• Algemeen
 • Gebruik Website
 • Profielen
 • Kosten
 • Succes
pepper dating

Pepper

Dit is dé datingsite voor mensen die spontaan zijn en naar leuke mensen die op date willen. 80% van de leden is tussen de 25 en 45 jaar zijn nieuwsgierig en ondernemend. Het unieke en leuke van deze datingsite is dat zij geloven in foto's, daarom maken mensen hier een samenstelling van foto's dat door Pepper tot een collage wordt gevormd. Zo kun je snel en op een leuke manier door profielen heengaan. Springt er eentje uit en spreekt die persoon jou aan? Dan kun je deze op jouw beurt een berichtje sturen. Heb je vragen? Dan heeft Pepper als een van de weinige datingsites een klantenservice! Deze is elke avond tot 23:00 bereikbaar via de chat. Meld je gratis aan en bekijk Pepper met eigen ogen.

Gratis Pepper proberen
 

Pepper profiel

Bij Pepper een profiel aanmaken kost enkele minuten. Het belangrijkste hier zijn de foto's. Bovendien heb jij met ditzelfde profiel ook toegang tot de dating app van Pepper. Voor zowel iPhone als Android telefoons kun jij gratis de Pepper app downloaden. Met een gratis profiel zijn uiteraard niet alle functies te gebruiken. Het biedt zeker wel mogelijkheid om voor jezelf te beoordelen of deze datingsite iets voor jou is. Om toegang tot alle functies te krijgen moet je een kleine bijdrage betalen. In vergelijking met enkele jaren geleden zijn datingsites erg goedkoop geworden. Al vanaf €8,50 per maand krijg je een volledig lidmaatschap. Dit is nog altijd goedkoper dan fysieke dates toch? Of staat gelijk aan twee kopjes koffie op het terras.

Pepper dating app

Sinds een tijdje heeft Pepper ook een dating app. Mobiel daten is namelijk steeds meer in opkomst en wordt haalt bijna het reguliere daten van een desktop in. Daarnaast is het erg flexibel en kun je overal in contact komen met jouw dates. Het fijne van de datingapp is dat je direct toegang kan krijgen tot je eigen foto's en zo snel en makkelijk een foto collage kan maken. Het blijkt uit de praktijk dat mensen met een leuk profiel aanzienlijk meer aandacht krijgen! Dit betekent dat deze mensen ook veel vaker op date gaan.

Ook is het contact leggen laagdrempelig. Je kan bijvoorbeeld een foto liken van iemand, een berichtje sturen of een chat starten. Kortom, de drempel om een date te regelen ligt tegenwoordig veel lager.

Gratis Pepper proberen
 

Betrouwbaarheid Pepper

Fraude is tegenwoordig een groot probleem bij datingsites. Veel partijen hebben oplichters in hun systeem en proberen zo van leden geld af te troggelen. Pepper hanteert een expliciet ‘Halt aan nepprofielen'. Samen met andere grote datingsites als Lexa en Relatieplanet en op initiatief van de consumentenbond is het Keurmerk veilig daten ontwikkeld. Met een goede klantenservice en fel beleid tegen oplichting is het wel zeker dat je hier goed zit. Ook gaat Pepper goed met gegevens om.

Gratis proberen

Net zoals bij elke datingsite is het mogelijk om Pepper helemaal gratis te proberen. Je kunt dan meteen gebruik maken van gratis functies. Men ervaart dit als een goeie beoordeling. Om te kijken en te beoordelen of de datingsite daadwerkelijk bij hun past zonder maar iets te betalen. Via onderstaande link kun jij ook een gratis profiel aanmaken.

Gratis aanmelden
 

Om het maximale uit deze datingsite te halen is een lidmaatschap wel aanbevolen. De kosten hiervoor zijn tegenwoordig erg laag. Twijfel je erg? Lees dan eerst verhalen van mensen die Pepper al eens geprobeerd hebben.

