afbeelding van thaise vrouw die in camera kijkt

Online daten met Thaise vrouwen

Veel westerse mannen zijn op zoek naar een Thaise vrouw en die zoektocht is vaak wederzijds. Hoewel Thailand tegenwoordig al lang niet meer het arme land is dat het vroeger was, blijft de levensstandaard er een stuk lager dan hier. Niet gek dus dat vrouwen daar op zoek gaan naar en partner uit bijvoorbeeld Nederland, die ze een beter leven kan bieden.

Datingsites om Thaise vrouwen te ontmoeten

Er zijn best veel online datingsites waarop je een Thaise vrouw kunt ontmoeten. Daarnaast hebben veel reguliere datingsites ook een nationaliteit filter, zodat je precies aan kunt geven dat je naar vrouwen uit een bepaald land op zoek bent. Daarnaast zijn er ook online datingsites die zich juist helemaal richten op vrouwen uit Thailand.

ThaiCupid.com is bijvoorbeeld een datingsite waar je Thaise vrouwen kunt ontmoeten. Hier staan Thaise mensen van over de hele wereld ingeschreven, dus ook mensen die vanuit Thailand naar Nederland zijn verhuisd. Dat maakt de mogelijkheid tot contact net weer wat makkelijker. Met de zoekfilter op deze website kun je precies aangeven naar wat voor persoon je op zoek bent.

Er zijn online nog meer sites te vinden waar je Thaise vrouwen kunt ontmoeten, maar die zijn niet allemaal even betrouwbaar. Zo kun je te maken krijgen met nepprofielen, of nog erger, mensenhandelaren. Mocht je het gevoel hebben dat je te maken hebt met illegale praktijken, verbreek dan het contact en maak een melding bij de klantenservice van de datingsite en eventueel bij de politie.

Waar je op moet letten

Zeker als je op lange afstand met iemand gaat daten, is het altijd verstandig om waakzaam te zijn. Mensen kunnen zich online altijd anders voordoen. Vlieg dus niet halsoverkop naar Thailand, maar zorg er eerst voor dat je zeker weet dat het goed zit tussen jullie en dat je zeker weet wie je voor je hebt.

Wat ook goed is om in je achterhoofd te houden, is dat veel Thaise vrouwen op de eerste plek op zoek zijn naar een beter leven als ze gaan daten met een westerse man. Natuurlijk zijn er ook genoeg die echt op zoek zijn naar de liefde en vaak hebben ze dat in eigen land niet kunnen vinden.

Stuur nooit zomaar geld op naar iemand die je online hebt ontmoet. Iemand kan bijvoorbeeld beweren dat ze het nodig hebben om een vliegticket naar Nederland te betalen, maar dan kun je beter voorstellen het ticket voor ze te boeken. Als daar niet positief op wordt gereageerd, kun je het contact beter verbreken.

Hou ook rekening met de cultuurverschillen. Zo speelt religie in Thailand vaak nog een grote rol, terwijl dat in Nederland een stuk minder is. Zorg er daarom voor dat je weet welke waarden en normen er voor de ander gelden.

Jan Peeterse

jul 13, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Daten met Oekraïensche vrouwen - Inside tips

  Daten met Oekraïensche vrouwen - Inside tips

  Daten met Oekraïensche vrouwen Veel Nederlandse mannen daten graag met een...
  Lees meer...

 2. Stiekem vreemdgaan - Zo moet het!

  Stiekem vreemdgaan - Zo moet het!

  Stiekem vreemdgaan is iets dat zo vaak gebeurt in het dagelijks...
  Lees meer...

 3. Russische vrouwen daten - Informatie en tips

  Russische vrouwen daten - Informatie en tips

  Benieuwd hoe het is om met een russische vrouw te zijn?...
  Lees meer...

Reacties - Thaise vrouwen daten – Waar ontmoet ik ze?

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.