lesbische datingsites zoeken voor vrouw zoekt vrouw

3 lesbische datingsites – Tip

Ben je al tijden een single vrouw en zoek je een leuke partner van hetzelfde geslacht om je leven mee te delen? Dan kun je je inschrijven voor een ‘gewone’ datingsite als Lexa, Parship of Elitedating, maar je kunt er ook voor kiezen je in te schrijven voor een lesbische datingsite. Welke drie lesbische datingsites op dit moment het populairst zijn, lees je in dit artikel. Door onderstaande tekst door te lezen, weet je precies op welke lesbische datingsite jij je aan moet melden om een leuke partner te vinden.

VrouwVrouw

Op de datingsite VrouwVrouw vind je enkel profielen van leuke dames. Deze vrouwen zijn lesbisch of biseksueel en net als jij op zoek naar een leuke partner. Een groot voordeel van deze datingsite, is het feit dat de website de profielen van alle nieuwe leden goed controleert. Zo kan voorkomen worden dat er fake profielen tussen de leden van de datingsite komen te staan. Heb je contact met een leuke vrouw op het online platform van VrouwVrouw, dan mag je er zeker van zijn dat deze vrouw echt bestaat.

De datingsite VrouwVrouw bestaat al meer dan acht jaar. Je kunt er dus zeker vanuit gaan dat deze datingsite niet alleen betrouwbaar is, maar ook al veel dames aan elkaar gekoppeld heeft door de jaren heen.

Expreszo

Een andere website die je kunt gebruiken om een leuke dame te leren kennen, is Expreszo. Expreszo is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor lesbische jongeren, homoseksuele jongeren, biseksuele jongeren en transjongeren. De website geeft niet alleen informatie over de verschillende geaardheden, maar heeft ook een online dating gedeelte. Schrijf je je in voor het online dating platform van Expreszo, dan kun je zelf aangeven waar je precies naar op zoek bent. Je kunt niet alleen aangeven dat je in contact wil komen met andere dames, maar ook wat voor contact je precies zoekt. Je kunt bijvoorbeeld alleen vriendinnen zoeken op Expreszo, maar je kunt ook een potentiële partner zoeken of iemand om gewoon een keertje mee af te spreken voor seks.

Een voordeel van het online daten bij Expreszo, is dat de website ook een interessante informatiebron is. Wil je meer weten over je gevoelens voor andere vrouwen, het daten met vrouwen of gerelateerde onderwerpen, dan kun je de relevante informatie over jouw geaardheid gewoon op deze website vinden.

Girls.G-Dating

Als je de naam van datingsite Girls.G-Dating hoort, ga je er vanuit dat deze datingsite zich enkel op lesbische dames richt. Toch is dit niet het geval. De datingsite heeft inderdaad veel lesbische leden, maar ook heteroseksuele vrouwen, homoseksuele mannen en heteroseksuele mannen kunnen zich inschrijven op deze datingsite. Overigens zijn er voornamelijk lesbische dames actief op Girls.G-Dating, simpelweg omdat veel andere singles ‘afgeschrikt’ worden door de naam. Als heteroseksuele vrouw schrijf je je simpelweg niet zo snel op een datingsite voor lesbische dames, tenzij je toch met lesbische vrouwen in contact wil komen.

Een groot voordeel van de datingsite Girls.G-Dating, is het feit dat deze datingsite veel actieve leden heeft. Schrijf je je in op deze datingsite, dan kun je er vanuit gaan dat je snel in contact komt met meerdere leuke dames.

Jan Peeterse

aug 30, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - 3 Lesbische datingsites – Tips voor de beste

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.