· € 8,50 per maand bij 1 jaar
· € 9,50 per maand bij 6 maanden
· € 15,00 per maand bij 3 maanden
· € 25,00 per maand bij 1 maand

Regelmatig heeft Pepper leuke dating acties. Denk hierbij aan het gratis verdubbelen van lidmaatschappen, leuke borrels en andere events om het even van online dating naar offline dating te brengen zodat men serieus en echt fysiek met elkaar in contact kan komen.

Bekijk de nieuwe commercial van Pepper. Met zijn complete restyling is deze datingsit nu nog verder dan de andere datingsites en biedt het een van de fijnste online dating omgevingen!

 

Lees ervaringen hieronder

Altijd komen er wel wat verhalen binnen over Pepper. Positief en negatief, geen een datingsite is natuurlijk weggelegd voor iedereen. Maar over het algemeen zijn de ervaringen erg positief met deze datingsite. Zeker omdat je jezelf zo lekker persoonlijk kan wegzetten en interactief in contact kan komen met andere online daters. Het is wel duidelijk te zien dat het is ontwikkeld door online daters zelf.

Heb jij al enige ervaringen met deze datingsite? Of ben jij van plan om het gratis te gaan uit te proberen om de site eens even uit te testen? Men stelt het erg op prijs als jij jouw positieve en negatieve punten deelt met de andere online daters. Keuzes maken is dan veel makkelijker.

 • Spontaan en makkelijk
 • Leuke lay-out
 • Gratis profiel aanmaken
 • Relatief onbekend

VN:F [1.9.22_1171]
Profielen
Kosten
Betrouwbaarheid
Gebruik website
Rating: 3.5/5 (3 votes cast)
Pepper Online Daten Ervaringen | Datingsites vergelijken, 5.0 out of 5 based on 1 rating

40 Responses to “Pepper Online Daten Ervaringen | Datingsites vergelijken”

 1. frederique

  Hallo!
  Ik ben frederique 31 jaar woonachtig in Amsterdam en ben vanwege mijn drukke persoonlijke leven het online daten gaan uitproberen. Voordat ik mij ergens ging inschrijven heb ik mij goed georienteerd. Sommige datingsites zijn namelijk best wel specifiek voor bijvoorbeeld sportmensen, hoger opgeleide oid. Ik wilde gewoon een algemene leuke hippe datingsite die iets interactiever is dan de gemiddelde datingsite. Door wat internetsurfen ben ik Pepper tegen gekomen! Ik las over de social media, youtubekanalen etc. wat je er op kan aansluiten om zo je persoonlijkheid beter over te laten komen. Ik heb mij daar direct aangemeld en na 4 dates heb ik nu al een half jaar een erg leuke relatie! BInnenkort zelfs samenwonen.

  Ik wilde mijn leuke ervaring even met jullie delen en dat het online daten echt niet stom is ofzo. Het is een ideale uitkomst! Probeer het gewoon zou ik zeggen.

  Groetjes en veel dateplezier!

  Frederique

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
 2. Hallo.
  Ik ben Cindy, 39 jaar en woon in Groningen.
  Ik werk 60 uur per week als algemeen directrice voor een handelsbedrijf in cosmeticagoederen. Echt buiten de deur kom ik niet in mijn vrije tijd, als ik deze al heb spendeer ik deze het liefst met vriendinnen en familie. Op jacht naar een droomvent zit er niet echt in voor mij. Vriendinnen hebben mij daarom als verassing een keer een online dating abonnement gegeven bij de online datingsite Pepper. In het begin was ik er erg sceptisch over maar na 3 weken had ik al heel leuk online contact met wat spontane mannen..
  In het begin zette ik mij er niet voor in maar toen ik af en toe een mailtje kreeg van wat mannen ben ik eens gaan kijken. Met Pepper is het wel leuk dat je je hele persoonlijkheid kan showen met filmpjes, foto’s e.d. en de website ziet er uitnodigend uit 🙂

  Inmiddels ben ik al een half jaartje samen met een hele leuke man! Binnenkort samenwonen..

