• Algemeen
 • Gebruik website
 • Profielen
 • Kosten
 • Succes
parship is een datingsite voor hoger opgeleiden

Parship

Voor kwaliteit en betrouwbaarheid moet je bij Parship zijn. Met een internationaal ontwikkelingsteam en een telefonische Nederlandse klantenservice kun je altijd geholpen worden met het daten. Ook biedt de persoonlijkheidstest die ongeveer 10 minuten kost zeer nauwkeurige voorstellen aan. Dit werkt zowel met de dating app als de website versie. Uiteraard kun je eerst kosteloos een profiel aanmaken om te kijken hoe de datingsite bevalt. Algemeen is bekend dat 33% hier binnen een korte tijd een relatie vindt.

Gratis Parship proberen
 

Waarom kiezen voor Parship?

Het grote voordeel van Parship is het feit dat het zich richt op een specifieke doelgroep, namelijk hoger opgeleide mensen. Datingsites zoals Lexa en Relatieplanet zijn toegankelijk voor iedereen. Parship is echt gericht op hoger opgeleiden. De persoonlijkheidstest die is samengesteld door hoog gekwalificeerde psychologen helpt om een secure schatting te maken van de matches. Dit scheelt voor veel mensen tijd om te zoeken naar een potentiële date.

Juist omdat Parship zich zo richt op een specifieke doelgroep is het succespercentage ook vele malen hoger dan de algemenere datingsites. Dit kun je ook wel horen aan het feit dat ze regelmatig met reclame op de radio, televisie of het internet komen. Het is gewoon een datingsite met een zeer kundig ontwikkel team op zowel technisch als service gebied.

Gratis Parship proberen
 

Betrouwbaarheid Parship

Dit is een van de weinige datingsites in Nederland die over het Keurmerk Veilig Daten bezit. Dit is een keurmerk ontwikkelt door de consumentenbond en thuiswinkel waarborg (thuiswinkel.org). Je kunt er dus vanuit gaan dat Parship betrouwbaar is en beschikt over een zeer klantvriendelijke helpdesk. Parship heeft namelijk een nieuwe klantenservice die nu ook telefonisch beschikbaar is. Voor veel mensen is dit een gouden uitkomst. Er zijn namelijk vaak genoeg vragen over het aanmaken van een profiel of verwijderen van een account. Ook vragen over de lidmaatschappen en gratis mogelijkheden komen hier veel voor. Aangeraden is wel om eerst te kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Misschien dat jouw vraag hier al is behandeld en gepubliceerd.

Niet alleen is de datingsite zeer gebruiksvriendelijk. Zelfs voor de smartphones en tablets is er een speciale dating app van Parship die zeer eenvoudig in gebruik is. Veel mensen maken hier gebruik van omdat men dan altijd in contact kan blijven met leuke matches. Parship is overigens helemaal gratis te proberen en de persoonlijkheidstest ook!

Gratis Parship proberen
 

Parship dating app

Parship heeft sinds vorig jaar naast de datingsite bestemd voor desktop ook een dating app. Deze is gratis te downloaden. Wat kun je met deze dating app? Eigenlijk is het heel eenvoudig. Je krijgt toegang tot hetzelfde profiel. Echter heb je nu overal toegang vanaf jouw iPhone of Android telefoon. Het biedt dus ontzettend veel flexibiliteit en contactmogelijkheden met leuke matches.

Uit statistieken blijkt ook dat steeds meer mensen alleen maar gebruik maken van de dating app. Het is namelijk veel toegankelijker en komt op betere momenten uit. Zo kun je in wachtrijen al gebruik maken van de datingsite om leuke matches te zoeken.

Gratis inschrijven en kosten

Inschrijven en de persoonlijkheidstest doen is gratis. Ontvang de voorgestelde matches in jouw inbox en ervaar de mogelijkheden van deze datingsite zelf. Ook de dating app is gratis te downloaden in de app store voor zowel iPhones als Android telefoons. Bevalt het niet? Uitschrijven is net zo snel weer gedaan!

Gratis aanmelden
 

Wil je uiteindelijk toch wat meer contacten leggen en echt persoonlijke uitgebreide berichten gaan versturen naar personen die jou wel interesseren dan is het aangeraden om een “full-member” te worden. Zo heb je tot alles onbeperkt toegang.

