• Profielen
 • Kosten
 • Kwaliteit
 • Succesrate
 • Overzichtelijkheid
relatiebemiddeling voor 40 en ouder

40Plusrelatie

40plusrelatie is een relatiebemiddelaar gespecialiseerd in het realiseren van serieuze relaties voor 40-, 50-, 60- en 70-plussers. Bij interesse om lid te worden vindt er een intake gesprek plaats met een lokale consulent. Indien een geïnteresseerde betalend lid van het relatie bemiddelingsbureau wordt, zal deze zelfde consulent aan de hand van persoonlijke kennis over de singles in de regio op zoek gaan naar een goede match.

De site is voorzien van een Branchevereniging Singles Keurmerk, het keurmerk van een organisatie van relatiebureaus. Om in aanmerking te komen voor het keurmerk heeft 40plusrelaties aan enkele voorwaarden moeten voldoen die terug te vinden zijn op de website van de branchevereniging.

Direct naar datingsite 40Plusrelatie.nl

40plusrelatie profielen

Alle beschikbare online profielen zijn van betalende leden en zijn enkel te bekijken per provincie. Er is geen mogelijkheid om verder te filteren op leeftijd, geslacht of andere kenmerken. Naar eigen zeggen zijn er, naast de profielen die online te vinden zijn, nog vele andere deelnemers die door tussenkomst van een consulent gevonden en gecontacteerd kunnen worden.

De profielen zijn enkel te benaderen nadat je als geïnteresseerde een contact formulier hebt ingevuld en gesproken hebt met de relatie consulent van degene waar je op reageert. Het contact vindt vervolgens pas plaats als je daadwerkelijk betalende klant van het bureau wordt. In de profielen vindt je informatie over de desbetreffende single. Naast naam, leeftijd en provincie, vindt je een omschrijving van de deelnemer door zijn of haar consulente. Interesses, wensen in een partner, maar ook een omschrijving van het karakter van de persoon in kwestie door iemand anders dan zijzelf maken het een profiel anders dan we gewend zijn van online dating sites.

Voordelen en kosten van 40plusrelatie

Door voordelen van 40plusrelatie.nl zijn allereerst de zeer persoonlijke aanpak. Doordat er altijd een consulent bij betrokken is, zijn de geschetste profielen van de singles eerlijker dan bij veel andere sites. Het contact met de consulenten en de focus op een specifieke doelgroep zouden de slagingskansen, naar eigen zeggen, veel hoger maken dan bij ‘gewoon' online dating.

De kosten die met inschrijving bij dit relatie bemiddelingsbureau gemoeid zijn zijn op de website niet duidelijk terug te vinden. Om deze duidelijk te krijgen zal je dus vrijblijvend contact op moeten nemen met een consulent. Aangezien 40plusrelatie.nl geen traditionele datingsite is, maar een relatie bemiddelingsbureau, kunnen we er van uit gaan dat de kosten een afspiegeling van dit verschil zijn.
Gratis aanmelden

 • Innovatief
 • Nieuwe stijl van relatiebemiddeling
 • Overzichtelijk
 • Anders dan een algemene datingsite

VN:F [1.9.22_1171]
Profielen
Kosten
Betrouwbaarheid
Gebruik website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “40plusrelatie – Relatiebemiddeling voor 40+”

 1. Jarry Bloess

  Heeft iemand al ervaringen met deze relatiebemiddeling. Ik ben namelijk opzoek naar een datingsite die erg prettig in gebruik is en vriendelijk voor zowel mannen als vrouwen. Dus ik ben erg benieuwd hoe het is om hiermee een leuke relatie te vinden?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter over deze datingsite...

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)