  Voor alles dames en heren daar die het bijvoorbeeld te druk hebben met hun werk etc. Probeer het online daten gewoon uit joh, je hebt echt niks te verliezen!

  Gr,

  Cindy

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
 3. Hoihoi,

  Ik ben Mart, net afgestudeerd communicatie student van de Universiteit in Amsterdam. Tijdens het uitgaansleven ben ik niet zo’n vrouwenversierder, vandaar dat ik op aanraden van vrienden net als @Cindy ben gaan online daten! Wil gewoon even zeggen dat Pepper een leuke makkelijke datingsite is met veel leuke dating profielen! Leuke spontane dames, vlotte dames en mooie dames! 🙂

  Succes met daten!

  Groetjes,

  Mart

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 4. snoepje

  Pepper
  Online daten heeft voor mij wonderen verricht. Ik was altijd die vrouw die een leuke kerel wilde maar altijd single bleef. De datingsite Pepper biedt mij uitstekende functies om mijzelf te omschrijven op een datingsite. Inmiddels 4 maanden verder ben ik samen met mijn huidige vriend en net een leuke vakantie samen gehad

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
 5. Ik heb deze dating review gelezen en heb besloten om Pepper maar eens te gaan proberen. Ben benieuwd of het wat leuke dates voor mij gaat opleveren.. Ik zal het later laten weten hier!

  groetjes,

  Jallie

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 6. Werkelijk een leuke datingsite. als ik dit allemaal zo eens vergelijk met al die geldpikkers al lexa en relatieplanet is pepper duidelijk ook zoals ik hierboven lees door ervaringen online daters. het werkt makkelijk, het ziet er leuk uit, de mensen zijn serieus en attent. Voor mij was pepper een absolute uitkomst en zeker een datingsite die gewoon de moeite waard is om te proberen.

  groetje,s

  sjeila

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 7. Ik was zo eens door de ervaringen aan het lezen en kijken hoe andere mensen deze datingsite hebben ervaren. (ik heb nog geen ervaring) ik zit te twijfelen of ik mij ga aanmelden maar als ik het zo lees ga ik dat zometeen maar eens doen. Het is geen gratis datingsite te noemen vrees ik maar ja het is of een avondje stappen voor €50 of ik betaal een lidmaatschap voor hetzelfde geld voor een paar maanden waar mijn kans op een liefde en dates veel groter is. Ik zal het nog wel laten weten hoe mij ervaring met deze online datingsite is verlopen…….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 8. Ik heb Pepper nog niet geprobeerd maar ben wel benieuwd. Nu ik deze ervaringen lees verwacht ik er wel veel van. Uiteraard begin ik eerst met een gratis dating profiel maar ik ben wel serieus op zoek. Wat denken jullie, moet ik meteen betaald worden?
  Groetjes,

  Marlon

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
 9. Nu ben ik wel tevreden over deze datingsite. misschien niet zo enthousiast als de meeste hier maar over het algemeen werkt de datingsite goed. Met 3 leuke dames heb ik nu een date gehad de afgelopen maand, ik ben alleen niet zo technisch dus deed er wel even over voordat ik doorhad hoe deze datingsite in z’n werk ging. Over het algemeen zou ik Pepper een 7,5 geven.

  Met vriendelijke groeten,

  JAque

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 10. Interactief, makkelijk, overzichtelijk.. je kan wel zien dat het door en voor online daters is gemaakt. Deze jongens weten hoe een datingsite in elkaar moet zitten.