12 maanden – € 298,80 (24,90 p/m)
6 maanden – € 209,40 (34,90 p/m)
3 maanden – € 149,70 (49,90 p/m)
1 maanden – € 59,90 p/m nieuw

 

Ervaringen met Parship

Heb jij ervaringen met deze datingsite? Laat dan op deze pagina jouw ervaring achter. De ontwikkelaars hebben zelf namelijk ook baat bij de negatieve punten om deze dan te kunnen verbeteren. Los daarvan is het voor de gebruiker fijn om te weten waar hij of zij aan toe is. Met veel ervaringen is het makkelijker om een compleet beeld te schetsen en een verwachting op te stellen.

VN:F [1.9.22_1171]
Profielen
Kosten
Betrouwbaarheid
Gebruik website
Rating: 3.1/5 (5 votes cast)
Parship - Online dating voor Hoger Opgeleiden, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

40 Responses to “Parship – Online dating voor Hoger Opgeleiden”

 1. Zeker een aanrader! Had mij eerst aangemeld bij die geldtrekkers van datingsites… nu bij Parship waar de serieusheid graad wat hoger ligt! Inmiddels 3 dames gedate wat erg leuke dates waren maar helaas geen serieus iets. Ben er van overtuigd dat die wel komen!

  succes met daten!

  groetjes,
  Rob

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 2. PetervanGeldrop

  Ik ben sinds kort begonnen met datingsites op het internet. Online dating is compleet nieuw voor mij en ik ben niet zo handig met computers. Maar ik moet bekennen dat ik de omgang met de datingsite Parship toch wel fijn vindt en eenvoudig. Begonnen met uiteraard een gratis profiel, de uitgebreide persoonlijkheidstest gemaakt en gekeken welke resultaten daaruit kwamen. En ik wilde hier niet op bezuinigen dus heb ik gewoon een lidmaatschap afgesloten waar ik de vruchten van heb mogen plukken. Ontzettend veel leuke dames en ik heb tal van dates gehad in Amsterdam hier. Nu ben ik sinds 2 maanden intiem bezig met een leuke dame.

  Huiver niet en wees niet bang van online dating, het concept is waanzinnig. Parship is ook perfect als je op zoek bent naar een relatie heb ik het idee.

  Met vriendelijke groeten,

  Peter

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
 3. Parship is naar mij idee een wat meer serieuzere datingsite. De gratis profieltest en matches die hieruit voortvloeien zijn verbazingwekkend kloppend en heb deze mannen dus ook benaderd. Vervolgens betalend lid geworden en toen heb ik voor enkele maanden heel wat leuke dates gehad. Inmiddels ben ik al samen met mijn huidige vriend voor een half jaar.

  Kortom: Parship is serieus en zet zich duidelijk in voor zijn gebruikers, ik raad deze datingsite dan ook zeker aan.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 4. Joost v B

  Parship is naar mijn mening een van de weinige datingsites die overzichtelijk is en fijn werkt. Met die persoonlijkheidstest is het toch wel net een stapje beter dan andere datingsites als Lexa en andere. Ik zou dan ook Parship zeker aanraden voor andere die op zoek zijn naar een betrouwbare en werkende datingsite.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
 5. Parship heeft voor mij wonderen verricht, net zoals Joost vindt is Parship een van de weinige datingsites die nog gewoon betrouwbaar en goed in het gebruik is. Daarbij heb ik nog met geen enkele datingsite gehad dat ik zoveel dates regelde in zo’n korte tijd. En iedereen is hoger opgeleid, dus je hebt constant te maken met mensen op niveau en inhoud.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 6. Als je naar mijn mening vraagt is Parship een van de weinige datingsites die wel serieus is en niet mensen aan het oplichten is met irritante lidmaatschappen waar je niet vanaf komt. De persoonlijkheidstest was gratis waar voor mij heel veel goeie suggesties uitkwamen. Ik ben dus wel te spreken over deze datingsite..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 7. Over kwaliteit gesproken. Ik heb zelf Lexa en Pepper uitgeprobeerd, Leuk hoor al die datingsites maar alleen Parship heeft zijn diensten bewezen bij mij. De persoonlijkheidstest bracht goeie matches naar voren waarmee ik direct in contact wilde komen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.3/5 (3 votes cast)
 8. Het kan niet slechter!
  Als je van racisme houdt is het leuk om hiervoor
  te kiezen. Waarom zou ik kiezen voor “hoger opgeleiden” ik ben blij met mijn huisarts maar hij is niet ondergeschikt aan mijn loodgieter.
  Parship Priofesional Vernedering!
  Johan

