Passiedate.nl

80%

Passiedate is een betrouwbare datingsite die je kunt gebruiken om een leuke man of vrouw te ontmoeten via het internet. Je kunt je inschrijven voor de datingsite als je echt een partner zoekt voor een serieuze relatie, maar ook als je gewoon wil daten of wat meer spanning zoekt in je leven. De vele singles die op Passiedate.com actief zijn, gebruiken de datingsite allemaal voor andere doeleinden.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

Passiedate.nl
Algemeen
Gebruiksgemak
Ledenbestand
Passiedate.nl scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

De mogelijke functies van Passiedate.com

Passiedate.com maakt het mogelijk om singles bij jou in de buurt te vinden. Door je regio in te vullen bij het aanmaken van een account krijg je allerlei profielen te zien van singles die bij jou in de buurt komen. Ook kun je zelf op zoek naar leuke leden van de datingsite door de zoekfunctie te gebruiken. Heb je eenmaal een leuke man of vrouw gevonden, dan kun je met hem of haar chatten om elkaar beter te leren kennen.

Passiedate.com brengt je dus niet alleen in contact met leuke singles, maar biedt je ook de mogelijkheid om zelf leuke singles te zoeken. Heb je leuke singles gevonden, dan kun je hier mee chatten via de datingsite.

Het aanmeldproces van Passiedate.com

Om je aan te melden vul je het formuliertje op de homepage van de website in. Je vult je naam in, geeft aan of je een man of een vrouw bent en je laat je e-mailadres achter. Controleer goed of dit e-mailadres klopt, want in de inbox van dit e-mailadres krijg je een bevestigingsmail om jouw accountaanvraag te bevestigen. Heb je jouw accountaanvraag bevestigd via de mail, dan kun je jouw profiel verder vullen met persoonlijke informatie. Omdat je zelf kiest welke informatie je wel en niet wil geven op de datingsite, heb je jouw privacy helemaal zelf in de hand.

Bezoek Passiedate

De kosten van Passiedate.com

Je kunt je helemaal gratis aanmelden voor Passiedate.com en hierna zit je niet aan bepaalde verplichtingen vast. Wil je echter alle functies van de datingsite gebruiken, dan heb je wel een betaald account nodig. Dit betaalde account wordt betaald met credits. Wil je 100 credits kopen, dan betaal je hier 20 euro voor. De maximale kosten voor het kopen van credits bedragen 200 euro, in dit geval krijg je 1176 credits. Door zelf te kiezen hoeveel credits je wil kopen, houd je jouw kosten van online dating zelf in de hand.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Interactief
 • Frisse look

Minpunten

 • Prijzig
 • Onbekend
Jan Peeterse

dec 8, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Passiedate.com – Informatie, kosten en ervaringen

6 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.