken.

Tip 7: Eerlijkheid duurt het langst

Zeg wat je bedoeld. Wees duidelijk. Vrouwen hebben vaak de neiging dat mannen precies weten wat vrouwen bedoelen als het een beetje vaag over komt. Vaak eindigt dit in teleurstelling en dat wil je juist voorkomen!

Als je iets wil, wees specifiek en zorg ervoor dat je de onnodige stress vermijdt. Vaak zijn mannen open en enthousiast als het gaat om leuke nieuwe ideeën, vandaar dat deze in het rijtje van datingtips thuishoort.

Tip 8: Begin niet over seksuele conclusies

Wat we hier mee bedoelen is dat als dat je voor het eerst seks met hem hebt, hem niet te streng beoordeeld op zijn kunnen. Alles is in principe nieuw en toch is het een onbekend terrein waar hij zich in bevindt. Seks hebben zelf niet, maar met jou wel.

Het is onmogelijk om mannen te vergelijken in bed met vorige vriendjes. Daarom staat deze ook in het rijtje van datingtips!

Tip 9: Maak het niet te lang

De eerste date verloopt vaak in de meeste gevallen of heel stroef, of juist heel soepel. Maak het daarom ook niet te lang om stiltes te voorkomen. Op een gegeven moment heb je geen gespreksstof meer waardoor het vrij gênant wordt.

Tenzij je elkaar natuurlijk al wat langer kent, dan is het een ander verhaal. In de meeste gevallen is een etentje voldoende, een drankje achteraf is pas aan te raden als je weet waar je het over wil gaan hebben. Op plek 9 in het rijtje van datingtips voor vrouwen.

Tip 10: Denk als een man!

Als vrouwen met de eerste date gelijk bij mannen in bed stappen, zijn ze niet meteen afgeschreven. Het enige wat ze vrouwen moeten doen is de oprechte interesse in hem behouden en gewoon geweldig zijn!

Als je leuke dingen weet te plannen heb je al een voorsprong. In de meeste gevallen komen mannen met ideeën, maar mannen vinden het ook cool als vrouwen met ideeën komen. Denk bijvoorbeeld aan een concert of iets dergelijks, alles is mogelijk! Daarom ook te vinden bij datingtips voor vrouwen.

Tip 11: Zeg wat je wil zeggen

Mannen haten het als zij de enige zijn die het vuur proberen aan te houden. Gespreksstof verzinnen is voor sommige moeilijk, maar als het eenmaal begint te lopen dan is het een kwestie van een paar scheutjes olie erop en je bent klaar.

Vrouwen, kom ook met leuke dingen waar je over kan praten! Simpel, belangrijk, daarom behoort deze ook tot de datingtips.

Tip 12: Vermijd haat naar andere vrouwen

Er zijn erg veel vrouwen die roddelen over andere vrouwen. Maar mannen vinden dit totaal niet aantrekkelijk, daarom is het verstandig om tijdens een date er niet over te beginnen en die vrouwen in hun waarde te laten.

” Wat een lelijke jurk heeft zij aan zeg!”

 Bitchy zijn is niet nodig.. Daarom hebben mannen deze ook in het rijtje van belangrijke datingtips gezet.

Tip 13: Een bedankje kan geen kwaad

Een belangrijke voor de datingtips! Mannen vinden het niet erg om de rekening te betalen, of de deur open te houden, etc. Maar wat ze wel vervelend vinden, is dat ze achteraf geen bedankje krijgen.

Het is een teken van waardering waardoor de man zich ook echt gewaardeerd voelt. Soms hebben vrouwen de neiging deze dingen heel normaal te vinden. Maar niets is meer dan normaal als een klein bedankje achteraf.

Tip 14: Wees vriendelijk

Ook wel een hele belangrijke in het rijtje van datingtips. Het is namelijk heel erg belangrijk voor mannen dat ze zich gewaardeerd voelen.

Wees daarom ook vriendelijk, vrouwen kunnen nog vrij ‘hard to get’ spelen of uit de hoogte zijn. Is allemaal niet nodig, mannen willen alleen maar kennismaken en kijken of het klikt!

Tip 15: Fysiek contact

Mannen vinden dit heerlijk! Probeer hem af en toe aan te raken maar niet in op een seksuele manier. Ze vinden het heerlijk als ze af en toe aangeraakt worden op hun armen als je aan het praten bent, het laat ook zien dat je geïnteresseerd bent en je het naar je zin hebt.

Ben je normaal niet van de fysieke aanrakingen, doe het dan vooral niet. Mannen hebben al snel door of je gemaakt over komt of niet. Mannen willen door deze datingtips kenbaar maken dat het ook heel erg soepel kan verlopen, een kleine voorbereiding is het halve werk!

Jan Peeterse

mei 21, 2019

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  "Wanneer je er nieuwsgierig naar bent, dan denk je er op...
  Lees meer...

 2. Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Modern days. Er zijn zoveel culturele subgroepen dat het haast niet...
  Lees meer...

 3. Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Je bent toe aan wat spanning. Iets nieuws. Je wilt daten,...
  Lees meer...

Reacties - 15 Datingtips voor vrouwen, van mannen!

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.