• Algemeen
  • Gebruiksgemak
  • Lay out
  • Kosten
  • Ledenbestand
wytegearre is een datingsite speciaal voor friezen

Wytegearre?

Wytegearre is een Fries woord dat in het Nederlands ‘wij samen' betekent. Wytegearre is ook een populaire datingsite die zich speciaal richt op Friezen en op mensen die Fries spreken en verstaan, maar buiten Friesland wonen. Friezen zijn zeer trots op hun eigen taal en cultuur. Als het gaat om het vinden van een relatie, een nieuwe liefde of gewoon vriendschap zoeken Friezen graag iemand die uit dezelfde provincie komt. De datingsite Wytegearre richt niet niet speciaal op senioren of op andere doelgroepen. Als je maar ouder bent dan 18 jaar en Friestalig kun je je inschrijven.

Gratis Wytegearre proberen
 

Nederlandstalige Friese datingsite

Ondanks het feit dat Wytegearre zich specifiek op Friestaligen richt, is de site in het Nederlands geschreven. Daarmee is de site voor iedereen toegankelijk. Wat voor een datingsite bijzonder is, is dat er een chat is voor de leden. Daar wordt natuurlijk wel degelijk in het Fries met elkaar gesproken.

Profiel aanmaken

Gratis of VIP account? Een profiel aanmaken is, zoals bij veel datingsites, gratis. Met zo'n gratis account kun je echter niet gebruik maken van alle functionaliteiten van Wytegearre, zoals de chat of het sturen van persoonlijke berichten. Met een gratis account kun je wel je eigen profiel aanmaken, interesses aangeven en alvast een kijkje nemen op de site. Wie zich inschrijft krijgt gelijk de ‘fotozapper' te zien, waarmee je foto's van andere leden kunt bekijken. Om alle mogelijkheden van de site te kunnen benutten, heb je een zogenaamd VIP account nodig. Daar zijn uiteraard kosten aan verbonden.

Gratis proberen & kosten VIP account

Wie enige tijd heeft rond gekeken op de site en dan besluit om over te gaan tot een VIP account heeft een keuze uit verschillende mogelijkheden. Het komt erop neer dat je voor een bepaalde periode VIP toegang kunt krijgen tot alle functionaliteiten van Wytegearre. Betalen voor een VIP account gebeurt met Credits. Deze Credits zijn het interne betaalmiddel dat je op de site gebruikt en die je via iDeal of je creditcard kunt betalen.

Gratis Wytegearre proberen
 

Actuele prijzen (inclusief BTW)
– 31 dagen VIP-toegang voor € 24,99 (310 Credits)
– 61 dagen VIP-toegang voor € 39,98 (610 Credits)
– 122 dagen VIP-toegang voor € 59,96 (1220 Credits)

Ervaringen delen

Hetgeen waar men opzoek naar is als men kijkt naar recensies zoals deze is kwalitatieve en betrouwbare informatie. Daarnaast zijn ervaringen uit de praktijk altijd gunstig en fijn om te zien. Het is namelijk een sociaal bewijs of een datingsite werkt of niet. Heb jij dus ervaringen met Wytegearre? Dan wordt het ontzettend gewaardeerd als jij deze hieronder achterlaat!

VN:F [1.9.22_1171]
Profielen
Kosten
Betrouwbaarheid
Gebruik website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “Wytegearre, nije leafde in Fryslân – Datingsite Friesland”

  1. Leuke en gezellige datingsite. Werkt goed speciaal voor de mensen die fries spreken, lekker ons kent ons gevoel. Niet te duur en overzichtelijk systeem.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter over deze datingsite...

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)