50Plusmatch

80%

50plusmatch is een online datingsite die specifiek gericht is op de leeftijd van 50 jaar en ouder. Als persoon van deze leeftijdsklasse is het makkelijker om gericht op zoek te gaan naar een potentiële date. Met een database van honderdduizenden 50+ singles online is de kans groot dat er een serieuze relatie/vriendschap/date voor jou tussen zit. Bovendien kun je hier een gratis profiel aanmaken om rond te kijken en te beslissen of dit iets voor jou is.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

50plusmatch datingsite voor senioren
Algemeen
Gebruik website
Profielen
50Plusmatch scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

50plusmatch profiel

Met duizenden nieuwe 50+ profielen per week is de kans groot dat er een mogelijke match voor jou tussen zit. Door de rustige en makkelijke lay-out van de website is het makkelijk om een gratis profiel aan te maken met profielfoto’s, persoonlijke omschrijving en korte tags. Een profiel maken is binnen 7 stappen gedaan. Daarna kun je gericht op zoek gaan naar een persoon. Dit kan per regio/leeftijd/lengte/etc. Er kan dus heel gericht gezocht worden.

Dagelijks komen er verhalen voorbij op het internet en in het “echte” leven dat mensen daadwerkelijk hun partner gevonden hebben via 50plusmatch en nu een gelukkige relatie leven. Met zoveel singles online is de kans dat er een match voor jou tussen zit aardig groot. Zeker de moeite om de datingsite 50plusmatch eens te bekijken.

Bovendien kun jij 50plusmatch zowel op je telefoon als op je laptop gebruiken. Met de mobiele dating app van deze datingsite is het mogelijk om overal contact te hebben met jouw matches. Senioren hebben tegenwoordig in de meeste gevallen een smartphone, op zowel Android als iPhone is het te gebruiken.

Betrouwbaarheid van 50plusmatch

Aan de betrouwbaarheid van 50plusmatch hoef je niet te twijfelen. Onlangs is deze datingsite getest en door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen tot de beste datingsite in zijn categorie. Zo is de datingsite veelzijdig, gebruiksvriendelijk, community voor activiteiten en kunnen zowel gratis en betaalde leden met elkaar communiceren.

Gratis inschrijven

Het inschrijven bij vijftigplusdating is gratis en heel makkelijk. Door de fijne overzichtelijke lay-out van de website is het inschrijven zo gedaan. De zoektocht naar een potentiële date kan dan beginnen! Ben je niet tevreden? Uitschrijven is zo gedaan.

Gratis 50Plusmatch proberen

 

Wil je meer contact en contactmogelijkheden hebben en meer exclusieve toegang? Hiervoor is een vergoeding vereist. Onderstaand staan de kosten voor een full-membership:

1 maand €24,95 per maand
3 maanden €14,95 per maand
6 maanden €9,95 per maand
1 jaar €7,95 per maand

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

dec 9, 2012

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - 50plusmatch ervaringen en kosten | Datingsites Vergelijken

Een commentaar

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.