frunniken profiel snel en makkelijk opzeggen

Frunniken opzeggen en verwijderen

Het lijkt wel of het expres gebeurt, het moeilijk maken van het verwijderen van een profiel of opzeggen van een lidmaatschap. Wij ervaren dat bij veel datingsites dit een lastig proces is. Dit terwijl het juist zo snel gedaan kan zijn. Daarom zorgen wij dat er voor jou een stappenplan klaar staat en uiteindelijk hopelijk volgt ook een video instructie voor het frunniken opzeggen. Wij stellen het overigens ontzettend op prijs als jij een review wilt achterlaten over Frunniken. Dit kan bij onze Frunniken review zodat men zich beter kan informeren. Ook als je niet tevreden bent kun je dit gewoon delen!

In 4 stappen jouw Frunniken profiel verwijderen

Stap 1:
Zorg dat je de website hebt geopend en je op het inlogscherm bevindt. Door linksboven in het scherm te klikken en je persoonlijke inloggegevens zul je bij jouw eigen profiel terecht komen. Klopt het wachtwoord niet? Vraag dan een nieuwe aan!

Stap 2:
Als je rechtsboven op de pagina kijkt zie je een tandwiel figuurtje. Klik hierop en je komt terecht op de pagina met jouw ‘instellingen’.

Stap 3:
Op deze pagina moet je helemaal naar beneden scrollen. Ergens zul je ‘Account opheffen’ zien staan. Verander de ‘Nee’ in ‘Ja’. Zodra je dit doet verschijnt er een kleine pop-up. Bevestig jouw wijziging door op ‘Ja’ te klikken.

Stap 4:
Om het het verwijderen van jouw profiel definitief te maken moet je nog verifiëren via de mail. Nadat jij in stap 3 hebt bevestigt ontvang jij een mail. Klik hier op de link ‘bevestiging opheffing’ om jouw frunniken profiel definitief te verwijderen.

Opzoek naar alternatieven?

Beviel Frunniken niet maar wil je nog wel een andere sex site proberen? Wij krijgen veel positieve ervaringen binnen over de datingsite Seksbuddy. Voor meer informatie kun je onze Seksbuddy review lezen, uiteraard kun je ook hier eerst gratis een profiel aanmaken.

Jan Peeterse

mei 29, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Lexa Opzeggen

  Lexa Opzeggen

  Lexa opzeggen in 3 minuten? Bekijk hier hoe je met een...
  Lees meer...

 2. EliteDating opzeggen en verwijderen

  EliteDating opzeggen en verwijderen

  EliteDating opzeggen en verwijderen Iedere datingsite is zo gemaakt en ontworpen...
  Lees meer...

 3. Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship Opzeggen Het aanmelden bij een datingsite is vaak zo gepiept,...
  Lees meer...

Reacties - Frunniken opzeggen en verwijderen in 4 stappen

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.