Tinder Gold - Wat is het en wat kun je ermee?

Tinder Gold – Wat is het?

Voor de echte Tinderverslaafden is er sinds kort Tinder Gold. De dating app komt met een extra mogelijkheid die jou laat zien wie je leuk vinden, nog voor dat je ze naar links of rechts hebt geswiped. Voor € 16,50 per maand krijg je alle inside info die je altijd al hebt willen hebben.

Dating apps als Tinder razend populair

Het gebruik maken van een dating app is mateloos populair. Miljoenen Nederlanders zijn regelmatig aan het swipen met onder andere Tinder en hebben nog succes met de dating app ook. Van alle dating apps is Tinder het meest populair, je bekijkt foto’s van andere Tinderaars en als je iemand leuk vindt druk je op like. Heeft diegene jou ook geliked? Dan heb je een match. Just as easy. Je matches selecteer je op basis van geslacht en afstand. Heb je een match dan kun je gaan chatten en wie weet komt het tot een date.

Onbeperkt liken met Tinder Gold

De app kwam al eerder met Tinder Plus, daarbij kun je mensen die je per ongeluk naar links hebt geswiped weer terughalen en heb je een onbeperkt aantal likes. Je likes kunnen namelijk op gaan en dat is voor echt fanatieke Tinderaars natuurlijk uit ten boze. Wie Plus heeft, kan nu voor drie euro extra Gold aanschaffen.

Bij Gold kun je dus van te voren precies zien wie jou al geliked hebben. Zo gaat het swipen sneller en kies je misschien ook eens voor iemand die je anders niet zou hebben geliked. Wie weet leidt dat wel tot een hele leuke date! Naast zien wie je leuk vindt heeft Gold natuurlijk nog meer voor je in petto. Zo kun je gebruik maken van een paspoort, terugdraaien, ongelimiteerde likes en mag je vijf keer per dag een Super Like geven. Lukt het je hiermee nog niet de ware te vinden? Je kunt je profiel ook één keer per maand een boost geven zodat je extra in het oog valt en je kunt je profiel op meer manieren aanpassen. Ideaal!

Super likes

Als je een andere gebruiker een Super Like geeft zien ze dat jij ze écht leuk vindt. Ook wanneer ze geen Tinder Gold hebben kunnen ze gewoon zien dat jij ze een Super Like hebt gegeven, voordat ze zelf aan het swipen gaan. En dat vergroot je kansen natuurlijk gigantisch!

Of het je geld echt waard gaat zijn kun je van te voren nooit zeggen, maar als je Tinder echt nodig hebt om nieuwe mensen te ontmoeten is het waarschijnlijk het proberen weleens waard. Gold zorgt ervoor dat je voorspellende gaven krijgt en alles al in de gaten hebt voordat het zover is!

Jan Peeterse

dec 15, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Top 5 Tinder Tips - Maak een beter Tinder profiel!

  Top 5 Tinder Tips - Maak een beter Tinder profiel!

  Lees deze adviezen voor meer matches op Tinder! Je wilt nieuwe...
  Lees meer...

 2. Wat is Tinder select en voor wie is het?

  Wat is Tinder select en voor wie is het?

  Wat is Tinder Select en voor wie is het? Iedereen kent...
  Lees meer...

 3. Tinder

  Tinder

  (17 x beoordeeld)

  Tinder is inmiddels al jarenlang de meest populaire dating app. Dit...
  Lees meer...

Reacties - Tinder Gold – Wat is het en wat kun je ermee?

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.