HetGrandCafe

80%

Als je op zoek bent naar een persoonlijke en kwalitatieve datingsite is HetGrandCafe een goeie aanrader. Hetgrandcafe is een kleinschalige persoonlijke datingsite die kwaliteit voorop heeft staan, ze hebben immers een web kwaliteitkeurmerk! Wat ze uniek maakt is dat ze samenwerken met grandcafés op toplocaties om daar leuke unieke datingexperiences te organiseren. Aanmelden is gratis en tijdelijk krijg je er een 2 maanden volledig gratis lidmaatschap bij!

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

makkelijke en overzichtelijke datingsite voor iedereen
Algemeen
Gebruik website
Profielen
HetGrandCafe scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

Hetgrandcafe Profiel

Een profiel bij Hetgrandcafe aanmaken is geheel gratis en tijdelijk nu ook 2 maanden gratis een volledig lidmaatschap. De profielen op de datingsite zijn van kwaliteit en alles behalve fake. Vanwege zijn goeie policy is de site kleinschalig en persoonlijk wat de kans op succesvolle matches verhoogt. Daarnaast worden er regelmatig dating events gehouden in bepaalde grandcafes op toplocaties wat het interactiever en daardoor ook leuker en spannender maakt!

Tip!:Om veel reacties en uitnodigingen te ontvangen is het heel erg belangrijk dat je er voor zorgt dat jouw profiel er goed uitziet. Goede profielfoto’s, mooie profielomschrijven, hobby’s, lifestyle etc. Hier reageert iemand veel sneller op dan een bericht van iemand met een half compleet lelijk profiel!

Succes ervaringen Hetgrandcafe

Dagelijks komen er op het internet verhalen voorbij van mensen die hun partner hebben gevonden via Hetgrandcafe. Soms zelfs via zo’n date event. Het is dus zeker eens het proberen waard om uit te pluizen of deze datingsite iets voor jou is!

Gratis inschrijven

Het inschrijven bij Hetgrandcafe is gratis. Nu krijg je zelfs een 2 maanden gratis full member toegang. Zo kun je echt goed beoordelen of deze datingsite goed voor jou werkt.

Gratis aanmelden

Kosten Hetgrandcafe

Wil je echt alles onbeperkt kunnen doen, uitgebreide berichten met persoonlijke interesses verzenden, meer foto’s etc. Wordt dan een full-member. De kosten hiervoor staan hieronder weergegeven:

– €7,50 euro per maand

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

dec 18, 2012

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - HetGrandCafe Kosten en Ervaringen | Datingsites Vergelijken

4 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.