SmartSingles

80%

Smartsingles is een datingsite voor hogeropgeleiden. Wat leuk is aan deze datingsite is dat je op de homepage ziet hoeveel mensen zich in de afgelopen 24 uur hebben ingeschreven, wat aangeeft dat er vaak nieuwe gebruikers bij komen om contact mee te leggen.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

smartsingles aanmeldpagina voor hoger opgleiden
Algemeen
Profielen
Succes
SmartSingles scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

Gratis aanmelden bij Smartsingles

Aanmelden bij Smartsingles is gratis. Via de homepage kun je je meteen registreren. Hierbij geef je aan of je een man of vrouw bent, en of je naar een man of vrouw op zoek bent. Smartsingles is dus voor iedereen, mits hoogopgeleid natuurlijk.

Na aanmelden heb je een gratis profiel. Dit geeft je de ruimte om even rond te kijken en om na te gaan of online dating bij deze datingsite echt iets voor jou is. Mocht dat het geval zijn, dan kun je overgaan op VIP-toegang. Hier zijn natuurlijk kosten aan verbonden.

Gratis SmartSingles proberen  

Hier wordt er gebruik gemaakt van credits als betaalmiddel. Ook heb je hier een opwaardeerplan, waarmee je kunt aangeven voor welke periode je VIP-toegang wilt krijgen. Voor 1 maand VIP-toegang betaal je 24,99, voor 2 maanden 19,99 per maand en voor 4 maanden 14,99 per maand.

Mat is mogelijk met SmartSingles

Met een gratis profiel kun je maar beperkt gebruikmaken van de functies. Je kunt profielen bekijken en standaard berichten versturen, maar daar houdt het ook een beetje mee op. Met VIP-toegang kun je gebruik maken van alle functies van de datingsite. Zo kun je persoonlijke berichten sturen, zien wie je profiel bekeken heeft en nog veel meer.

Klantenservice SmartSingles

Er is een klantenservice voor zowel leden als niet-leden. Ben je al lid van Smartsingles, dan moet je eerst inloggen en dan via het contactformulier je vraag naar de klantenservice sturen. Op die manier heeft de helpdesk meteen al je gegevens bij de hand. Als je nog geen lid bent, dan kun je via de homepage bij een algemeen contactformulier komen.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Eenvoudig ontwerp
 • Ook voor mobiel gebruik

Minpunten

 • Betalen met credits
Jan Peeterse

aug 15, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde datingsites hoger opgeleiden

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Elitedating

  Elitedating

  (19 x beoordeeld)

  Elitedating noemt zichzelf de datingsite ‘voor vrijgezellen met...
  Lees meer...

 3. e-Matching

  e-Matching

  (29 x beoordeeld)

  e-Matching is een datingsite die zich specifiek richt...
  Lees meer...

Reacties - SmartSingles – Simpele datingsite voor Hoger Opgeleiden

Een commentaar

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.