Youppee

30%

Youppee is een online dating platform dat speciaal gericht is op de Smartphone. Doordat het gebruikt wordt op de Smartphone zijn de responses en dates erg snel gemaakt omdat op elk moment gecheckt kan worden of er een leuke match voor jou tussen zit. Nu vraag jij je af wat is dan het verschil met Tinder? Tinder is gratis en lang niet alle mensen zijn serieus op zoek naar een date. Daarnaast zijn het vaak ook nog eens tieners van 14 jaar die deze App gebruiken. Youppee onderscheidt zich door alleen maar betalende leden toe te laten.

startpagina datingsite youppee
Algemeen
Gebruiksgemak
Profielen
Youppee scoort een 30%
Klantenbeoordeling:

Erg hoog succespercentage, maar waarom?

Het aantal mensen dat een date vindt dankzij youppee is ontzettend hoog. Dit komt voornamelijk door 2 factoren. Met het groen, oranje en roodprofiel zoeksysteem kun jij aanpassen hoe nauwkeurig jij je eisen stelt aan voorgestelde matches. Op je smartphone kun je vervolgens een straal van een aantal kilometer instellen en de profielen komen tevoorschijn met de afstand. Daarnaast zijn er alleen betalende leden actief op deze datingsite. Helaas is er niks gratis uit te proberen, maar voor €2,49 per maand is het ’t best waard! Dit is tevens de tweede reden waarom mensen bij Youppee erg snel een date vinden, iedereen wil namelijk waar voor zijn geld en gaat dus daadwerkelijk serieus op zoek naar een date.

Een datingprofiel is ook lang niet zo uitgebreid en gedetailleerd als een normale datingsite. Door slechts de belangrijke eigenschappen in te vullen maakt het de datingsite zo snel en wendbaar. Binnen enkele minuten kun jij aan de slag en in de buurt op zoek gaan naar een date vanaf je smartphone. Makkelijk, snel en erg effectief!

Aanmelden bij Youppee

Interesse en benieuwd of deze datingsite iets voor jou kan betekenen en heb jij een Smartphone in bezit? Meld je dan aan bij Youppee, betaal die kleine €2,50 per maand en als het niet bevalt zeg je jouw lidmaatschap net zo snel weer op! Een profiel hier is al stukken goedkoper dan op zoek gaan in de bar naar een leuke date!

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

aug 26, 2014

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Youppee – De datingsite om flexibel te daten!

3 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.