  Ik raad pepper absoluut aan als datingsite.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 11. Deze datingsite heeft voor mij een totaal andere kijk gegeven op de online datingsites. Ik probeerde eerst Lexa en Parship uit maar dit was iets te stijf en saai voor mij… Pepper vind ik leuk vanwege al die filmpjes die ik kan toevoegen. Absoluut een leuke aanrader mocht je op zoek zijn naar een online datingsite waar iedereen leuk en actief meedoet. Daarbij zijn de beheerders ook goed bezig en verzorgen een goede service.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
 12. Pepper is duidelijk een van de leukere en interactieve datingsites die op dit moment beschikbaar zijn. Via pepper heb ik mijn huidige vriend gevonden 🙂 Ideaal zo’n datingsite want zelf als geneeskunde student zit ik heel veel op de universiteit wat mij praktisch gezien geen vrije tijd geeft. Toch fijn dat ik zo iemand kan tegen komen dan 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
 13. Ook ik heb deze datingsite uitgeprobeerd en heb heel veel positieve ervaringen maar ook een paar opmerkingen. Het gratis aanmelden werkt perfect, de profielen zijn leuk en actief. Alleen vind ik het niet heel makkelijk om mijn persoonlijke pagina naar mijn eigen stijl in te richten.. misschien kunnen zij dit wat optimaliseren?

  Voor de rest absoluut een leuke datingsite!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
 14. Absoluut een leuke datingsite! Ik ben zelf nog niet zo oud dus je zal niet denken dat iemand van 24 ook op een datingsite zit. Maar ik ben nu eenmaal erg druk met mijn studie en heb weinig tot geen tijd om uit te gaan. Gelukkig zijn er op deze datingsite ook dezelfde soort mensen:)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
 15. Maurice

  Naar mijn mening is deze datingsite een van de betere op dit moment. Interactief, makkelijk in gebruik en duidelijk resultaat zijn de positieve kenmerken van deze datingsite. Inmiddels na 3 maanden lid te zijn geweest heb ik een erg leuke vriendin gevonden. Ja, als je het mij vraagt zou ik deze datingsite aanraden! Groetjes, Maurice uit Utrecht

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
 16. Ramona PHL

  Pepper blijft mijn absolute nummer 1 datingsite van dit moment. Interactief, makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Door de reclame die op de radio en tv komt blijft iedereen ook erg actief op deze datingsite wat het zo leuk maakt! Ook is het fijn dat je jezelf mooier kan uiten dan op een datingsite zoals bijvoorbeeld Lexa.. Pepper is mijn dingetje 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
 17. Pepper blijft betrouwbaar, effectief en het belangrijkst: de leukste datingsite die ik ken. Makkelijk jezelf uiten op deze site en een date maken. Prima datingsite als je het mij vraagt (zeker in vergelijking met lexa ofzo)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
 18. Snoesje

  Over het algemeen ben ik al geen fan van online daten. Lexa, relatieplanet noem ze maar op.. allemaal vieze oplichters. Ik hoorde toen pepper op de radio en heb wat positieve berichten gelezen op het internet. Wel de moeite waard om het eens uit te proberen lijkt mij. Het is immers niet makkelijk om een goeie datingsite te vinden!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
 19. Jelle en Minne

  Yes! Wij ( nu al een paar maanden een superkoppel! ) hadden eerst onze twijfels bij deze datingsite. Eerst lexa geprobeerd die allerlei mooie beloftes doet op de radio en op de tv waar niks van terecht is gekomen. Toen maar Pepper geprobeerd en kijk wie elkaar hebben gevonden! Juist wij jelle en minne zijn smoorverliefd. Het klikte al meteen met onze online berichtjes, leuk is dat elkaars profiel kan bekijken met foto’s, video’s etc. wat je maar wilt! ABSOLUUT EEN AANRADER! <3

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
 20. Venus van Vinge

  Wat leuk jelle en minne dat jullie met de datingsite Pepper elkaar hebben gevonden! Ik heb eerder Lexa en Parship uitgeprobeerd, prima datingsites maar het ging allemaal net wat te traag bij mij..
  Nu ga ik ook maar eens Pepper proberen, maar misschien wacht ik nog even totdat ze met een datingactie komen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 21. Mario Pillium

  Pepper heeft vaak genoeg leuke acties. Ik ben namelijk met Pepper begonnen toen het gratis mijn lidmaatschap verdubbelde. Gedurende deze 4 maanden dat ik actief was met online dating heb ik zo’n 7 verschillende vrouwen gedate. De laatste was een schot in de roos want nu ben ik al een half jaartje samen en denken we erover binnenkort samen te gaan wonen.

