MeetMe

59%

MeetMe is een internationale datingsite die vooral actief is in Amerika, maar ook in Nederland steeds populairder wordt. Een gedeelte van de datingpagina is dan ook in het Engels, wat het gebruik verder niet erg beïnvloedt.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

MeetMe
Algemeen
Gebruikersgemak
Aantal actieve leden
MeetMe scoort een 59%
Klantenbeoordeling:

Snel daten via MeetMe

Op MeetMe vind je mannen en vrouwen van alle leeftijden die voornamelijk op zoek zijn naar nieuwe contacten. Dit kan variëren van een vriendschap tot een serieuze relatie en van een one-night-stand tot een langdurige affaire.

Je kunt je gratis op MeetMe aanmelden en je kunt dit doen met je Facebook account, waardoor je minder standaard gegevens hoeft in te vullen, of door een e-mailadres en gebruikersnaam op te geven. Je kunt na het aanmaken van je profiel meteen op zoek gaan naar andere leden bij jou in de buurt. Doordat het een internationale ontmoetingspagina is kun je makkelijk zoeken in heel Nederland en België.

Gratis lid worden van MeetMe

Je kunt je gratis aanmelden op MeetMe en van de meeste functies ook gratis gebruik maken. Het is dan ook niet per se nodig om een abonnement te nemen of credits aan te schaffen. Het is wel onduidelijk wat de abonnementen of credits kosten en hiervoor dien je je eerst aan te melden en op de datingsite zelf te kijken.

Met de credits die je eventueel aanschaft kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat andere leden jou sneller te zien krijgen in het match spel, je kunt bovenaan de ontmoetingssectie geplaatst worden of je krijgt een live feed in de spotlight. Let er wel op dat hier een automatische aanvulfunctie bij zit die je uit dient te zetten als je niet wilt dat je credits automatisch worden aangevuld wanneer je er nog maar een paar over hebt.

Wat kun je op MeetMe verder doen?

MeetMe is voornamelijk gericht op het chatten met andere leden. Dit kan zowel in binnen als buitenland en dat maakt het zeer interessant. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of er leden zijn als je op vakantie gaat op je bestemming en op voorhand al contact leggen om vervolgens bij aankomst een leuk afspraakje te regelen. Wereldwijd heeft MeetMe meer dan 100 miljoen leden en je vindt dus ook overal wel iemand die lid is. Ook als je gaat emigreren is het een leuke website om nieuwe contacten op te doen nog voor je in je nieuwe woonplaats met aangekomen.

De datingsite is te bereiken via alle mobiele apparaten via een app. Deze kun je gratis downloaden. De app is zeer gebruiksvriendelijk en het is dan ook zeer eenvoudig om nieuwe contacten te leggen en te onderhouden. Je kunt nu overal en altijd inloggen en kijken of je een berichtje hebt of jouw nieuwe match een berichtje sturen.

Is MeetMe veilig en betrouwbaar?

MeetMe heeft een duidelijk privacy beleid en de website geeft dan ook aan dat zij gegevens over jou verzamelen die persoonlijk en die niet persoonlijk zijn. Onder meer om jouw identiteit te verifiëren. Deze datingsite ziet jou dan ook niet langer als anoniem wanneer jij je gegevens hebt ingevuld. Vervolgens gebruikt MeetMe deze gegevens onder meer om jou advertenties te laten zien en voor andere doeleinden zoals het bieden van een ervaring op maat. Denk dan aan aangepaste functies of het verbeteren van de dienstverlening. Ook kunnen ze contact met je opnemen, onderzoek verrichten en gegevens analyseren.

Jouw niet-persoonlijke gegevens kunnen wel gebruikt worden voor commerciële doeleinden aan gelieerde bedrijven, leveranciers of serviceverleners. Eigenlijk wordt er alles aan gedaan om jou een op maat gemaakte ervaring te kunnen bieden en jou op zo veel mogelijk manieren van dienst te kunnen zijn. Wanneer je dit niet prettig vindt is het aan te raden om niet via je mobiele telefoon in te loggen, je mailadres op te geven of je gewone adres door te sturen.

WelkeDatingSites.nl is redelijk te spreken over MeetMe. Dit komt onder meer door hoe de datingsite met jouw persoonlijke gegevens om gaat en omdat een groot deel van de datingsite in het Engels is. Aan de andere kant kun je wel van de meeste functies die nodig zijn om andere leden te ontmoeten gratis gebruik maken. Het is dus helemaal aan jou in hoeverre jij informatie aan MeetMe prijs geeft en hoe jij verder met jouw persoonlijke gegevens om gaat.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

mei 31, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Meetme

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.