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.7/5 (3 votes cast)
 9. Fijne en serieuze datingsite.. En als je het mij vraagt ook de datingsite die het meeste resultaat laat zien.. In tegenstelling tot bijvoorbeeld lexa !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
 10. Parship heeft iets wat andere datingsites niet hebben en dat is die persoonlijkheidstest. Ideaal om veel tijd en moeite te besparen en toch snel een leuke date te vinden die goed bij je past kwa persoonlijkheid en interesses. Parship is een serieuze datingsite die het voor mij goed heeft gedaan!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
 11. Ontevreden klatn

  Zeer ontevreden over deze sites omdat er alleen maar gratis profielen zijn. Je kunt dus niet of nauwelijks emailen en er wordt constant gevraagd naar je skype/email of andere persoonlijke gegevens omdat gratis profielen maar 1 berichtje kunnen sturen. Afzetterij en de site doet absoluut niet wat het belooft. De klantenservice is grof en ongeïnteresseerd. Niet in zee gaan met deze bedriegers!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (3 votes cast)
 12. Josephine C

  Tja.. je moet lid worden wil je überhaupt iets kunnen doen via Parship en ze zijn erg duur!
  De matches zijn zeker ok, maar daar betaal je dan ook voor.

  Let op de automatische verlenging. Vergeet je op te zeggen, betaal je gelijk de volle mep van € 60 per maand!! Dus.. zeg gewoon gelijk op, lid worden kan altijd weer.

  Mailen met Parship valt niet mee en bovendien is de service verre van klantvriendelijk te noemen!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
 13. Tevreden klant

  Ter reactie op de vorige twee die hier een ervaring hebben achtergelaten. Het is toch helemaal niet raar dat je moet betalen wil je veel gebruik maken van de parship datingsite?! En 60 euro per maand is volgens mij toch echt heel overdreven.. Dus mensen laat je niet teveel beïnvloeden door die negatieve reacties hier!

  Parship werkt gewoon prima voor mij!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
 14. Brechtje van Brekelen

  Geloof mij mensen, ik heb vele datingsites geprobeerd! Lexa, relatieplanet, pepper en tot slot Parship. Iedere datingsite heeft zijn eigen kwaliteiten al levert Parship vergeleken met deze andere veel meer resultaat voor mij op. Ik denk dat het die uitgebreide persoonlijkheidstest is van Parship. Makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Daarnaast is iedereen hier heel serieus op zoek naar een date/relatie. Relaties zijn namelijk niet voor het oprapen en je moet er aardig wat moeite voor doen om de droomvrouw/man tegen te komen.

  Ik denk dat ik ongeveer na 7 dates pas mijn liefde heb gevonden. Misschien verschilt het per persoon maar Parship was veruit de beste in mijn ogen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 15. Nou,
  Volgens mij klinkt het allemaal rooskleuriger dan het daadwerkelijk is.
  60 per maand is geen klein bedrag. Hoger opgeleiden (met baan) kunnen het vast betalen. Voor dat geld neem ik liever iemand gezellig mee een drankje doen.
  Volgens mij wordt er maar 1 iemand beter van en dat is de eigenaar en consorten van Parship. Die CASHEN fijn elke maand.

  Succes allemaal!! (cynisch bedoeld…. 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 16. Robbert Grevenmoerensen

  Oeter deze datingsite IS ook een datingsite voor hoger opgeleiden pannekoek! 60 euro per maand is zeker wat geld maar als je nagaat wat constant vrouwen daten in het echte leven gaat kosten ben je wel iets duurder uit. Even uit eten en wat drinken ben je al het dubbele kwijt namelijk!

  Gemiddeld zijn mensen hier 3 maanden lid voordat ze een partner vinden. Ik heb mijn vrouw hier gevonden in 2 maanden. In deze tijd heb ik met 3 vrouwen een erg leuke date gehad met waarvan de laatste het heel erg goed klikte. Ik kan namelijk wel beamen dat deze datingsite prima werkt, goed in elkaar steekt en er veel veel veel beter uitziet dan Lexa. Dus luister niet teveel naar die prutsers die zeggen dat deze site niet werkt etc. Parship levert gewoon een goeie dienst en om het maximale eruit te halen moet je inderdaad betalen. Maar dat is toch niet zo gek of wel?

