Quick2Date

30%

Quick2Date is een datingsite die compleet anders is dan je gewend bent van normale datingsites. Het concept van deze datingsite lijkt een beetje op dat van Tinder. Mensen uploaden hier foto’s of een fotoalbum.

Quick2Date - online dating met foto's
Algemeen
Profielen
Kosten
Quick2Date scoort een 30%
Klantenbeoordeling:

Quick2Date profiel

Het voordeel van deze datingsite is dat je heel snel een profiel kunt aanmaken en zelf foto’s kunt uploaden. Mensen kunnen dan digitaal “op het eerste gezicht” een date vinden en met de videochat functie elkaar beter leren kennen. Een profiel is in eerste instantie gratis. Wil je complete toegang, dan is er een vrijblijvende €10 per maand vereist die maandelijks opzegbaar is. Daarnaast zijn er ook geen extra kosten hieraan verbonden. Dit is veruit de goedkoopste optie vergeleken met alle andere datingsites.

Quick2Date wilt niet dat mensen eerst lange lijsten aan persoonlijke gegevens moet invullen voordat ze eindelijk kunnen beginnen met het bekijken van profielen op de datingsite. Het gunstige is juist dat je snel een profiel kunt aanmaken en direct kunt beginnen.

Direct daten!

Inschrijven is zo gedaan bij Quick2Date. Zorg dat je wat leuke foto’s van jezelf paraat hebt, met wat selfies kom je er al wel, en je hebt in een zeer korte tijd al contact met leuke mensen. Een date regelen gaat hier dus vrij makkelijk. Daarnaast is €10 voor één maand geen geld, geen maandelijkse verlenging, geen addertjes onder het gras. Gewoon lekker snel en eenvoudig online daten.

Kosten Quick2Date

De kosten van Quick2Date zijn nihil en bovendien maandelijks opzegbaar. Met €10 voor een maand heb je volledige toegang tot alle functies van deze datingsite. Er zijn op de datingsite zelf zat ervaringen te lezen dat dit de best bestede €10 zijn van de gebruikers. Een leuke date vinden is namelijk nergens zo goedkoop als hier.

Ervaringen met Quick2Date

Heb jij deze datingsite al geprobeerd? Laat jouw positieve of negatieve ervaring hieronder achter. Mensen kunnen dan wat meer subjectieve informatie lezen over deze datingsite. Iedere persoon heeft namelijk wel een bepaalde voorkeur voor een type datingsite.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

nov 26, 2015

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Tags: ,

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Quick2Date – Dating op basis van foto’s

2 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.