online sexdating! wat een uitkomst...

Bindingsangst

Een veelvoorkomende boosdoener bij dates of relaties is bindingangst. Bindingsangst kan tegenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld met de verkeerde vrouw trouwen en het een enorme rem op jouw persoonlijke leven hebben. Merk jij dat je bindingsangst hebt? Dan zijn er een aantal dingen wat je hieraan kunt doen:

Bindingsangst kan een verwoestende uitwerking hebben. Het kan je ervan weerhouden datgene te doen wat je moet doen. Het kan ervoor zorgen dat je niet trouwt met degene waar je eigenlijk heel veel van houdt en het kan een rem zetten op een succesvol leven. Wanneer je worstelt met bindingsangst dan is het zaak om zo snel mogelijk stappen te ondernemen om hierin verandering aan te brengen. Hierna volgen een aantal dingen die je zou kunnen doen om je angst een relatie aan te gaan, weg te nemen:

1. Train jezelf in het besluitnemen

Train jezelf in het nemen van beslissingen. En voornamelijk beslissingen die niet meer zijn herstellen. Op deze manier kan je steeds meer afstand doen van jouw bindingsangst. Een goed hulpmiddel kan zijn: Verlatingsangst Test
Heb je Verlatingsangst? Doe de Verlatingsangst Test en los je Probleem direct op!

2. Hoe train je dat besluit vormen?

Begin met kleine dingen zoals wat producten kopen in een winkel zodat jouw beslissing vast staat. Je kan ook sociale activiteiten afspreken en plaatsen in jouw agenda. Op deze manier bind je jezelf vast aan bepaalde afspraken waar je niet meer onderuit komt. Dit soort kleine “oefeningen” werken heel goed in het loslaten van jouw bindingsangst.

Lach om jezelf

Neem jezelf niet al te serieus. Bindingsangst kan ook een teken zijn dat je te serieus bent en te weinig humor hebt of toont. Leer dus om jezelf te lachen, lach om de gemaakte fouten. Van fouten leer je, dat wordt veel gezegd en niet voor niks!

Maak veel dates

Probeer zoveel mogelijk te daten voordat je een serieuze relatie instapt. Wees zeker van je zaakjes. Kijk hier voor eventueel geschikte datingsites.

Jan Peeterse

mei 28, 2013

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - Bindingsangst, hoe te verwerken

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.