SeniorenGeluk

80%

Als u op zoek bent naar een serieuze relatie of vriendschap in de leeftijdsklasse van de senioren is Seniorengeluk absoluut een goeie optie om te overwegen. Dagelijks zijn er honderden nieuwe seniorensingles die op zoek zijn naar een (nieuwe) liefde. U kunt zich om te beginnen gratis inschrijven om zo te bepalen of deze site daadwerkelijk aansluit op uw vereisten. Het is een datingsite van kwaliteit en makkelijk in gebruik.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

seniorengeluk voor mensen op leeftijd die willen daten
Algemeen
Gebruik website
Profielen
SeniorenGeluk scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

SeniorenGeluk profiel

Door een groot nieuw aantal leden dat zich dagelijks aanmelden is de kans zeer aannemelijk dat er voor u een mogelijek match tussen zit. Door de gebruiksvriendelijke website is het makkelijk een gratis profiel aan te maken waarmee u kleine start mee kunt maken om online te daten.

Tip! Het is belangrijk om een verzorgd en kwalitatief profiel aan te maken. Mensen reageren sneller op iemand die een bericht stuurt met een verzorgd duidelijk profiel in tegenstelling tot een half compleet profiel. Het is statistisch bewezen en uit de praktijk blijkt dit ook een belangrijke factor te zijn.

Succes ervaringen

Dagelijks komen er nieuwe verhalen voorbij op het internet van mensen die hun liefde hebben gevonden via seniorengeluk. Deze kunt u vinden op de site van seniorengeluk zelf. Zeker leuk om eens wat van die bizarre/romantische en originele verhalen te lezen!

Gratis inschrijven

Inschrijven bij Seniorengeluk is helemaal gratis. Zo kun je standaard berichten verzenden naar profielen die jou interesseren en enkele andere mogelijkheden. Probeer het gratis uit, u heeft niks te verliezen en neem een kijkje op de datingsitek. Een profiel is gratis binnen 4 minuten gemaakt!

Bezoek Seniorengeluk

Kosten SeniorenGeluk

Op het moment dat u echt intensief en veel gebruik gaat maken van de datingsite is het aangeraden om een volledig lidmaatschap aan te schaffen waarbij alles en onbeperkt kan. De kosten voor zo’n volledig lidmaatschap zijn hieronder weergegeven:

140 Credits voor €15,99 (=14 dagen VIP-toegang)
300 Credits voor €27,99 (=30 dagen VIP-toegang)
900 Credits voor €59,99 (=90 dagen VIP-toegang)
1800 Credits voor €99,99 (=180 dagen VIP-toegang)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

jan 5, 2013

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Seniorengeluk Ervaringen Kosten en Reviews | Datingsites vergelijken

3 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.