Gaat jouw partner vreemd? Bekijk hier de signalen

5 Signalen dat jouw partner vreemdgaat

De statistieken liegen er niet om, steeds meer mensen houden er naast een gewone relatie een affaire op na. De verleiding van die knappe collega of sympathieke ober in het koffiehuis is soms te groot. De overspelige partij zal uiteraard steeds zijn best doen om alle mogelijke sporen naar het vreemdgaan te wissen. Toch zijn er een aantal signalen die er kunnen op duiden dat jouw partner er een buitenechtelijke affaire op nahoudt. Het gebeurt overigens vaak via de datingsite secondlove. We sommen er hieronder vijf op!

Kledij

Kleedt jouw partner zich sinds een tijdje weer netter en houdt hij of zij veel meer rekening met het uiterlijk alvorens de deur uit te stappen? Een vleugje lippenstift, een knappe das of wat gel in de haren. Of zie je regelmatig nieuwe outfits in de kast hangen? Wie vreemdgaat wil er steeds goed uit zien voor de nieuwe vlam en zal daar ook zijn of haar best voor doen. Een nieuwe outfit af en toe of reservekledij in de wagen kan hier zeker op duiden.

Douchen na het werk

Indien jouw geliefde een kantoorjob heeft maar na het thuiskomen af en toe een douche neemt zonder specifieke reden, dan kan dit wijzen op het letterlijk wegspoelen van bewijzen. Bij vreemdgaan is er uiteraard veel intiem contact, waardoor geuren van parfum of deodorant of eventueel lichaamsgeuren kunnen uitgewisseld worden. Deze geuren verbergt de vreemdgaande partij graag door regelmatiger te douchen.

Overwerk en late meetings

Overwerk of vergaderingen na de werkuren die veel meer voorkomen dan vroeger zijn bij de meest gebruikte smoezen die een overspelige man of vrouw gebruikt. Wees uiteraard niet meteen op je hoede indien je geliefde af en toe overwerkt. Als hier geen verdachte wijzigingen in het gedrag op te merken zijn ten opzichte van vroeger kan dit zeker de waarheid zijn. Toch vraagt dit soort gedrag een verhoogde houding van alertheid. Is jouw partner de enige van zijn of haar collega’s die steeds overwerkt? Of is het steeds met één specifieke medewerker, al dan niet van het andere geslacht?

Telefoon

Sms’jes die je niet mag lezen, onbekende oproepen die in een andere kamer worden beantwoord. Dit kunnen signalen zijn van een overspelige vriend of vriendin. Berichten en telefoongesprekken kunnen bewijs betekenen en dat weet de overspelige ook. De gsm stiekem controleren kan eventueel wel resultaat opbrengen, maar meestal worden berichten of gemiste oproepen snel uit het toestel verwijderd waardoor er weinig sporen achtergelaten worden. Rechtstreekse confrontatie bij de zoveelste stiekeme sms is een betere aanpak.

Weinig zin in intiem zijn

Een knuffelbeer die plots veel minder behoefte heeft aan affectie haalt misschien zijn intiem contact bij een andere bron. Bij de meeste relaties maakt de vurigheid van de start van de relatie wel plaats voor geborgenheid. Een vermindering van intimiteiten hoeft dus niet steeds te wijzen op een affaire.

Besluit

De besproken signalen kunnen steeds een andere reden hebben dan het vreemdgaan van je man of vrouw. Toch ben je beter wat op je hoede bij plotselinge wijzigingen in het gedrag van je geliefde. Alertheid zal de waarheid ooit wel aan het licht brengen.

Jan Peeterse

jun 6, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - Gaat jouw partner vreemd? Bekijk hier de signalen

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.