Tagged

61%

Tagged is meer een sociaal netwerk platform dan een datingsite, maar is wel voor het laatste bedoeld. Het is een website die Engelstalig is en internationaal actief is. Er zijn een hoop Nederlanders en Belgen te vinden die op zoek zijn naar nieuwe contacten.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

Tagged
Algemeen
Gebruiksgemak
Aantal actieve leden
Tagged scoort een 61%
Klantenbeoordeling:

Nieuwe mensen vinden op Tagged

Zowel voor online als in het echte leven. Wereldwijd zijn er zo’n 100 miljoen profielen aangemaakt en daarvan zijn er ongeveer 30 miljoen actief. Een deel daarvan komt ook uit Nederland en België en misschien vind jij het ook wel leuk om in andere landen nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast kan het ook handig zijn als je op vakantie gaat. Je kunt dan op voorhand al nieuwe mensen leren kennen met wie jij een leuke date kunt afspreken zodra je op je bestemming aankomt.

Op deze datingsite kun je onder meer spelletjes spelen en zo makkelijk nieuwe contacten aangaan. Je kunt ook andere profielen bekijken en je krijgt matches te zien met profielen die dezelfde interesses als jou hebben. In principe is Tagged meer een online ontmoetingsplek waar jij nieuwe vrienden kunt vinden en bestaande vrienden die lid zijn kunt ontdekken. Maar het mag logisch zijn dat hier veel dates uit voort komen en daarom kunnen we ook met een gerust hart zeggen dat Tagged een datingwebsite is.

Hoe werkt Tagged?

Je kunt je gratis aanmelden en gratis een profiel aanmaken op Tagged. Dit is ook nodig wanneer jij gebruik wilt maken van de datingsite. Je hoeft alleen maar een gebruikersnaam in te vullen, je e-mailadres door te geven en wat andere standaard vragen zoals je leeftijd, geslacht en woonplaats in te geven. Je krijgt vervolgens per mail een code toegestuurd waarmee jij jouw profiel kunt activeren. Door middel van je e-mail adres wordt er ook gekeken of vrienden van jou actief zijn op Tagged.

Wat kost Tagged?

Alle basisfuncties zijn ook gratis. Je kunt in principe dus nieuwe contacten leggen zonder kosten te maken. De datingpagina gebruikt advertenties om een en ander te bekostigen. Wil jij gebruik maken van extra functies zoals onder meer betere zoekfilters, kunnen zien wie jouw profiel bekeken heeft en een goede persoonlijke service dan kun je kiezen voor een VIP-lidmaatschap. Hiervoor brengt Tagged je de volgende kosten in rekening.

 • 1 maand = € 10,99
 • 3 maanden = 7,99 per maand
 • 6 maanden = 5,99 per maand

De Tagged app is overigens wel in het Nederlands beschikbaar en geeft je de mogelijkheid om altijd via je telefoon of tablet nieuwe contacten te zoeken en bestaande contacten te onderhouden. Ook hier is het mogelijk om “goud” of “gold” te kopen om gebruik te maken van de extra functies. Dit zijn als het ware credits met een andere naam. De kosten hiervoor zijn als volgt.

2500 gold =  € 4,99

10.000 gold =  € 9,99

25.000 gold =  € 19,99

75.000 gold =  € 49,99

200.000 gold =  € 99,99

Hoe betrouwbaar is Tagged?

Tagged houdt zich aan de privacy wetgeving en zal jouw gegevens dus nooit met derden delen en jouw gegevens zullen ook niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Je kunt andere leden makkelijk blokkeren en je kunt je profiel ook op onzichtbaar zetten waardoor andere jouw profiel dus niet kunnen zien.

Er zijn echter ook wel wat klachten over Tagged. Zo worden profielen niet echt nagekeken en er zijn dus ook wel wat klachten over fake profielen te vinden. Om de spelletjes uitgebreider te kunnen spelen maken sommige leden ook nepaccounts aangemaakt. Daarnaast zijn er ook enkele klachten te vinden over spam die je dagelijks in je mailbox vindt. Houdt hierbij in gedachte dat mensen vooral online klagen als iets niet naar wens verloopt. Je kunt in je instellingen kijken om bepaalde dingen uit te schakelen, waardoor je minder meldingen krijgt bijvoorbeeld.

Je kunt je makkelijk uitschrijven op Tagged mocht je toch niet tevreden zijn over de datingsite of misschien heb jij jouw perfecte match en date gevonden en wil je er simpelweg geen gebruik meer van maken. Je profiel wordt dan ook definitief en volledig verwijderd. Je kunt er ook voor kiezen om je account tijdelijk op non-actief te zetten. Houdt er rekening mee dat als jij je profiel definitief verwijdert, dat je “gold” of je VIP-dagen dan niet worden terug betaald.

WelkeDatingSites.nl is redelijk te spreken over Tagged. Deze datingsite is grotendeels gratis, heeft veel leuke functies zoals de spelletjes die het makkelijker maken om nieuwe contacten te leggen. Je kunt makkelijk een date vinden zonder kosten te maken. Het is jammer dat er verder weinig controle op de profielen is zodat fakers er ook makkelijk hun weg vinden. Doe dus altijd een webcam check voor je met iemand afspreekt.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Internationale datingsite
 • Gratis uitproberen
 • Nieuwe mensen ontmoeten
Jan Peeterse

jun 1, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Tagged

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.