mannen kiezen graag rijpe vrouwen

Mannen daten online meer met oudere vrouwen

In deze tijd wordt er veel al gedate via online dating. Vele mannen en vrouwen zoeken hun toekomstige partner op een datingsite. Op het internet zijn dan ook vele verschillenden datingsites te vinden. Er is de betaalde datingsite en ook is er de gratis datingsite. Wat tegenwoordig een veel voorkomend verschijnsel is op deze datingsites is dat de man een ouder vrouw verkiest boven een jongere vrouw.

Internet dating biedt mannen een grote kans op de ouder vrouw te vinden dan dat ze in het dagelijks leven een oudere vrouw zullen daten. Op de online datingsite kan een vrouw en ook de man aangeven binnen welke leeftijdscategorie hij of zij een mogelijke date zoekt. Het zoeken naar een oudere vrouw als date is daardoor nog makkelijker geworden.
_DSC6289
Anno 2013 worden de oudere vrouwen dan ook door steeds meer mannen aantrekkelijker gevonden dan de jongere vrouwen, de jonge bloemen. Een oudere vrouw wordt veel al gezien als een rijpere en meer ervaren levens partner. De oudere vrouwen worden daardoor weer als meer aantrekkelijk gezien. Tegenwoordig daten dan ook de meeste mannen met een vrouw die een aantal jaar ouder is dan hijzelf. Mannen zien in deze datingervaringen niet alleen de mogelijkheid tot een one night stand maar denken hierbij ook aan serieuze en langdurige relaties.

Uit onderzoeken blijkt dat ouder vrouwen ook vaak met jongeren mannen willen daten. Deze vrouwen worden ook wel cougar vrouwen genoemd en zijn in de meeste gevallen succesvolle en zelfverzekerde dames tussen de 40 en 60 jaar oud. Veel mannen zijn geïnteresseerd in deze vrouwen en proberen contact te leggen om er een date uit te kunnen slepen.

Waarom oudere vrouwen?

Wat maakt de oudere vrouw aantrekkelijk om mee te gaan daten voor een jongere man. Uit onderzoeken blijkt dat veel mannen vooral de seksuele ervaring van rijpere vrouwen hoog staat op de top 5 van reden van daten met een zogenoemde cougar vrouw. Daarnaast scoort ook de zelfverzekerdheid van ouder vrouwen hoog. Daarnaast spreekt de zelfstandigheid en het hebben van een eigen carrière de jongeren mannen ook aan. En natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is het goed verzorgde uiterlijk van oudere vrouwen.

Begin met online daten

Ben jij een man of vrouw die op zoek is naar een goeie datingsite die wél werkt voor jou? Ook voor oudere vrouwen maar ook zeker voor jongere, en niet te vergeten de mannen die op zoek zijn naar een date. De beste datingsites staan op deze website op een rij en zo kun jij goed zien welke datingsite nu eigenlijk het beste bij jou past.
Vind hier de beste datingsites:

Jan Peeterse

okt 30, 2013

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - Mannen kiezen rijpere vrouwen

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.