Flirtmee

55%

Wanneer je op zoek bent naar een hete sexchat of een geil webcam gesprek dan is FlirtMee het ideale gratis chatplatform. Het dient overigens  benadrukt te worden dat het op FlirtMee niet verplicht is om webcam seks te hebben of om je kleding uit te trekken.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

Flirtmee
Betrouwbaarheid
Profielen
Actieve leden
Flirtmee scoort een 55%
Klantenbeoordeling:

Sexchatten en webcammen op FlirtMee

Er zijn ook genoeg leden die gewoon zin hebben in een normaal, niet-erotisch gesprek. De meeste mensen zitten er echter om een spannende en erotische tijd online te beleven.

Je kunt je op FlirtMee gratis aanmelden en je hebt dan ook meteen toegang tot de sexchat. Je kunt naast je gewone aanmelding er ook voor kiezen om een profiel aan te maken. Dit doe je met een nickname en een e-mailadres. Je krijgt vervolgens een bevestigingslink toegestuurd op je e-mailadres. Het voordeel hier van is dat je gesprekken opgeslagen worden en dat je sneller kunt inloggen.

FlirtMee is 100% gratis chatten en cammen

Alles op FlirtMee is gratis en je kunt dag en nacht inloggen en met andere mannen en vrouwen uit heel Nederland en België chatten of webcammen. Deze sekschatwebsite wordt gefinancierd door middel van advertenties die steeds op de chatpagina verschijnen. Jij zult dus nooit of te nimmer betalen om te kletsen, met of zonder webcam.

Er zijn op FlirtMee 2 verschillende soorten chats te vinden en die hebben weer diverse versies. Dit heeft vooral met het aantal webcams dat je ziet te maken. De standaard versie heeft 4 webcams, je kunt kiezen voor 6 webcams in het midden of voor een 6-cam versie met aan iedere kant van je scherm 3 cams. Je ziet overigens dezelfde personen, welke keuze je ook maakt. De tweede chat is de opvolger van de eerste en wordt vooral gebruikt als de eerste chat vol zit. Hier zie je overigens 10 cams.

Gratis een profiel op FlirtMee

Je kunt op FlirtMee ook een profiel aanmaken. Hier kun je informatie over jezelf plaatsen, foto’s en video’s laten zien (dit mogen ook 18+ foto’s en video’s zijn), je kunt een logboek aanmaken, knipoogjes versturen, berichtjes versturen, uitgebreid naar een date zoeken, vriendjes worden met andere leden en bekijken wie jouw profiel bezocht heeft. Je mag je profiel dus invullen met erotisch materiaal van jezelf.

Een groot voordeel van het aanmaken van een profiel, wat dus niet verplicht is, is dat je ook berichtjes kunt ontvangen wanneer je offline bent. Je kunt natuurlijk ook chatten zonder dat jij een webcam aan hoeft te zetten. Er is een groepschat, maar je kunt er ook voor kiezen om in een afgeschermde omgeving een prive chat te voeren, wederom met of zonder webcam.

FlirtMee wordt vooral gebruikt voor erotische chats of sexchatten met een webcam. De website is dus alleen toegankelijk voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder. Deze sexchatwebsite mist algemene voorwaarden, maar heeft wel een duidelijke FAQ-sectie waar veel vragen al beantwoord worden. Ook zijn er een behoorlijk aantal (gedrags)regels waar iedereen die inlogt zich aan dient te houden. Wanneer je tegen vragen of problemen aanloopt kun je contact opnemen met het beheer via de mail of via de online contactpagina.

Betrouwbaarheid FlirtMee

Op FlirtMee zitten in de nachtelijke uren tussen de 1000 en 1300 leden op de chat. Omdat je niet verplicht bent een profiel aan te maken, is het voor fakers dus makkelijk om mee te chatten. Wanneer je iemand niet vertrouwt dan kun je dus makkelijk vragen om even de webcam aan te zetten zodat jij kunt kijken of iemand ook is wie hij of zij zegt te zijn.

Je kunt zelf ook een chatkamer aanmaken en dan zelfs een wachtwoord aanmaken en dat wachtwoord aan bepaalde leden geven om zo nog meer privacy te hebben. Wanneer jij weet of een lid echt is, kun je op deze manier dus ook bepalen welke echte leden in jouw persoonlijke chatkamer actief kunnen zijn.

Een nadeel van FlirtMee is dat admins overal mee kunnen kijken en dit ook lijken te doen. Zelfs in je prive kamer hebben zij toegang. In jouw prive kamer heb jij in principe de zeggenschap over wie welkom is en niet, je hebt een banknop en je kunt een lid eruit kicken, maar als je dit teveel doet dan kun je door de admins op je vingers getikt worden.

WelkeDatingSites vindt FlirtMee in principe een goede chatwebsite. Je kunt hier een sexchat voeren, maar ook een gewoon gesprek. Het enige minpuntje is dat de admins overal mee kunnen kijken, ook in je prive gesprekken. 

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

mei 29, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde chatten met vreemden

 1. Happy Pancake

  Happy Pancake

  (5 x beoordeeld)

  De Happy Pancake datingsite is 100% gratis. Iedereen...
  Lees meer...

 2. Twoo

  Twoo

  Op de datingsite Twoo vind je eigenlijk voor...
  Lees meer...

 3. Tagged

  Tagged

  Tagged is meer een sociaal netwerk platform dan...
  Lees meer...

Reacties - Flirtmee

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.