Funmatch

50%

Funmatch is niet per se een datingsite maar meer een online meeting community. Het doe van Funmatch is om mensen bij elkaar te brengen met dezelfde hobby’s, interesses, sportvoorkeur etc. Zoek jij iemand om mee te tennissen in de buurt, te mountainbiken of om naar dat ene concert te gaan? Dan is dit de perfecte plek. Met een frisse website is

startpagina van funmatch
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Funmatch scoort een 50%
Klantenbeoordeling:

FunMatch Profiel

Waarom nou precies een profiel aanmaken bij Funmatch? Denk eraan dat het niet alleen mensen zijn die op zoek zijn naar een date of een relatie maar ook gewoon een maatje in een bepaalde activiteit. Jij kunt jouw profiel hier volledig gratis aanmaken en vervolgens een activiteit plaatsen waar jij iemand voor zoekt. Mensen kunnen dan vervolgens reageren die op zoek zijn naar dezelfde activiteit. Jij kunt overigens ook op andere geplaatste activiteiten reageren.

Het fijne is dat er voor iedere categorie mensen zijn die op zoek zijn naar een partner/maatje. Denk hierbij aan; eten en drinken, reizen en vakantie, cultuur, beauty en wellness en sport. Voor iedereen dus iets. Op het internet zijn er ook genoeg verhalen te lezen over hoe enthousiast mensen zijn over deze community website. Daarnaast is het gratis dus waarom ook niet proberen?

Activiteiten FunMatch

Los van de online website organiseert Funmatch ook offline events. Deze activiteiten lopen ontzettend uiteen. Van yoga sessies tot een dag tennissen of een reis naar Amerika. Kortom deze website is ontzettend veelzijdig en biedt vele leuke features. Absoluut de moeite om eens even uit te proberen.

Gratis inschrijven

Het inschrijven bij Funmatch is gratis. Nu krijg je zelfs een gratis full member toegang. Zo kun je echt goed beoordelen of deze datingsite goed voor jou werkt.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

dec 16, 2012

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Funmatch Kosten en Ervaringen | Datingsites Vergelijken

Een commentaar

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.