met een stewardess daten heeft zijn voor- en nadelen

Daten met een stewardess is niet standaard maar wel leuk!

Wanneer je met een stewardess aan het daten bent, weet je eigenlijk direct dat dit niet een relatie zoals andere relaties zal worden. Daten met iemand die een 9 tot 5 baan heeft, is niet te vergelijken met daten met een stewardess. Stewardessen zijn namelijk altijd onderweg. Niet zo gek natuurlijk, aangezien dat hun job is. De ene dag zit ze bijvoorbeeld in Tokyo, terwijl ze 3 dagen later weer van huis vertrekt voor een vlucht richting Parijs, Rusland of Amerika. Iemand die werkzaam is als stewardess zal dus niet iedere dag braaf thuis zijn voor het avondeten.

De ene keer dichtbij huis, de andere keer juist een lange afstand relatie

Het kan zelfs voorkomen dat een stewardess langere tijd van huis is, met name wanneer een stewardess veel dient te werken op lange vluchten. Dan vliegt een stewardess namelijk vaak niet direct weer terug richting huis, maar ‘pas’ met de eerstvolgende vlucht. Hierdoor kan het voorkomen dat diegene 3 dagen van huis weg is en soms zelfs nog langer! Een pittige baan dus, niet alleen voor de stewardess maar ook voor de partner. Tijdens drukke tijden kun je zomaar ineens een lange afstand relatie hebben en dat is vaak geen ideaalplaatje.

Wat kun je doen om tijd voor elkaar te maken?

Als jullie allebei werken, is het belangrijk om de tijd die jullie naast werk nog samen hebben zoveel mogelijk in te plannen voor elkaar. Hebben jullie dinsdagavond één avondje samen vrij, maar vragen vrienden ook aan je om iets leuks te doen? Sla de afspraak met je vrienden af en ga iets leuks doen met je date. De rest van de avonden heb jij ten slotte ook nog tijd voor je vrienden, terwijl je date dan weer hoog in de lucht zit.

Als stewardess heb je vaak geen vast werkrooster en werk je zeer onregelmatig. Probeer dan ook zoveel mogelijk naar die werkuren te kijken. Is het rooster van de komende maand bekend? Pak allebei jullie agenda’s erbij en ga direct uren afblokken waarop jullie allebei kunnen. Die momenten zijn heilig, no matter what happens.

Daten met een stewardess, wat komt er allemaal bij kijken?

Door een relatie aan te gaan met een stewardess komen er vaak een aantal dingen op jou neer. Denk bijvoorbeeld aan, mocht dat het geval zijn, de zorg voor de kinderen. Als je date een paar dagen niet thuis is, moet jij ervoor zorgen dat de kinderen naar school gaan, verzorgd worden en ga zo maar door. Daarnaast zul jij ook verantwoordelijk zijn voor een deel van het huishouden, denk bijvoorbeeld aan het doen van de boodschappen in het weekend wanneer zij weekenddienst heeft. Niet de leukste dingen om te doen, maar dat heb jij wel over voor jullie relatie, toch?

Het maakt het des te leuker

Het is dus niet geheel onverstandig om er 2 (of 3, 4, 5) keer over na te denken voordat je met een stewardess gaat daten. Toch is het niet alleen maar kommer en kwel om met een stewardess te daten. Denk er bijvoorbeeld eens aan dat wanneer je elkaar na langere tijd weer ziet het iedere keer weer ontzettend leuk is. Je bent dan ontzettend blij om elkaar weer te zien. De tijd samen is zeer kostbaar en dat maakt het op die momenten alleen maar leuker!

Jan Peeterse

dec 12, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Meest voorkomende redenen van een echtscheiding Vandaag de dag is scheiden...
  Lees meer...

 2. Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat is Lexa Incognito en wat kun je ermee? Lexa is...
  Lees meer...

 3. Tinder Hacken Via Een Telefoonnummer

  Tinder Hacken Via Een Telefoonnummer

  Tinder: hacken via een telefoonnummer Wie gelooft in sprookjes, die gelooft...
  Lees meer...

Reacties - Daten met een stewardess is niet standaard maar wel leuk!

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.