  Groetjes,

  Robbert

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 17. Ik heb slechte ervaringen met deze site. Ze zijn erg duur. Verder denk je voor een bepaalde tijd een abonnement te hebben, maar deze wordt stilzwijgend verlengd. Het zal vast ergens in de kleine lettertjes staan, maar ik vind deze werkwijze verre van netjes. Op het internet zijn vele van deze verhalen te vinden. Ik vind ze dus onbetrouwbaar en raad iedereen af met hen in zee te gaan. Je kunt beter iets leuks met je geld doen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
 18. Site zit v.w.b. dating best aardig in elkaar. Alleen geen duidelijke communicatie over stilzwijgende verlenging en als je daar iets over roept krijg je de wind van voren. Om nog te zwijgen over de bizarre prijs die je daarna mag aftikken (nee die € 60 is niet overdreven zoals hierboven gesteld wordt, dat is de prijs die je los per maand betaald).

  Ik smijt m’n geld liever stuk bij een datingsite die transparanter is in dit soort dingen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 19. Slechtste site ooit. Oplichters.stilzwijgende verlenging is een drama. Opzegging bijna onmogelijk als je niet oplet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 20. Bastiaens

  “berichten” kan je dus enkel lezen ….wanneer je ‘betaalt – – nl. de zgn. PREMIUM
  Maan niet iedereen heeft een ‘Mastercard, of American Express etc.

  ZIJN ER GEEN ANDERE betalingsmogelijkheden ????

  Graag een antwoord

  anders laat ik de site schieten

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 21. NOOOIT aanmelden bij Parship. Je contract wordt automatisch en met absurde prijsverhogingen verlengt, het is bijna niet mogelijk zonder problemen op te zeggen.Ze reageren niet of nauwelijks op klachten en ze lossen echt niks voor je op. Geldklopperij! En dan hebben we het nog niet eens over de profielen, de helft is NEP! Ga dus niet naar Parship want dat is WEGGEGOOID GELD!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 22. Anoniem

  Ik snap niet wat iedereen zo zeurt. Het is geen wondermiddel of een vrouw/man leverancier. Het gaat erom dat je daadwerkelijk iemand vindt, niet de datingsite. Zelf heb ik genoeg personen benaderd en contact gehad totdat ik daadwerkelijk een vrouw tegenkwam waar ik echt een klik mee had. Deze vrouw is nu tevens mijn vriendin voor al een langere periode. Wat ik wil zeggen is; trek je niet te veel aan van de mensen die zeggen dat Parship oplichterij of nep is. Deze mensen verwachten dat een relatie in hun schoot wordt geworpen. De datingsite maakt het makkelijker maar je moet nog steeds moeite doen om er het beste uit te halen wat helemaal niet raar is. In het echte leven is het namelijk nog veel moeilijker!

  Mvg,
  Anoniem.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 23. Parship heeft voor mij werkelijk wonderen verricht. Voor 5 jaar was ik opzoek naar een vrouw.. maar ook echt opzoek. Ik probeerde veel te veel en veel te hard. Geen vrouw had dezelfde interesses als ik en ik werd eigenlijk een beetje in een depressieve sleur getrokken. Voor enkele maanden heb ik de datingsite Parship gebruikt. In het begin vond ik het wat onwennig omdat ik niet zo sterk ben met teksten schrijven en mijn gevoelens daar uit te drukken. Maar na fysieke dates met ontzettend interessante en mooie vrouwen heb ik nu echt mijn liefde gevonden. De eerste date was precies van wat ik van haar verwachte en wat ik kon opmaken van haar foto’s en profielomschrijving. De twee dates daarvoor waren ook leuk maar kwamen niet overeen met de werkelijkheid.

  Voordeel:
  Je kan echt zeer specifiek zoeken op vrouwen met zelfde interesses, woonplek etcetera. Daarnaast biedt Parship ook een uitstekende persoonlijkheidstest die met voorstellen komt van vrouwen/mannen. Zeer nauwkeurig moet ik zeggen.

  Nadeel:
  Soms kunnen de berichten erg leuk zijn en is het geschreven contact interessant maar kan de werkelijkheid tegenvallen.

  Absoluut raad ik je aan om een datingsite als Parship te proberen als je opzoek bent naar een fatsoenlijke en degelijke datingsite!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 24. Prima datingsite als je opzoek bent naar mannen die hoger zijn opgeleid. In mijn optiek is deze datingsite vele malen fijner dan bijvoorbeeld lexa of relatieplanet. Makkelijk in gebruik en ideaal om zeer kwalitatieve matches te ontvangen.
  Gr,
  Pleuni

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 25. Janiek Plk

  Ik heb geen idee nu welke datingsite ik moet proberen. Ik lees positieve en negatieve ervaringen over parship, lexa en pepper. Ik probeer te kiezen uit deze drie. Kan iemand mij vertellen wat de beste optie zou zijn?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 26. Helen

