Hinge

62%

Het daten via internet gebeurt steeds vaker en dat is niet voor niets. Op het internet hebben mensen minder schaamte en durven zij over meer dingen te praten. Bovendien ben je natuurlijk niet gedwongen om met deze persoon af te spreken. Als de gesprekken niet bevallen, kan je altijd een nieuwe chatpartner zoeken.

nieuwe dating app
Gebruiksgemak
Succes
Kosten
Hinge scoort een 62%
Klantenbeoordeling:

Het verschil tussen Tinder en Hinge

De app Tinder is op dit moment erg populair. Officieel is deze applicatie uit Amerika, maar nu kunnen wij er in Nederland ook gebruik van maken. Bij de applicatie van Tinder bekijk je mensen die voor jou misschien een match zijn. Je bekijkt een foto en klikt aan of dit iemand is waarin jij geïnteresseerd bent, of juist niet. Bij Hinge gaat dit echter anders. Bij de applicatie van Hinge krijg je vrienden van jouw vrienden te zien. Dit gaat eigenlijk via Facebook. Daarnaast richt Hinge zich ook specifiek op het vinden van een vaste relatie, in tegenstelling tot Tinder waarbij men over het algemeen meer zoekt naar “snelle dates”.

De mensen die jij als vriend hebt op Facebook, hebben ook weer andere vrienden. Deze mensen zul jij tegenkomen op de applicatie van Hinge. Hierdoor zal je iemand leren kennen die jouw vriend of vriendin ook kent. Op deze manier weet je in ieder geval of je te maken hebt met iemand die echt en betrouwbaar is.

Deze applicatie is echter nog niet uit in Nederland, maar dit zal binnenkort ook gebeuren. Er zijn al minstens 25.000 matches gemaakt met deze applicatie. Het online dating wordt jou nog makkelijker gemaakt. Mobiele dating wordt steeds populairder en makkelijker, en jij zal supersnel iemand vinden die bij jou past! De applicatie kun je hier downloaden.

Heb jij zelf interesse om online of mobiel mensen te bereiken en contact te leggen? Vele datingsites hebben namelijk ook dating apps waarbij er altijd kan worden gedate. Check meerdere datingsites op deze pagina en ga op zoek naar de ware liefde.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

jan 6, 2014

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde dating-apps

 1. Plekk

  Plekk

  Ook iemand tegenkomen op jouw favoriete locatie? Check...
  Lees meer...

 2. Inner Circle Dating

  Inner Circle Dating

  The Inner Circle Dating app bestaat sinds 2013...
  Lees meer...

 3. Hot or Not

  Hot or Not

  HotorNot lijkt eigenlijk ontzettend veel op Badoo. Het...
  Lees meer...

Reacties - Nieuwe Dating App Hinge

2 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.