Zo kom je vrouwen uit Oekraïne tegen

Daten met Oekraïensche vrouwen

Veel Nederlandse mannen daten graag met een vrouw van over de grens en vrouwen uit Oekraïne blijven populair. Deze vrouwen komen ook graag naar West-Europa, niet alleen omdat de levensstandaard hier hoger is, maar ook omdat ze West-Europese mannen een stuk leuker lijken te vinden. In Oekraïne zelf schijnen mannen het namelijk nog steeds moeilijk te vinden om een vrouw met respect te behandelen.

Waar kun je Oekraïense vrouwen ontmoeten?

Er zijn verschillende online datingsites die speciaal zijn ingericht op het ontmoeten van Oekraïensche vrouwen. Tussen het aanbod zitten echter ook sites die vol staan met neppe profielen, terwijl je wel voor een lidmaatschap moet betalen. De hieronder genoemde sites zijn, voor zover bekend, wel geschikt.

Charmdate.com is een website waar je vrouwen uit zowel Rusland als Oekraïne kunt ontmoeten. Je krijgt via de mail updates over eventuele matches en als er iemand bij zit die je beter wilt leren kennen, dan kun je zelf contact maken. Een leuke functie bij Charmdate is de twee minuten-speed chat. Hiermee kun je heel snel erachter komen of iemand bij je past of niet.

Lublu.nl is een Nederlandstalige datingsite waar je vrouwen kunt ontmoeten uit de regio Rusland en de omliggende Baltische staten. De vrouwen die zich hier aanmelden worden gescreend, maar het is niet onverstandig om alsnog waakzaam te zijn, er kunnen altijd nepprofielen tussen zitten.

UkraineDate.com is een website waar zowel mannen als vrouwen uit Oekraïne staan ingeschreven. Je kunt hier ook mensen vinden die oorspronkelijk uit Oekraïne komen, maar die inmiddels ergens anders wonen, bijvoorbeeld in Nederland. Dit maakt het een stuk makkelijker om Oekraïensche vrouwen te ontmoeten.

Waar moet je op letten?

Een van de redenen dat vrouwen uit Oost-Europa op zoek zijn naar een relatie met bijvoorbeeld een Nederlandse man, is dat de situatie in hun thuisland niet goed is. Er zijn op dit moment veel conflicten, zoals oorlog, maar er heerst ook een hoge werkloosheid. Je kunt er dus op rekenen dat de vrouwen waarmee je in contact komt op de eerste plek op zoek zijn naar stabiliteit en in veel gevallen meer rijkdom. Om dit te bereiken kunnen vrouwen doen alsof ze interesse in je hebben, zolang het ze maar helpt om weg te kunnen uit hun eigen land.

Stuur om deze reden ook niet zomaar geld naar mensen die je via internet ontmoet. Ze kunnen nog zulke vreselijke verhalen vertellen, in de meeste gevallen zie je dat geld nooit meer terug en de persoon die er om vroeg ook niet.

Cultuurverschillen

Hoewel Oekraïne in Europa ligt, zijn de cultuurverschillen met Nederland groot. Zo zijn de vrouwen in Oekraïne nog een stuk traditioneler. Zij verwachten dat een man voor ze kan zorgen. Als jij dus op een date de rekening liever deelt, dan vraagt zij zich af wat ze aan je heeft. Deze cultuur ligt al een stuk dichter bij die van Rusland. Ben je benieuwd naar vrouwen van dat land? Lees dan ons artikel over Russische vrouwen daten.

Jan Peeterse

jul 11, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Russische vrouwen daten - Informatie en tips

  Russische vrouwen daten - Informatie en tips

  Benieuwd hoe het is om met een russische vrouw te zijn?...
  Lees meer...

 2. Daten met een andere etniciteit: het beste van twee werelden?

  Daten met een andere etniciteit: het beste van twee werelden?

  Daten met een andere etniciteit: het beste van twee werelden? Je...
  Lees meer...

 3. Afknappers op een date - voorkom in ieder geval deze!

  Afknappers op een date - voorkom in ieder geval deze!

  Grootste afknappers op een eerste date Een eerste date, altijd spannend....
  Lees meer...

Reacties - Daten met Oekraïensche vrouwen – Inside tips

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.