romantische komedies voor een filmavond

De beste date met een romantische komedie

Wanneer je op een aantal datingsites rondkijkt, zie je al gauw dat veel mensen wel in zijn voor een leuke date. Maar hoe zorg je ervoor dat dit een geslaagde avond wordt? Een hele goede manier om de ander voor je te winnen en elkaar te leren kennen is een romantische filmavond. Lees hier verder en ontdek alles wat je nodig hebt voor de beste date.

Waarom een film kijken?

Datingsites kunnen heel goed werken. Voor je het weet heb je iemand aan de haak geslagen en willen jullie een leuke avond met elkaar beleven. Een romantische en/of komische film heeft een aantal voordelen. Ten eerste heb je met een film iets om samen te doen en kun je ongemakkelijke stiltes vermijden. Daarnaast zorgt een romantisch verhaal ervoor dat je in een bepaalde sfeer komt en dit projecteert op de ander. Met een komedie kun je samen lachen, wat ook voor een gevoel van verbintenis zorgt. De sfeer is meteen gezet en je hebt daarna iets om over te praten. Zowel voor mannen als vrouwen werkt het erg goed om samen een romantische komedie te gaan kijken.

Maak de avond compleet

Je kunt naast de film uitzoeken nog veel meer doen om de avond helemaal compleet te maken. Als jullie bij jou in huis gaan kijken, zorg dan voor de juiste sfeer. Maak het wat donker en zet wat romantische kaarsen neer. Daarnaast kun je de avond compleet maken met wat lekkere hapjes en drankjes erbij. Zorg voor een comfortabele zitplek waar je lekker tegen elkaar aan kunt gaan liggen. Eventueel kun je van tevoren nog wat zachte muziek opzetten om het echt af te maken. Kijken jullie in de bioscoop? Zorg dan dat je bij twee stoelen terecht komt waar je de leuning ertussen weg kunt halen en een klein bankje kunt maken.

Goede suggesties
Om je een handje op weg te helpen voor geschikte films, zijn hier wat suggesties opgesteld.

The Holiday: Een romantische komedie over twee heel verschillende vrouwen die een tijdje in elkaars huis gaan wonen en allerlei dingen meemaken.
Love Actually: Een ideale kerstfilm die de verhalen van een aantal personages volgt die allemaal op zoek zijn naar de liefde.
Pretty Woman: Een klassieker over hoe liefde tussen verschillende standen toch kan ontstaan.

Na deze date hoef je nooit meer naar datingsites toe te gaan.

Jan Peeterse

jun 8, 2015

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - Romantische komedie films voor een date

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.