HelloDate

40%

HelloDate is een datingsite die zich voornamelijk richt op het makkelijk in contact komen met andere leden. De datingsite straalt het uit dat overal en constant contact kan worden opgenomen met andere singles. Je kunt namelijk vanaf je telefoon, laptop én tablet opzoek gaan naar een leuke date. Het fijne is dat bij HelloDate gratis een profiel kan aanmaken en direct kunt beginnen met chatten. Althans daarmee adverteert de datingsite zelf.

datingsite met veel chatten bij hellodate
Algemeen
Profielen
Gebruiksgemak
HelloDate scoort een 40%
Klantenbeoordeling:

Chatten en overal contact met HelloDate

Het blijft terugkomen op de website dat je overal in contact kunt blijven met jouw matches of zelfs opzoek kan gaan naar een leuke date. Chatten is hierbij een essentieel onderdeel. Door niet eindeloos te wachten op berichten voor de inbox kun je nu direct real-time chatten met een ander persoon. Mensen zijn hier voornamelijk opzoek naar relaties, dates en spannende avontuurtjes. Dan komt de grote vraag; moet ik dan niet betalen? Nou, je moet wel betalen om de datingsite compleet te kunnen ervaren. Echter kan een gratis profiel al voldoende zijn om een impressie te hebben en te kijken of er leuke leden bij jou in de buurt zijn aangemeld.

Veel tips worden gegeven

Wat een fijne factor is voor veel mensen is dat er duidelijk wordt aangegeven wat zij kunnen doen om huns kans te vergroten op een date. Zo wordt er benadrukt dat het een vereiste is dat je een leuke maar ook zeker duidelijke foto van jezelf gebruikt. Voordat je iemand een berichtje verstuurd is het aangeraden om dit profiel van die persoon heel duidelijk te bekijken. Ook is het belangrijk om eerst kennis te maken voordat je met iemand gaat afspreken. Je kunt het jezelf veel makkelijker maken door te kijken of er een leuk iemand is aangemeld in jouw regio.

Gratis HelloDate proberen

Het is bekend dat iedere datingsite nu wel gratis te proberen is. Een ander verhaal is of deze allemaal ook daadwerkelijk jou iets kunnen opleveren of dat het alleen maar geld kost. HelloDate is een datingsite die flexibel, innovatief en duidelijk is met een groot actief ledenbestand. Het is dus wel degelijk de moeite waard om deze datingsite gratis te proberen.

 

Lees ervaringen hieronder

Ervaringen van mensen zijn altijd leuk. Er zijn wel een paar succesverhalen te lezen op HelloDate.net maar voor de mensen is het wel fijn als dit op een plek elders dan de datingsite zelf wordt gelezen. Hieronder kun je ervaringen lezen van anderen en jouw eigen ervaring achter te laten. Omdat wij vaker negatieve zien dan positieve vragen wij de mensen na succes toch echt hun verhaal hier te plaatsen. Het is namelijk zo dat frustratie sneller wordt geuit dan dat vreugde wordt gedeeld.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Flexibel
 • Geschikt voor mobiele devices

Minpunten

 • Fictieve profielen
 • Duur
Jan Peeterse

jul 24, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - HelloDate.net – Makkelijk en eenvoudig daten

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.