Knuz

80%

De gratis datingsite Knuz is er voor de mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Er zijn al meer dan 400.000 leden uit Nederland en België. Knuz is al lang actief in de online datingwereld en is sinds enkele jaren onderdeel van de moedersite RelatieKlik.

knuz datingsite
Knuz scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

Serieus daten op Knuz

Je kunt Knuz grotendeels gratis gebruiken en het is niet perse nodig om gebruik te maken van de betaalde functies om ook daadwerkelijk contact te leggen met andere leden of om een date te vinden.

Je kunt op Knuz alle kanten uit en dit komt mede door de overzichtelijkheid van de datingpagina. Je kunt hier chatten, een bloemetje sturen of een bericht in de lichtkrant zetten waardoor je nog meer opvalt voor andere leden. Het is een algemene datingsite en je vindt dan ook mannen en vrouwen van alle leeftijden boven de 18 jaar.

Is Knuz betrouwbaar en veilig?

Het beheer van Knuz controleert duidelijk alle profielen handmatig. Wanneer je een profiel aanmaakt dan kom je om te beginnen in de “review” modus terecht en zodra je profiel bekeken is door het beheer is het zichtbaar voor alle leden. Dit geldt ook voor nieuwe foto’s die je wilt plaatsen. Er staan evengoed een hoop profielen zonder foto op de site en dat geeft aan dat je dus ook op een anonieme en discrete manier gebruik kunt maken van deze datingsite.

Knuz heeft geen keurmerk en het is onduidelijk of je de website bereikt via een beveiligde verbinding. Je mailadres en telefoonnummer zijn nooit zichtbaar voor andere leden en je profiel is ook alleen maar zichtbaar voor leden van Knuz.

Jouw profiel op Knuz

Na je gratis aanmelden kun jij je gegevens eventueel nog wijzigen. Dit geldt voor je naam en ook je geslacht. In je profiel kun je verder een hoop informatie over jezelf kwijt. Naast je profieltekst zijn er ook een hoop opties op je profiel de je aan of uit kunt zetten. Je kunt zo een heel persoonlijk profiel aanmaken. Denk dan aan onder meer een gastenboek, statistieken, een fotoalbum en zelfs een snelmenu, je online status, een leeftijdscontrole voor berichten en of jij je verjaardag wilt laten zien of niet. Je kunt ook de links naar andere social media accounts die jij hebt toevoegen.

Je kunt overigens ook ervoor kiezen om met je Facebook account op Knuz in te loggen. Daarbij wordt dan ook gebruik gemaakt van je profielfoto op Facebook en andere gegevens worden automatisch voor jou in je profiel ingevuld. Dit kan veel tijd besparen en is lekker makkelijk. Wanneer jij anoniem lid wilt zijn van deze datingsite en er voor kiest om zelf een gebruikersnaam te kiezen die je wel enkele invulvelden in te vullen. Waaronder je naam, geslacht, geboortedatum, je e-mail adres en een telefoonnummer en postcode. Zoals gezegd worden niet al deze gegevens getoond.

Vervolgens krijg je nog een lijst met vragen over hoe je er uit ziet en wie je bent. Denk daan aan je haarkleur, je beroep, of je kinderen hebt of niet en of je wel of niet rookt en/of drinkt. Ook kun je aangeven naar wat voor een soort relatie je op zoek bent. Dit kan uiteenlopen van een vriendschap tot een serieuze relatie. Ook ben je verplicht met minimaal 10 woorden een omschrijving in te vullen. Je krijgt dan een standaard wachtwoord toegestuurd op je mailadres waar je mee kunt invullen. Dit kun je daarna veranderen in je eigen wachtwoord.

Wat kost Knuz dan?

 Deze datingsite kun je eigenlijk gebruiken zonder dat je kosten hoeft te maken. Denk dan aan onbeperkt zoeken, mailen en chatten. De functies die je nodig hebt om iemand te leren kennen zijn dus allemaal gratis. Knuz gebruikt reclame en advertenties om toch inkomsten te genereren en jij kunt er voor kiezen om extra functies te gebruiken waarvoor je dient te betalen door middel van credits. Je betaalt per credit  € 1,30 (Nederland) of  € 1,50 (België). Je kunt betalen via je mobiele telefoon of via iDeal. Wanneer je met iDeal betaalt en meerdere credits per keer aanschaft, dan krijg je bonuscredits

WelkeDatingSites is zeker positief over Knuz. Niet alleen is dit een hele serieuze datingsite met een duidelijke controle op de profielen die zich aanmelden, maar je wordt ook nog eens op alle mogelijke manieren geholpen om niet te veel uit te geven door een duidelijk overzicht en een waarschuwing voor jij een credit uitgeeft. Iets wat niet eens echt nodig is wanneer je alleen maar wilt zoeken naar een nieuw contact.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

mei 29, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Knuz

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.