internet relaties hechten meer waarde aan seks

Meer waarde hechten aan seks

De nieuwswebsite Nu.nl heeft een onderzoek gehouden onder de lezers over de waarde van seks en het ontstaan van hun relatie via een online datingsite. Ruim duizend mensen hebben het panel ingevuld. Mensen met een relatie die niet is ontstaan door een online datingsite gaf 41% aan dat ‘goede seks’ het antwoord op ‘Wat is liefde?’ is. Het percentage voor mensen met een relatie dankzij een online datingsite of app ligt met 59% veel hoger.

Meerdere antwoorden waren mogelijk in deze panel. Zo is het ‘elkaar altijd steunen’ met 79% het vaakst gekozen antwoord. Ook een ‘stabiele relatie’ en ‘loyaliteit’ werden met 72 procent en 64 procent gekozen.

Samen oud worden

Mensen die digitaal iemand hebben ontmoet heeft een heel ander beeld bij het klassieke beeld van samen oud worden en samen wensen realiseren. 85 procent van deze mensen ziet dit eerder als een droombeeld dan een realistisch beeld. Daarbij is een ontmoeting via een datingsite ook niet het meest voorkomende motief van een relatie. Maar liefst 11 procent ontstaat dankzij een dating website en 2 procent via een dating app.

Dating feitjes

Het komt wel vaker voor dat Nu.nl of een andere nieuwswebsite een enquete houdt onder de lezers met online dating als onderwerp of een relatie. Het is interessant om te zien dat het online daten steeds vaker voorkomt. Ook bij religieuze is het opvallend dat deze steeds vaker hun partner via een datingsite ontmoeten. Speciale datingsites zijn er voor bijvoorbeeld voor moslims of christenen.

Is er een onderzoek dat mist of ontbreekt er volgens jou cruciale informatie over online datingsites? Laat het ons weten, wij streven naar een zo compleet mogelijk overzicht van zowel datingsites als tips en praktische informatie. Er komt namelijk dagelijks een niet op te noemen aantal nieuwe blog posts, datingsites of onderzoeken online. Zonder de hulp van de lezers is het niet mogelijk om bij te blijven!

Bron: NU.nl

Jan Peeterse

jun 29, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - Relaties door datingsites hechten meer waarde aan seks

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.