DateContact

40%

Date Contact is een moderne en hippe datingsite in een hip jasje. De datingsite ziet er overzichtelijk uit. De mensen die zich aanmelden hebben hele diverse interesses. Uitgangspunten als relaties, affaires, flirtjes en spannende afspraakjes zijn de meest voorkomende.

een van de actieve datingsites, meld je gratis aan bij date contact
Algemeen
Gebruik website
Profielen
DateContact scoort een 40%
Klantenbeoordeling:

Profiel Date Contact

Een profiel bij Date Contact is binnen enkele minuten gemaakt. Je hoeft alleen heel simpel jouw interesses in te voeren, je geslacht, sexuele voorkeur aanklikken en klaar. Een gratis profiel is zojuist gecreëerd waarbij je makkelijk andere profielen kan bekijken en benaderen. Om het onderste uit de kan te halen en alle uitgebreide mogelijkheden te gebruiken moet er uiteraard een kleine vergoeding worden betaald die in vergelijking met grotere datingsites als Parship.

Tip!:Om veel (relevante) reacties en uitnodigingen te ontvangen is het heel erg belangrijk dat je er voor zorgt dat jouw profiel er goed uitziet. Goede profielfoto’s, mooie profielomschrijven, hobby’s, lifestyle etc. Hier reageert iemand veel sneller op dan een bericht van iemand met een incompleet profiel!

Succeservaringen

Bent u benieuwd naar ervaringen van mensen met Date Contact? De relaties, afspraakjes, dates etc. die tot stand zijn gekomen door deze datingsite zijn op de site zelf terug te lezen en elders op het internet. Deze ervaringen zouden u inspiratie geven op het gebied van dating sites of misschien zelfs wel do’s en dont’s voor een eerste date.

Gratis inschrijven

Zoals al eerder is vermeld is het inschrijven bij Date Contact gratis. Je kan binnen enkele minuten direct gratis andere datingprofielen gaan bekijken. Uitproberen is gratis dus je hebt niks te verliezen en alles zelf in de hand.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

apr 5, 2013

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Date Contact | Succesvolle en actieve datingsite | Informatie

2 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.