Runnersdate

80%

Als single hardloper is er weinig leuker dan een hardloopdate! Want hardlopen ging je toch al. Vergeet ook niet dat je per definitie al een interesse gemeen hebt met je date en elkaar ziet tijdens het hardlopen rood aangelopen en bezweet, dus als de klik er dan is, is ie er zeker op het moment dat je er enigszins verzorgd bij zit. Vrouwen hoeven niet lang na te denken over wat men aan doet aangezien je opties nogal gelimiteerd zullen zijn.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

speciaal voor sporters runnersdate datingsite
Gebruiksgemak
Ledenbestand
Lay out
Runnersdate scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

Introductie

Sinds kort is het voor Nederlandse hardlopers en hardloopsters makkelijker dan ooit om een gezellige, sportieve of romantische hardloop date te vinden dankzij datingsite Runnersdate. Je kunt er terecht voor een platonisch hardloopmaatje, maar dankzij het grote aantal sportieve singles dat jouw interesses deelt, is een romantische connectie er ook zo gevonden. In onze review bekijken we wat deze nieuwe datingsite onderscheid van de concurrentie, wat voor functionaliteit je zoal aantreft en wat het allemaal zal kosten.

Runnersdate profielmogelijkheden

Een hardloopdate draait soms enkel om het hardlopen. Ben je op zoek naar een hardloopmaatje of een hardloopmaatje en meer? Je geeft het bij het aanmaken van je profiel al direct aan, zodat er geen onduidelijkheid bestaat met eventuele toekomstige matches. Je geeft vervolgens wat standaard informatie door, zoals
– Leeftijd
– Opleidingsniveau
– Lengte
– Je rookgedrag
– Je kinderen en/of kinderwens

Na het doorgeven van deze informatie, vertel je iets over wie je zoekt. Dit doe je in eerste instantie aan de hand van dezelfde informatie die je eerder zelf hebt gegeven. Zo wordt gevraagd of je bezwaar hebt tegen kinderen of roken en of je een gewenste leeftijd hebt. Voordat je overgaat tot het uploaden van de nodige fotos, beantwoord je een serie van zo’n 30 vragen waarbij je al snel merkt dat Runnersdate wat unieke kenmerken heeft:

Wat maakt Runnersdate anders?

Bij het invullen van je profiel op een datingsite is het niet ongewoon dat je leeftijd, lengte en dergelijke worden gevraagd. Bij dit platform wordt dit echter aangevuld met je hardloopniveau, je favoriete hardloopschoenen en je eerste activiteit na een loop (terrasje pakken natuurlijk!).

Runnersdate kosten en gratis mogelijkheden

Een voordeel van Runnersdate is dat er geen onderscheid gemaakt wordt tussen gratis en betalende gebruikers. Bij het inschrijven ga je namelijk akkoord met een gratis proefperiode die daarna wordt overgezet in een betaald abonnement. Aangezien de proefperiode 3 maanden is en de betaalde optie met €4,99 tot €7,99 ook niet duur te noemen is, is het absoluut het proberen waard.

Gratis aanmelden

Runnersdate op je mobiel

Runnersdate heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie. De website is daarentegen zo gebouwd dat deze ook op je mobiel prima te gebruiken is. Je bent dus overal bereikbaar voor jouw matches. Je kunt ze zelfs opzoeken.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Speciaal voor sporters
 • Goedkoop

Minpunten

 • Beperkte doelgroep/bereik
Jan Peeterse

nov 2, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. e-Matching

  e-Matching

  (29 x beoordeeld)

  e-Matching is een datingsite die zich specifiek richt...
  Lees meer...

 2. Dreammatch

  Dreammatch

  (1 x beoordeeld)

  Dreammatch is als nieuwe speler op de markt...
  Lees meer...

 3. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

Reacties - Runnersdate – Ervaringen, kosten en informatie

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.