Metjou

80%

Al jaren lang is de datingsite Metjou succesvol en betrouwbaar voor de mensen. De datingsite zelf is overzichtelijk makkelijk in gebruik en eenvoudig om met anderen in contact te komen. Iedereen kan zich gratis aanmelden en direct beginnen met het daten. Er is een heel breed aanbod van verschillende mensen: Jong en oud, sportief en carriere gericht. De kans op een date is heel groot!

Gratis aanmelden

88 Aanmeldingen Vandaag

gratis aanmelding bij datingsite metjou
Algemeen
Gebruik website
Profielen

Profiel Metjou

Zoals al eerder is gezegd is een profiel aanmaken bij de datingsite Metjou 100% gratis.Na het aanmelden kun je direct aan de slag met het daten. Je mogelijke matches bekijken, wat flirts versturen, foto's uploaden etc. De verhouding van de datingprofielen ligt ongeveer op half/half. Dus 50% man, 50% vrouw. Deze cijfers maakt de datingsite zo succesvol omdat de matching percentages hoger liggen.

Tip!:Zorg ervoor dat u genoeg aandacht besteedt aan uw profiel. Een profiel met een mooie foto en een goeie omschrijving krijgt, blijkt uit onderzoek, veel meer berichtjes binnen en flirts dan iemand met een slechte foto en slechte profielomschrijving!

Succesverhalen Metjou

Dagelijks komen er nieuwe succesverhalen voorbij die worden geschreven door mensen die succes hebben gehad, een leuke date achter de rug hebben of een ontzettende faal hebben meegemaakt. Je kan veel van deze verhalen terug lezen op het internet en op de datingsite zelf.

Gratis aanmelden

Gratis aanmelden

Wil jij snel een leuke date met een mooie vrouw of knappe man? Aanmelden is gratis en kijk dan voor jezelf of er leuke profielen tussen zitten. Deze kun je gratis benaderen en wie weet heb jij morgenavond een leuke date? Vind je datingsite niks? Dan stop je simpelweg gewoon mee. Je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen.

Deel jouw ervaring met deze datingsite!

Geef een score en maak kans op een cadeaukaart t.w.v. €50

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Jan Peeterse

Apr 15, 2013

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (44 x beoordeeld)

  Parship is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa.nl

  Lexa.nl

  (72 x beoordeeld)

  Lexa is de grootste en waarschijnlijk ook bekendste...
  Lees meer...

 3. Rich Meets Beautiful

  Rich Meets Beautiful

  (1 x beoordeeld)

  Zie jij het wel zitten om met een...
  Lees meer...

Reacties - Metjou Datingsite | Lees online dating ervaringen en informatie

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*