Match4Me

90%

Match4Me is een leuke actieve datingsite die zich speciaal richt op de hoger opgeleiden. Sinds een tijdje is ook de dating app van Match4Me gratis te downloaden! Een zeer leuke toevoeging wat het systeem nog fijner maakt. De datingsite wordt veel gekozen vanwege zijn fijne interface en eenvoudige functies. Voor de gebruiker is het duidelijk waar hij of zij aan toe is. Uiteraard kun je hier eerst een gratis profiel aanmaken om de website eens goed te beoordelen.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

match4me datingsite voor hoger opgeleiden
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Match4Me scoort een 90%
Klantenbeoordeling:

Wat maakt Match4Me nou zo leuk?

Het leuke van Match4Me is dat het geen ontzettend grote organisatie is als Parship of Lexa. Dit stelt de ontwikkelaars in staat om leuke dingen toe te voegen en flexibel te handelen voor zijn leden. Ook staat het waar ze zich voor positioneren namelijk alleen HBO en WO opgeleide mensen. Daarbij is het uniek dat 53% hier vrouw is en 47% man.

Een leuke toevoeging is de mogelijkheid om met andere leden live te chatten en mee kan praten op Things2Share. Een leuk platform waar veel mensen onder andere mooie momenten delen. Wil je interactiviteit? Ook hierop is een leuk antwoord. De online quiz die je kunt doen met andere mensen maakt het mogelijk een persoon eens op een andere manier te leren kennen.

Kortom erg veel leuke opties die Match4Me aan zijn leden biedt. Natuurlijk is het doel van het team achter deze datingsite om men zo kort mogelijk lid te laten zijn. Iemand moet immers zo snel mogelijk zijn ware liefde vinden. Naar ons is idee is het ’t toch echt waard om deze datingsite eens gratis uit te proberen. Loop je tegen gekke dingen aan? Laat het gerust achter onderaan deze recensie om andere mensen op de hoogte te stellen!

Gratis inschrijven en kosten

Aanmelden is gratis en gedaan in 4 stappen. Dit geldt voor zowel de datingsite als de dating app. Mocht je twijfelen dan kun je nog de aanbevelingen lezen van onder andere nrc.next, SiS en de elsevier. Of lees wat leuke verhalen van mensen die dankzij deze datingsite een relatie hebben gevonden.

Bezoek Match4Me

Voor optimaal gebruik is het wel aangeraden om betaald lid te worden. Dan kun je namelijk los van het reageren op berichten van betaalde leden ook berichten sturen naar personen. Ook kun je meedoen met online quizes. De kosten zijn hieronder weergegeven.

Periode Bedrag / maand (inc. 21% BTW)
1 maand € 24,95
3 maanden € 14,95
6 maanden € 9,95
1 jaar € 7,95

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

apr 3, 2013

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. e-Matching

  e-Matching

  (29 x beoordeeld)

  e-Matching is een datingsite die zich specifiek richt...
  Lees meer...

 3. Elitedating

  Elitedating

  (19 x beoordeeld)

  Elitedating noemt zichzelf de datingsite ‘voor vrijgezellen met...
  Lees meer...

Reacties - Match4me Datingsite voor Hoger Opgeleiden | Ervaringen | Info

2 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.