eerste date als kerstmarkt

Een eerste date is altijd spannend

Wat is nu een leuke activiteit waarbij je elkaar genoeg spreekt, maar er ook een beetje ruimte is voor afleiding? In de winter is het natuurlijk heel romantisch én leuk om een kerstmarkt te bezoeken. Laat dat nu ook meteen de perfecte date-activiteit zijn! Op kerstmarkten kun je gezellig struinen langs alle kerstkraampjes waar lekkere, mooie en leuke spullen te koop zijn. Door de gezellige lampjes, kerstversiering en, vaak, livemuziek is een date op zo’n locatie bijna garantie voor een leuke date! Om je alvast verder te helpen staan hieronder wat romantische kerstmarkten in Nederland voor je op een rijtje.

De traditionele kerstmarkt

De traditionele kerstmarkten zijn zoals we ze uit Duitsland kennen. Romantisch, sfeervol en groot. Genoeg te eten en te drinken en gezellige muziek zijn de ingrediënten voor een echte kerstsfeer. Zulke zijn door het hele land wel te vinden, maar hier staan er wat mooie markten voor je op een rijtje!

Zelfgemaakte markt

Naast dat de sfeer, en natuurlijk je date, belangrijke factoren zijn voor een leuke dag, is het natuurlijk ook leuk als de spullen op de kerstmarkt de moeite waard zijn. Daar heeft Utrecht een zeker een leuke bijdrage aan. Op ‘De Zelfgemaakte Markt’ liggen er alleen maar zelfgemaakte spullen in de kraampjes. Deze kerstmarkt is niet heel groot, maar wel heel bijzonder. Zo’n kerstmarkt is zeker anders dan de standaard kerstmarkten. Zoek je nog een leuk cadeautje? Dan is dit ook zeker een aanrader, zulke originele spullen vind je alleen op zo’n kerstmarkt!

Nou zijn er kerstmarkten, en kérstmarkten

Wil je graag op een date met een beetje extra spanning? Of vind je een traditionele kerstmarkt wat saai? Dan is een kerstmarkt in een grot echt wat je zoekt. In Valkenburg, in Limburg, wordt er een kerstmarkt gehouden in de Gemeentegrot! Deze is de grootste en oudste ondergrondste kerstmarkt van Europa. Een die dus zeker een bezoekje waard is om je date mee naar toe te nemen!

Dus, zin in een romantische winterse date?

Leer elkaar beter kennen op een van de sfeervolle kerstmarkten! Kerstmarkten zijn door het hele land te vinden rond deze tijd van het jaar. Misschien is een traditionele precies wat je zoekt, maar een bijzondere markt, zoals in een grot of met alleen maar zelfgemaakte spullen zijn ook zeker de moeite waard! Alvast veel plezier op een van deze, of een andere, kerstmarkt! Dat deze romantische date maar veel goeds mag brengen voor het nieuwe jaar…!

Jan Peeterse

dec 21, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - Kerstmarkten in Nederland voor een erg romantische date

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.