  Echt anno 2014 is online dating een onmisbaar item in de maatschappij. Wat mij betreft is Pepper ook veel oprechter dan Lexa die ik ook geprobeerd heb.

  Absolute aanrader dus.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 22. Ik vind het leuke aan pepper dat je hier zo’n persoonlijke touch hebt. Het is zo makkelijk om een ander persoon goed in te schatten en of deze persoon dicht bij jou ligt. De video’s, de beschrijvingen en foto’s maken het allemaal lekker actief. Daarnaast is de lay-out van datingsite ook helemaal top! Erg leuk ook dat ze offline events houden, zoals je hoort ben ik helemaal in de ban van deze geweldige datingsite!

  Groetjes,

  Melanie

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 23. Sjoerd V

  Geen wachtwoord tonny? Misschien een andere browser proberen? Internet explorer zorgt bij mij wel eens voor problemen!

  Ik wil graag even zeggen hoe leuk deze datingsite is. Makkelijk, leuk en alleen maar spontane mensen die oprecht opzoek zijn naar een leuke date. De persoonlijke wall maakt het lekker interactief en transparant. Laat dat nou net zijn wat bij alle andere datingsites ontbreekt. Ben je opzoek naar een datingsite die daadwerkelijk waar voor je geld is? Doe jezelf een plezier en probeer Pepper.nl uit!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 24. Michelle

  Snel, interactief en betrokken profielen! Als ik een datingsite zou moeten aanraden is Pepper absoluut mijn nummer 1 aanbeveling. Absoluut ook de klantenservice die heel behulpzaam is als je er even niet uitkomt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 25. Arjan Veldenn

  Na een gratis account te hebben aangemaakt heb ik maar meteen geprofiteerd van de gratis verdubbeling van mijn lidmaatschap. Ik kan niet anders zeggen dan: wat een top datingsite! Echt ik heb er meerdere bekeken maar iedereen is zo positief ingesteld hier. Makkelijk en allemaal dezelfde instelling.. het vinden van een leuke persoon waar je mee op date kan. Echt waar ik heb vele reacties gelezen en merk dat het voor veel mensen een hele opgave is om een fatsoenlijke datingsite te vinden.

  Als je iets wilt proberen raad ik Pepper absoluut aan om te proberen! Compleet van deze tijd, top service en leuke leden!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 26. Marieke Vissers

  Heerlijk deze datingactie!! Echt als je het verrekent met bijvoorbeeld Parship of Relatieplanet ben je minstens 2 keer zo goedkoop uit. (Hangt af van wat voor lidmaatschap je neemt) Ik heb maar voor een half jaar gekozen wat mij dus in staat stelt om een jaar lang gebruik te maken van de services van Pepper. Eerlijk waar echt fijn. Daarbij is dit ook een veel persoonlijkere en meer toegankelijke datingsite wat mij betreft.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 27. Adri MB

  Ik ben een beetje huiverig met het uitproberen van online dating. veel mensen in mijn omgeving proberen het en de reacties zijn heel verschillend. Sommige vinden heel makkelijk een date, andere hebben er erg veel moeite mee. Kan iemand mij vertellen hoelang het ongeveer duurt voordat je iemand leuks vindt via zo’n platform?

