Be2

80%

Be2 is de geschikte datingsite en matchmaking service voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, een persoon om hun leven mee te delen. Met meer dan een miljoen leden in Nederland en een succes percentage van 40% is Be2 een enorm succesvolle datingsite. Daarnaast van bijna alle mensen die hun membership opzeggen is de reden van opzeggen een gevonden relatie!

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

speciale datingsite van be2 voor gays
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Be2 scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

Be2 profiel

Met meer dan een miljoen leden in Nederland beschikt Be2 over een enorm aantal profielen die online actief zijn! Tijdens het gratis aanmelden wordt je gevraagd een persoonlijkheidstest te doen. De vragen zijn samengesteld door een wereldbekende psycholoog wat de betrouwbaarheid van de test hoog maakt. Op basis van jouw antwoorden worden er suggesties en mogelijke matches gemaakt. Dit scheelt enorm veel tijd in het zoeken naar potentiële dates!

Tip!: Zorg ervoor dat jouw profiel er tip-top en verzorgd uit ziet! Men reageert namelijk veel vaker op een bericht verstuurd door iemand met een perfect profiel dan door iemand met een afgeraffeld profiel. Dat zou jij toch ook doen?

Succes ervaringen Be2

In totaal heeft 40% succes van de daters bij Be2! Dit is een extreem hoog percentage en komt omdat Be2 serieus wordt behandeld. 4 op de 10 vind dus hier een relatie. De kans is dus groot dat jij ook een persoon naar interesse kan vinden hier.

Gratis inschrijven

Het inschrijven is gratis en heel makkelijk. Door de fijne overzichtelijke lay-out van de website is het inschrijven zo gedaan. De zoektocht naar een potentiële date kan dan beginnen! Ben je niet tevreden? Bekijk dan onze instructie om jouw Be2 profiel in 6 stappen op te zeggen.

Bezoek Be2

Kosten

Over het algemeen is het wat duurder dan de andere datingsites. Vooral omdat het succespercentage hier zo hoog ligt. Uiteraard hoef je niet meteen te betalen je kan ook erg veel met een gratis profiel! Hieronder staan de kosten wil je een full-membership:

3 maanden: € 149,70 (€49,90 per maand)

6 maanden: € 149,40 (€24,90 per maand)

12 maanden: € 190,80 (€15,90 per maand)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

dec 11, 2012

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Be2 ervaringen en kosten | Datingsites Vergelijken

6 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.