Metjou

80%

Al jaren lang is de datingsite Metjou succesvol en betrouwbaar voor de mensen. De datingsite zelf is overzichtelijk makkelijk in gebruik en eenvoudig om met anderen in contact te komen. Iedereen kan zich gratis aanmelden en direct beginnen met het daten. Er is een heel breed aanbod van verschillende mensen: Jong en oud, sportief en carriere gericht. De kans op een date is heel groot!

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

gratis aanmelding bij datingsite metjou
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Metjou scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

Profiel Metjou

Zoals al eerder is gezegd is een profiel aanmaken bij de datingsite Metjou 100% gratis.Na het aanmelden kun je direct aan de slag met het daten. Je mogelijke matches bekijken, wat flirts versturen, foto’s uploaden etc. De verhouding van de datingprofielen ligt ongeveer op half/half. Dus 50% man, 50% vrouw. Deze cijfers maakt de datingsite zo succesvol omdat de matching percentages hoger liggen.

Tip!:Zorg ervoor dat u genoeg aandacht besteedt aan uw profiel. Een profiel met een mooie foto en een goeie omschrijving krijgt, blijkt uit onderzoek, veel meer berichtjes binnen en flirts dan iemand met een slechte foto en slechte profielomschrijving!

Succesverhalen Metjou

Dagelijks komen er nieuwe succesverhalen voorbij die worden geschreven door mensen die succes hebben gehad, een leuke date achter de rug hebben of een ontzettende faal hebben meegemaakt. Je kan veel van deze verhalen terug lezen op het internet en op de datingsite zelf.

Gratis aanmelden

Gratis aanmelden

Wil jij snel een leuke date met een mooie vrouw of knappe man? Aanmelden is gratis en kijk dan voor jezelf of er leuke profielen tussen zitten. Deze kun je gratis benaderen en wie weet heb jij morgenavond een leuke date? Vind je datingsite niks? Dan stop je simpelweg gewoon mee. Je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

apr 15, 2013

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Metjou Datingsite | Lees online dating ervaringen en informatie

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.