slimme manieren om vrouwen te versieren op whatsapp

Vrouwen versieren op Whatsapp: 5 essentiële whatsapp chat tactieken voor mannen

We leven in een digitaal tijdperk en dat is een evolutie die zo zijn gevolgen heeft op elk vlak. Waar daten en vrouwen versieren vroeger enkel kon op specifieke plekken en tijdstippen is dat al lang niet meer het geval. Iedereen heeft wel een smartphone op zak en apps zoals Whatsapp hebben constante communicatie in berichtvorm mogelijk gemaakt. Whatsapp chat is vandaag de dag één van de meest effectieve communicatiekanalen om een date en meer te versieren. Heb je geen idee hoe dat nou aan te pakken, maar wil je het wel leren? Volg dan deze 5 essentiële whatsapp chat tactieken voor mannen en het komt in orde.

1. Het begint met de openingszin

Je krijg maar één kans op een eerste indruk en dat is ook een waarheid als een koe bij digitale communicatie. Die wetenschap zorgt ervoor dat heel wat mannen de meest ingewikkelde en creatieve openingszinnen gaan verzinnen. Vaak leuk bedacht, maar zelden echt effectief. Ze werken enkel in zeer specifieke situaties en zetten de deur naar een verder gesprek niet open. Een betere optie is om het eenvoudig te houden. Vertrek vanuit interesse in haar. Een vraag als “Hey, wie ben jij?” is daar geknipt voor.

2. Size does matter

Heel wat mannen denken dat om een vrouw te versieren ze ellenlange uiteenzettingen moeten geven. Best begrijpelijk want dat komt voort uit een grote onzekerheid en de angst dat de gesprekspartner niets heeft om op te antwoorden. Doe dat echter niet. Korte en krachtige berichtjes zijn beter dan lange verhalen. Ze moet interesse krijgen in meer over jou te weten te komen. Vermijd dan ook om ongevraagd dingen over jezelf te beginnen vertellen. Durf het kort houden!

3. Een lach is goud waard

Een man met humor? Het is één van de gouden gralen van het vrouwen versieren. Als je ze kan laten lachen gaat ze altijd meer berichtjes van jou willen. Je wordt geassocieerd met een positief gevoel en dat is nou exact wat je wilt. Hoe doe je dat dan exact? Sarcastisch reageren is altijd een topper en durf ook gerust een seksueel getint grapje te maken. Haar reactie op dat zegt vaak alles wat je moet weten over haar interesse in jou.

4. Geef de juiste complimentjes

Iedereen weet wel dat een complimentje een goed idee is. Helaas komt dat voor 90% van de mannen neer op een variant van “Wat ben jij een lekker wijf!”. Kan best zo zijn, maar dat hoort ze vast vaker. Een slimme versierder geeft een compliment over haar karakter en persoonlijkheid. Vertel haar dat haar ambitie aantrekkelijk is, dat ze humor heeft en meer van dat soort dingen.

5. Wacht niet te lang met de date

Je kent het vast wel. Je hebt een ontzettend goede babbel op Whatsapp met een knappe vrouw en droomt al van een stomende date en meer. Een half jaar later ben je nog altijd aan het chatten en is het er nog niet van gekomen. Je hebt gewoon te lang gewacht met het uitvragen. Laat nooit meer dan 40 à 50 berichtjes passeren voor je vraagt om een date of een persoonlijk treffen. Later dan dat komt het er zelden nog echt van.

Jan Peeterse

mrt 8, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. WhatsApp vaak gebruik bij het Daten

  WhatsApp vaak gebruik bij het Daten

  WhatsApp zeer populair Bijna niemand kan meer zonder de applicatie Whatsapp....
  Lees meer...

 2. Waarom naaktfoto's van jezelf sturen een slecht idee is...

  Waarom naaktfoto's van jezelf sturen een slecht idee is...

  Van plan om die sexy naaktfoto van jezelf te sturen naar...
  Lees meer...

 3. Hoe moet je flirten? Essentiële tips voor jou!

  Hoe moet je flirten? Essentiële tips voor jou!

  Hoe moet je flirten? Flirten is niet voor iedereen weggelegd. De...
  Lees meer...

Reacties - Vrouwen versieren op Whatsapp – 5 essentiële whatsapp chat tactieken voor mannen

2 Reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.