LoveMatch

40%

Lovematch is een relatief nieuwe datingsite. Deze is misschien niet per se uniek ten opzichte van andere datingsites maar biedt wel een zeer compatibel systeem zodat jouw profiel zowel op de laptop, computer, smartphone en tablet makkelijk beschikbaar is. In het kort, je bent dus overal bereikbaar en je kunt makkelijk opzoek naar nieuwe dates of je nu in de trein zit of thuis op de bank. Daarnaast ziet de website er zeer overzichtelijk uit wat het maakt dat veel mensen actief blijven en niet afhaken. Uiteraard is het gratis te proberen.

lovematch online datingsite
Algemeen
Profielen
Lay-out
LoveMatch scoort een 40%
Klantenbeoordeling:

Jouw Lovematch profiel

Het aanmeld proces is een relatief korte bij Lovematch. Hierdoor kun jij snel en eenvoudig beginnen met chatten met personen die jouw interesse wekken. Veel mensen ervaren het als prettig dat de interactie tussen personen zo weinig moeite kost. Soms moeten er hele formulieren worden ingevuld om vervolgens in contact met iemand te kunnen komen. Mensen kunnen zeker een gratis profiel aanmaken. Het is echter wel gebruikelijk dat je bij volledige activiteit moet betalen voor de services. Dit is helemaal niet gek omdat er bij elke datingsite uiteindelijk betaald moet worden. Handig is wel om dit te relativeren naar wat het zonder datingsite zou kosten, etentjes, drankjes, e.d. Online is altijd goedkoper en efficiënter.

Gratis aanmelden

Ervaar het gemak van met andere personen chatten en de toegankelijkheid voor ieder apparaat. Aanmelden is gratis en het is makkelijk om het zelf uit te proberen. De overzichtelijkheid en snelheid van lovematch wordt over het algemeen het meest gewaardeerd.

Beoordeling

Het gaat niet om onze mening of recensie maar wat de online dater zelf ervaart. Het is daarom belangrijk dat jij jouw ervaring deelt met de rest. Op deze manier blijft het ’t meest transparant en weten mensen beter wat ze kunnen verwachten van de datingsite.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Makkelijk in gebruik
 • Overzichtelijk

Minpunten

 • Voorgestelde matches niet top
Jan Peeterse

feb 2, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Ondeugend Daten

  Ondeugend Daten

  (1 x beoordeeld)

  In Belgie is Ondeugend Daten samen met Regiosexcontact...
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Lovematch – Online een relatie vinden!

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.