40Plusrelatie

80%

40plusrelatie is een relatiebemiddelaar gespecialiseerd in het realiseren van serieuze relaties voor 40-, 50-, 60- en 70-plussers. Bij interesse om lid te worden vindt er een intake gesprek plaats met een lokale consulent. Indien een geïnteresseerde betalend lid van het relatie bemiddelingsbureau wordt, zal deze zelfde consulent aan de hand van persoonlijke kennis over de singles in de regio op zoek gaan naar een goede match.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

40plusrelatie speciale datingsite voor senioren mensen
Profielen
Kosten
Kwaliteit
40Plusrelatie
Gratis aanmelden

40plusrelatie profielen

Alle beschikbare online profielen zijn van betalende leden en zijn enkel te bekijken per provincie. Er is geen mogelijkheid om verder te filteren op leeftijd, geslacht of andere kenmerken. Naar eigen zeggen zijn er, naast de profielen die online te vinden zijn, nog vele andere deelnemers die door tussenkomst van een consulent gevonden en gecontacteerd kunnen worden.

De profielen zijn enkel te benaderen nadat je als geïnteresseerde een contact formulier hebt ingevuld en gesproken hebt met de relatie consulent van degene waar je op reageert. Het contact vindt vervolgens pas plaats als je daadwerkelijk betalende klant van het bureau wordt. In de profielen vindt je informatie over de desbetreffende single. Naast naam, leeftijd en provincie, vindt je een omschrijving van de deelnemer door zijn of haar consulente. Interesses, wensen in een partner, maar ook een omschrijving van het karakter van de persoon in kwestie door iemand anders dan zijzelf maken het een profiel anders dan we gewend zijn van online dating sites.

Voordelen en kosten van 40plusrelatie

Door voordelen van 40plusrelatie.nl zijn allereerst de zeer persoonlijke aanpak. Doordat er altijd een consulent bij betrokken is, zijn de geschetste profielen van de singles eerlijker dan bij veel andere sites. Het contact met de consulenten en de focus op een specifieke doelgroep zouden de slagingskansen, naar eigen zeggen, veel hoger maken dan bij ‘gewoon' online dating.

De site is voorzien van een Branchevereniging Singles Keurmerk, het keurmerk van een organisatie van relatiebureaus. Om in aanmerking te komen voor het keurmerk heeft 40plusrelaties aan enkele voorwaarden moeten voldoen die terug te vinden zijn op de website van de branchevereniging.

Gratis aanmelden

 

De kosten die met inschrijving bij dit relatie bemiddelingsbureau gemoeid zijn zijn op de website niet duidelijk terug te vinden. Om deze duidelijk te krijgen zal je dus vrijblijvend contact op moeten nemen met een consulent. Aangezien 40plusrelatie.nl geen traditionele datingsite is, maar een relatie bemiddelingsbureau, kunnen we er van uit gaan dat de kosten een afspiegeling van dit verschil zijn.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Pluspunten

 • Innovatief
 • Nieuwe stijl van relatiebemiddeling
 • Overzichtelijk

Minpunten

 • Anders dan een algemene datingsite
Jan Peeterse

Sep 7, 2015

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. 50Plusmatch

  50Plusmatch

  (1 x beoordeeld)

  50plusmatch is een online datingsite die specifiek gericht...
  Lees meer...

 2. SeniorenGeluk

  SeniorenGeluk

  (3 x beoordeeld)

  Als u op zoek bent naar een serieuze...
  Lees meer...

 3. 50Liefde.nl

  50Liefde.nl

  (13 x beoordeeld)

  Dit is een van de betere datingsites voor...
  Lees meer...

Reacties - 40plusrelatie – Relatiebemiddeling voor 40+

Een commentaar

Laat een reactie achter!

Jouw score

*