  Mvg,

  Adri

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 28. Ik heb Pepper ruim een half jaar gebruikt, en heb een stuk of 15 mannen gedate. Ik heb ervaren dat de leuke mannen weten dat ze leuk zijn en waarschijnlijk genoeg keus hebben en dus niet serieus op zoek zijn naar een relatie (er zwemmen meer vissen in de vijver mentaliteit, altijd verder kijken). Mijn ervaring is ook dat veel mannen uit zijn op een verzetje (sex) en zich wel serieus voordoen, totdat ze hebben gehad wat ze willen. Het is heel vrijblijvend allemaal ‘we hebben het toch leuk?’. Misschien dat ik net pech heb gehad of op de verkeerde mannen val… Maar mijn Pepper ervaring is in ieder geval wel echt tegen gevallen….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 29. Een ontzettend leuke datingsite zeg. Spontane mensen en heel leuk gedaan met zo’n persoonlijk prikbord. Als je opzoek bent naar een leuke datingsite zou ik deze zeker aanraden, echt een fijne online dating omgeving!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 30. Werkelijk beste mensen? Het is alsof ik naar een Telecommercial op RTL zit te kijken. Een zelfde soort tekst waar de promotie van afdruipt. Het lijkt bijna alsof er een belang is om Pepper positief af te schilderen… Slechts 1 kritische reactie tussen de 32 is niet erg geloofwaardig. Cindy en frederique lijken wel 1 en dezelfde persoonn, en iets te vaak lees ik ‘nu al een half jaar samen en binnenkort samenwonen’ Of dat ‘Lexa, Relatieplanet en Parship’ niks zijn. Toeval? Al deze reacties zijn voor mij reden geen account te nemen bij Pepper. Te ongeloofwaardig

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 31. HEndrik Beter

  Edwin.. tuurlijk zijn er mensen die worden ingehuurd door die datingsites om negatieve en positieve ervaringen op websites zoals deze te plaatsen. Trek je er niet teveel van aan.. pak het aan zoals ik het doe en probeer gewoon alles uit zonder ook maar ene rooie kutcent te betalen! Heb zover kunnen afspreken met 2 vrouwen, mindere en betere datingsites ervaren. Pepper was eerlijk gezegd wel prettig met het aanmelden en het overzicht.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 32. M pjanker

  Ik lees de laatste tijd erg veel over online dating.. op de nieuwswebsite nu.nl. Nu ben ik zelf opzoek gegaan naar een datingsite die bij mij past. Ik heb dit als erg lastig ervaren, als 28 jaar oude full time werkende man is het lastig om een relatie te vinden. Doordeweeks heb ik nauwelijks tijd.. wel heb ik natuurlijk wat geprobeerd met de dating app tinder, dit heeft echter niets meer gebracht dan een paar dates. Pepper heb ik ook geprobeerd, vandaar mijn review hier.. Pepper is naar mijn mening interactief, makkelijk te gebruiken en zetten de ontwikkelaars echt de klant voorop. Lexa bijvoorbeeld vind ik een datingsite die zichzelf voorop zet en alleen maar geld wilt verdienen!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 33. Een van de meest spontane platforms die er is. Heb hier na 3 maanden een leuke partner kunnen vinden, gewoon prima datingsite dus…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 34. Pepper is absoluut een van de meest spontane en fijne datingsites die ik ben tegen gekomen. Ik heb ook de wat grotere en meer bekende geprobeerd zoals Lexa. Dit was mij echter te massaal en te basic. Onoverzichtelijk en een zeer lelijk gebruikersinterface. Pepper doet het leuk met foto’s, fimpjes, prikbord etc. Maakt het allemaal wat persoonlijker. 🙂 Nog geen liefde gevonden maar ben er van overtuigd dat dit wel goed gaat komen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 35. WAARDELOZE DATINGSITE!

  ALS BETAALD LID
  Full members niet zichtbaar | Zeer beperkte
  zoekfunctie | Weinig actieve leden |
  Zeer slecht tot niet reagerende leden (gratis?)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 36. Marieke

  John vanwaar zo negatief? Er zijn hartstikke veel actieve leden, enige is waar je op moet letten dat je wel beetje in drukkere gebieden opzoek gaat of dat je de zoekplaats juist instelt. Op deze manier kom je veel meer potentiële dates tegen. Overigens vind ik de app van Pepper veel fijner dan die dating app van bijvoorbeeld lexa…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 37. H., Visser

  Pepper doet wat het moet doen. Leuk interactief concept waar leden veel beter aangezet worden tot proactief daten. Dat wil zeggen, minder afwachten op berichten zodat er meer dynamiek ontstaat bij deze datingsite. Daarom zou ik Pepper dus ook zeker aanraden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter over deze datingsite...

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)