Blunders tijdens een date kunnen voorkomen

Veelgemaakte blunders op een date

Daten is leuk en spannend, maar er gaat ook weleens iets mis. Blunders worden nu eenmaal vaak gemaakt en zeker tijdens een date kan dat erg gênant zijn. Wil jij ervoor zorgen dat jouw volgende date wel helemaal goed verloopt? Leer dan van de volgende meest gemaakte blunders wat je vooral NIET moet doen.

Oeps, dat had ik niet aan moeten trekken…

Bij een date hoort een goede voorbereiding en daar hoort je kleding zeker bij. Zo kun je bijvoorbeeld erg nerveus zijn en daardoor flink gaan zweten. Zorg er daarom voor dat je iets aantrekt waarbij je dat niet goed kunt zien, want anders staat die ander de hele avond tegen mooie zweetplekken aan te kijken. Het is ook niet handig om kleding aan te trekken die veel te strak zit. Dat is misschien wel sexy, maar als je bijvoorbeeld uiteten gaat en je kunt alleen maar een salade bestellen, dan staat de ander je raar aan te kijken.

Iets teveel meegenomen in mijn tas

Een andere veelgemaakte fout is dat je iets teveel meeneemt in je tas. Zo komt het bijvoorbeeld weleens voor dat je je portemonnee wilt pakken en er per ongeluk een opvallende condoom mee naar buiten vliegt. Die had wellicht beter nog niet het licht moeten zien. Of dat je een sigaret wilt pakken en je per ongeluk een tampon uit je tasje tevoorschijn tovert. Laat onnodige spullen daarom het liefst gewoon thuis.

Ai, dat hoorde erin te blijven

Sommige mensen zijn nu eenmaal wat klunzig en dan gaat er nogal eens wat mis. Pas daarom goed op wanneer je ergens met een drankje zit, dat je deze niet per ongeluk over de ander heen morst. Ga ook niet in wilde attracties zitten als je maag daar niet zo goed tegen kan. Je zal niet de eerste zijn die zijn of haar maaltijd niet binnen weet te houden…

Hoe heet je nog maar?

Zorg ervoor dat je goed weet met wie je nog maar op date ging. Zeker met internet dating kan het nogal eens voorkomen dat je iemand voor de eerste keer ontmoet en plots niet meer weet wat nog maar de naam van die ander is. Het is dan behoorlijk gênant als je hiernaar moet vragen. Het gebeurt ook weleens dat je de hele avond de verkeerde naam aan het gebruiken bent, ook niet heel handig. Als de ander jouw naam verkeerd heeft, verbeter diegene dan zo snel mogelijk om pijnlijke momenten in de toekomst te voorkomen.

Maken deze blunders je alleen maar nerveuzer voor je volgende date? Geen zorgen, als jullie goed bij elkaar passen kun je hier later alleen maar om lachen. En wie weet maakt hij of zij ook wel een enorme blunder en kun jij laten zien dat het oké is. Het gaat er vooral om dat je van elkaar kunt genieten en dan maken die foutjes ook niet echt meer uit. Ben je nog opzoek naar ideeën voor een leuke date deze zomer? Lees hier tips voor in de zomer!.

Jan Peeterse

jul 4, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Tags: ,

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - Veelgemaakte blunders tijdens een date

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.