romantische vakantiebestemmingen voor in 2017

De prachtigste bestemming voor een romantisch weekendje weg

Nu het weer kouder begint te worden begint de romantiek bij velen weer te bloeien. Het is dan ook de perfecte tijd om iets leuks te ondernemen samen. Een romantisch weekendje weg is niet alleen enorm fijn, maar kan ook de romantiek een handje helpen. Maar wat zijn nu leuke bestemmingen om heen te gaan voor een romantisch weekendje weg?

Voel L’Amour in Parijs

Er is geen romantischere stad te vinden in de buurt dan Parijs. Het is dan ook een ideale stad voor een weekendje weg. Er is voor iedereen dan ook iets leuks te doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alle toeristische hotspots af te gaan, denk aan de Eiffeltoren, l’Arc de Triomphe enzovoort. Maar als je van kunst houdt kan je ook naar het Louvre gaan. Parijs is een romantische stad en het is heerlijk om er samen doorheen te wandelen en te brunchen is karakteristieke brasseries.

Kerstmarkt in Duitsland

Zodra het einde van het jaar weer in zicht komt schieten de kerstmarkten als bollen uit de grond. Kerstmarkten zijn vaak niet alleen heel erg gezellig, maar ook nog eens erg romantisch. In veel Duitse steden zijn kerstmarkten, dus er is ruime keuze. Handig, want zo kan je ook kiezen voor een stad bij de grens met Nederland zodat je niet ver hoeft te reizen. De stad is vaak prachtig verlicht en het is heerlijk om rond te dwalen door de stad onder genot van een glas glühwein.

Ga naar een stad waar jullie nog nooit zijn geweest

Als jullie een beetje avontuurlijk in zijn gesteld dan kunnen jullie ook gewoon naar een stad gaan waar jullie nooit zijn geweest en deze ontdekken. Dit is vaak uiteindelijk erg leuk, omdat het dan als het ware ‘jullie’ stadje wordt. Je kunt er ook prima voor kiezen om naar een Nederlandse stad te gaan. Veel Nederlandse steden zijn erg mooi maar worden vaak onderschat. Denk aan Groningen, Maastricht of Vlissingen. Een nadeel kan zijn dat je niet echt een ‘weekendje weg’ gevoel krijgt, maar je hoeft in ieder geval niet lang te reizen naar je bestemming.

Antwerpen

Antwerpen is een prachtige stad. De stad kent enorm veel historie en dat is goed terug te zien in de architectuur. Je zult je verwonderen wanneer je door de straten loopt. Antwerpen is dus een ideale stad voor een weekendje weg. Het is een hele goede stad om wat cultuur te snuiven, maar winkelen en lekker eten is hier ook goed te doen. Verder is het ook niet heel ver reizen naar Antwerpen.

Jan Peeterse

Nov 22, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Meest voorkomende redenen van een echtscheiding Vandaag de dag is scheiden...
  Lees meer...

 2. Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat is Lexa Incognito en wat kun je ermee? Lexa is...
  Lees meer...

 3. Turkse Vrouwen Ontmoeten Op Internet

  Turkse Vrouwen Ontmoeten Op Internet

  Daten met Turkse vrouwen In Nederland zijn veel mensen op zoek...
  Lees meer...

Reacties - Romantisch weekendje weg in 2017!

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.