Cirkel

80%

Via Cirkel.nl kun je zowel singlereizen als eenoudergezin-reizen boeken. In beide gevallen gaat de reisorganisatie er vanuit dat je tijdens je reis andere singles wilt ontmoeten. Het fijne aan deze site is dat je als ouder meerdere opties hebt. Heb je het gevoel dat je weer andere mensen wilt ontmoeten, maar wil je wel je kinderen bij alles betrekken, dan zijn de reizen van Cirkel ideaal.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

Cirkel
Bestemmingen
Kosten
Aanbiedingen
Cirkel scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

Wat kun je verwachten van Cirkel Singlereizen?

Wat betreft de eenoudergezin-reizen heeft Cirkel het heel handig aangepakt. Je boekt een accommodatie voor jezelf en je kind(eren) en gaat op vakantie. In de accommodaties om jou heen, zullen ook eenoudergezinnen verblijven. Op die manier kun jij andere single ouders ontmoeten, en hebben je kinderen vaak ook leeftijdsgenootjes om mee te spelen.

Je kunt bij Cirkel ook kiezen voor een singlereis. In dat geval ga jij alleen op reis. Dit is dus leuk voor singles, maar ook voor mensen die kinderen hebben, maar die dat jaar bijvoorbeeld niet met de kinderen op vakantie kunnen. Het is maar net in welke situatie je op dat moment zit. In geval van een singlereis ga je met een groep andere singles mee. Dat kan in het begin een beetje spannend zijn, maar je moet maar bedenken dat dat voor iedereen geldt.

Bestemmingen en accommodaties van Cirkel

Er is een ruime keuze aan bestemmingen bij Cirkel, maar je blijft wel meestal binnen Europa. Wel kun je aangeven wat voor soort reis je het liefste wilt maken. Wil je bijvoorbeeld een fijne, ontspannen zonvakantie aan het strand? Of liever cultuur snuiven in een van de Europese hoofdsteden?

Doordat je een bepaald thema kunt kiezen voor je reis, weet je ook dat je reisgenoten op zoek zijn naar hetzelfde. Je krijgt dus nauwelijks te maken met singles die liever op het strand liggen terwijl je juist een museum gaat bezoeken.

Wat betreft accommodaties heeft Cirkel ook veel te kiezen. Zo kun je als eenoudergezin een tent huren op een camping, zonder dat je die zelf helemaal op moet zetten. Dat is fijn, want vooral met kleine kinderen kan dat een gedoe zijn en je hebt vaak juist een partner nodig om te helpen met die ellendige tentstokken.

Daarnaast kun je bij Cirkel ook goed terecht voor de wat meer bijzondere accommodaties. Zo zijn er reizen waarbij je in historische gebouwen overnacht, zoals voormalige kloosters. Dit is vooral voor de cultuurliefhebbers een grote plus.

Wat kost een Cirkel Singlereis?

De kosten die aan je reis vastzitten hangen natuurlijk af van je bestemming, maar ook van de tijd waarin je boekt. Je kunt namelijk flink besparen als je voor een goedkope last-minute vakantie gaat.

Om even een idee te geven van de prijzen bij Cirkel-reizen: je kunt al op een zonvakantie naar Kroatïe voor minder dan 300 euro. Als je je dan bedenkt dat alles voor jou geregeld is, dan valt die prijs heel erg mee.

Al met al heb je dus veel te kiezen bij Cirkel reizen, zowel als alleenstaande ouder en als single. Wil je echter een verre reis gaan maken met een groep singles, dan is deze reisorganisatie niet voor jou. Het gaat hier echt om reizen binnen Europa, maar dan kun je er wel vanuit gaan dat je op bijzondere plekjes terecht komt.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Mooie aanbiedingen jaar rond
 • Prachtige bestemmingen
Jan Peeterse

aug 28, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde single reizen

 1. Kras.nl

  Kras.nl

  Samen alleen op vakantie, zo kopt Kras.nl op...
  Lees meer...

 2. Singlereizen - Steeds populairder aan het worden

  Singlereizen - Steeds populairder aan het worden

  Singlereizen steeds populairder Het aantal singelreizen groeit enorm....
  Lees meer...

 3. Hoe werkt een singlereis? - Welkedatingsites.nl

  Hoe werkt een singlereis? - Welkedatingsites.nl

  Hoe werkt een singlereis? Veel singles lopen tegen...
  Lees meer...

Reacties - Cirkel Singlereizen – Bestemmingen, informatie en ervaringen

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.