Tesamen

80%

Wil je jouw ideale partner online vinden, dan wil je uiteraard wel een goede, eerlijke en betrouwbare datingsite gebruiken om jouw online zoektocht naar liefde goed te organiseren. Eén van de betrouwbare datingsites die je in België kunt gebruiken om jouw ideale partner te vinden, is Tesamen.be. Meer over de functies van deze datingsite, de inschrijvingsprocedure van de website en de kosten van de website lees je op deze pagina.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

tesamen datingsite voor in belgie
Algemeen
Ledenbestand
Betrouwbaarheid
Tesamen scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

De functies van Tesamen.be

De datingsite heeft vele functionaliteiten om het online daten nog gemakkelijker te maken. Heb je je ingeschreven voor de datingsite en jouw profiel gevuld met relevante informatie over jezelf, dan stelt de datingsite je meteen leuke leden voor. Je kunt meteen contact maken met deze leden, maar je hebt natuurlijk ook de vrijheid om zelf leuke profielen te zoeken op de datingsite. Wil je contact leggen met andere leden, dan doe je dit door een bericht te sturen. Je bepaalt zelf de inhoud van het bericht en bepaalt ook wanneer je jouw persoonlijke contactgegevens (e-mailadres, telefoonnummer, et cetera) aan iemand wil geven. Tesamen.be maakt het zelfs mogelijk om aan te geven of je jouw foto wel of niet wil tonen aan een ander lid, voor het optimaal beschermen van je privacy.

De inschrijvingsprocedure van Tesamen.be

Het aanmaken van een account bij Tesamen.be doe je via de website en heb je binnen een paar minuten geregeld. Je klikt op de button ‘Schrijf je in’ (op iedere pagina van de website in het hoofdmenu te zien) en er wordt een nieuwe pagina geopend. Op deze pagina vul je al je gegevens in, waarna je aangeeft dat je de voorwaarden van de datingsite accepteert. Nu krijg je een e-mail van Tesamen.be met een link om jouw account te activeren. Heb je op deze link geklikt, dan word je meteen doorgestuurd naar de datingsite en kun je jouw profiel gaan vullen.

De kosten van Tesamen.be

Om echt in contact te komen met andere leden van Tesamen.be, heb je een betaald lidmaatschap nodig. Je schrijft je gratis in bij de datingsite, maar met het gratis profiel kun je veel functies van de datingsite niet gebruiken. Wil je dit wel, dan neem je een betaald abonnement en kun je alle functionaliteiten van Tesamen.be inzetten om je ideale partner te vinden.

De kosten die je betaalt voor het betaalde abonnement van Tesamen.be, zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. Voor 3 maanden betaal je 32 euro per maand, voor een jaar betaal je 15,66 euro per maand en voor 237 euro krijg je een abonnement zonder einddatum. Je kiest helemaal zelf welk abonnement je af wil sluiten en welke kosten je wil betalen voor het online vinden van liefde.

Ervaringen delen!

Wij stellen het erg op prijs als jij jouw ervaring met deze datingsite wilt delen. Veel mensen zijn namelijk naast algemene informatie ook opzoek naar hoe het in de praktijk is. Werkt de datingsite? Melden veel mensen zich aan? Is het gebruiksvriendelijk? Laat jouw positieve of negatieve reactie achter om een transparante recensie te vormen.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

nov 16, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Tesamen.be – Daten in België | Informatie en ervaringen

Een commentaar

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.