russisch koppel dat een date heeft - veel tips op deze pagina

Daten met een Russische vrouw

Het blijft iets waar veel mensen, voornamelijk mannen, naar op zoek zijn: een Russische vrouw om mee te daten. De voorkeur gaat dan vooral uit naar een vrouw die het geen probleem vindt om haar thuisland te verlaten. Er zijn zelfs speciale datingsites waar Russische vrouwen zich aanmelden, juist om iemand te ontmoeten die haar naar West-Europa kan brengen.

Russische datingsites

Een van de redenen dat veel Russische vrouwen een leven in Nederland wel zien zitten, is omdat ze hier veel meer opties en rijkdom verwachten. Die dromen zullen niet altijd uitkomen en hoewel Rusland inmiddels een vrij modern land is, zijn er nog genoeg gebieden waar veel armoede heerst. RussianCupid is een een datingsite die je zou kunnen proberen.
Er zijn datingsites waar Russische vrouwen zich kunnen aanmelden om Nederlandse mannen te ontmoeten. Een voorbeeld hiervan is Bridge of Love. Dit lijkt op het eerste gezicht een mooie website, maar alle profielen die je op de homepage ziet, zijn nep. Dit is dus een website waar mensen achter zitten die makkelijk geld willen verdienen. Als je naar een echte Russische vrouw op zoek bent, kun je deze site dus beter overslaan.

Een betere optie is RussianCupid.com. Hier staan Russen ingeschreven van over de hele wereld. Natuurlijk zijn er genoeg te vinden die nog in Rusland wonen, maar er zijn ook mensen die inmiddels al naar Nederland zijn verhuisd, maar die wel staan ingeschreven bij deze online datingsite.

Waar moet je op letten

Het idee om een mooie Russische vrouw te ontmoeten en haar naar Nederland te brengen is natuurlijk geweldig, maar bij online dating is het altijd verstandig om waakzaam te blijven, zeker bij mensen die uit een ver land komen.

Op de eerste plaats is het natuurlijk handig om te weten of je niet met een oplichter te maken hebt. Hier kom je vaak heel snel achter door een videochat voor te stellen. Als daar negatief op wordt gereageerd, dan kun je er vaak vanuit gaan dat iemand zich als een ander voordoet.
Daarnaast zijn er genoeg Russische vrouwen die puur op zoek zijn naar rijkdom. Dat is ook niet vreemd, want veel vrouwen hebben het niet breed daar. Laat je daarom niet zomaar overhalen om geld op te sturen. Er zal vast een heel emotioneel verhaal achter zitten, over huurachterstand of ziektekosten, maar in veel vrouwen willen graag een nieuw paar schoenen. En als je eenmaal geld hebt gestuurd, dan word er vaak van je verwacht dat je het daarna vaker gaat doen.

Cultuurverschillen

Misschien wel het belangrijkste punt als je eenmaal contact hebt gelegd: hou rekening met de cultuurverschillen. In Rusland worden vrouwen een stuk minder vrij opgevoed. Wat hier misschien wordt beschouwd als onschuldig flirten, komt daar al gauw over als ongepast. Hou hier dus rekening mee.

Jan Peeterse

jul 5, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

  1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

    Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

    De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
    Lees meer...

  2. Wat is houden van?

    Wat is houden van?

    Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
    Lees meer...

  3. Is Tinder gratis?

    Is Tinder gratis?

    Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
    Lees meer...

Reacties - Russische vrouwen daten – Informatie en tips

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.