blog artikelen over dating nieuws

Beste plek voor eerste date

Afhankelijk van je lidmaatschap kun je gebruikmaken van verschillende functies van Elitedating. Als gratis lid heb je vanzelfsprekend minder opties. Bij het afsluiten van een betaald lidmaatschap word je Premium lid.
Met een gratis lidmaatschap kun je kennismaken met de datingsite. Je kunt rondkijken om te zien of deze datingsite echt iets voor jou is en als dat niet het geval is, kun je je account altijd weer verwijderen. Na je aanmelding krijg je als gratis lid meteen partnervoorstellen toegestuurd die je kunt bekijken, maar je hebt dan nog niet de mogelijkheid om contact te leggen.

Met een Premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle functies van Elitedating. Je kunt onbeperkt berichten sturen naar andere leden. Daarnaast kun je zien wie je profiel bekeken heeft. Daarnaast biedt het Premium lidmaatschap ook toegang.

Beveiliging personeelsgegevens

Bij Elitedating wordt er veel aan gedaan om ervoor te zorgen dat je niet met een oplichter te maken krijgt. Daarom worden de profielen van alle leden handmatig gecontroleerd, onder meer om te kijken of zij serieus op zoek zijn naar een relatie en niet met andere doeleinden lid zijn geworden. Elitedating biedt daarom ook ID-garantie aan voor Premiumleden. Als je dus aan profiel ziet met ID-garantie, dan weet je zeker dat deze persoon de waarheid spreekt over woonplaats, leeftijd etc.

Wat betreft bescherming persoonsgegevens zit je bij Elitedating ook goed. Er wordt gebruikgemaakt van een SSL-certificaat. Daarnaast zit er een speciale firewall op de website zodat er geen partijen van buitenaf de boel kunnen hacken en zo bij jouw persoonlijke gegevens kunnen.

Alle informatie over de beveiliging van je gegevens kun je terugvinden op de website van Elitedating (linken: www.elitedating.nl/privacy)

Klantenservice Elitedating

Elitedating heeft een uitgebreide Help-pagina waar de veelgestelde vragen te vinden zijn. Die zijn gesorteerd op thema, zodat je niet eerst door een hele lijst moet scrollen om de vraag te vinden waar jij een antwoord op zoekt.

Mocht je hiermee toch niet geholpen zijn, dan kun je alsnog contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via het contactformulier. Er staat ook een adres waar je naar kunt schrijven, maar dat zit in Berlijn, dus waarschijnlijk is het handiger om het per mail te doen.

Een telefoonnummer heeft Elitedating niet, maar je kunt ze wel anno 2017 een fax sturen. Wat dat betreft lijkt het allemaal een beetje ouderwets.

Toch biedt de Help-pagina uitgebreide uitleg en antwoorden op vragen, dus wat dat betreft hebben ze wel iets moois neergezet.

Jan Peeterse

jan 22, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - Wat is de beste plek voor een eerste date?

13 Reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.