  Hele onsympathieke site. Inmiddels heb ik er ook onderzoek naar gedaan. Hun core business bestaat uit stilzwijgende verlengingen en geschillen met klanten.
  Ik was er al snel verveeld mee ook. Mede vanwege het grote aantal lager opgeleiden die zich thuis voelen op de site.
  Het sympathielevel is inmiddels beneden nul vanwege de onbeschofte klantenservice.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 27. Ganine

  @helen Ik snap echt niet waarom je dit zegt over Parship. Onsympathiek? Dit is juist een van de beste datingsites.. maar misschien als je geen succes ervaart binnen enkele dagen dat je zo’n reactie schrijft. Mijn mening is namelijk dat je het wel enige tijd moet geven wil je een fatsoenlijke date kunnen vinden met een persoon waar je het mee kan vinden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 28. Leanne

  Mijn ervaring met Parship is meer dan top. Ik ben begonnen met 3 dagen gratis lidmaatschap wat voor mij de doorslaggevende factor was om deze datingsite te gaan gebruiken. Ook Lexa en relatieplanet heb ik bekeken maar ik vond Parship toch het meest betrouwbaar eruit zien. Ook die persoonlijkheidstest heeft veel goeds gebracht zodat ik niet teveel tijd kwijt was aan het zoeken van geschikte mannen.
  Dus mensen die zeggen dat dit niet werkt zijn:
  A. Niet hoger opgeleid
  B. Ongeduldig
  C. Zeer slecht in schriftelijke communicatie

  Prima om even te proberen deze datingsite!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 29. Geennaam

  @Kleintje: Er zijn wel alternatieven die goedkoper zijn maar inderdaad Parship is prijzig. Ik raad je aan om even te wachten totdat ze weer een actie hebben waar je bijvoorbeeld 3 dagen gratis gebruik kan maken van deze Parship. Dat is immers hoe ik Lexa, Pepper en Parship heb geprobeerd en mijn definitieve keuze naar deze datingsite heb laten uitgaan. Simpelweg omdat deze het meest overzichtelijk is en naar mijn mening het meest serieus.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 30. Hendrik

  Parship is en blijft een datingsite die degelijk, betrouwbaar en stabiel met zijn systeem is. De overzichtelijkheid en de persoonlijkheidstest die je kunt doen als je hier een profiel aanmaakt is voor mij erg behulpzaam geweest. De voorgestelde matches waren niet allemaal nuttig maar er zaten een aantal vrouwen tussen waarmee ik leuk contact heb gehad. De datingsite parship heb ik denk ik gebruikt voor ongeveer 4 maanden. Het heeft 8 dates geduurd voordat ik mijn ware liefde heb gevonden. Eerlijk gezegd had ik nooit verwacht dat ik online zoiets zou kunnen waarmaken maar de waarheid bewijst het tegendeel. Parship werkt WEL mensen. Niet luisteren naar die onzin van “het is geldklopperij” of “het zijn een stelletje oplichters” want dit soort mensen hebben mij op de datingsite zelf ook benaderd maar verwachten direct de ware te vinden, het is geen magic wat een datingsite doet. Het maakt het alleen wat makkelijker!

  Ik hoop dat mijn recensie nuttig was. Veel succes en serieus: Parship is een topsite!

  Mvg,

  Hendrik

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 31. nooit maar dan ook nooit lid worden!!
  ik ben er in getrapt helaas maar de app is vreselijk, Wat ik ook belachelijk vindt zijn aanmeldingen zonder foto, meteen verplicht lidmaatschap..absoluut geen aanrader!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 32. 7 maanden lid geweest van Parship: tientallen mannen aangeschreven (want veel profielen lijken op elkaar en zijn echt leuk), de meesten reageren niet (onbeleefd) of waren al bezet (waarom sta je dan nog op Parship?), uiteindelijk 7 daadwerkelijke ontmoetingen en helaas niet iets blijvends. Dus ik hoor niet tot de gelukkigen die hun liefde vinden via een datingsite. Ook anderen (Ematching, Relatieplanet en Lexa) al geprobeerd, maar daar krijg je zoveel flut reacties en van mannen. Dan is Parship wel serieuzer, gelukkig. En de klantenservice vond ik ook goed.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 33. liapotters

  Echt heel tof zo’n datingsite! Ik heb 3 weken met een leuke en spontane man contact gehad via parship. Hoger opgeleid, woonachtig in de buurt. Ik kan geen woorden vies maken over parship. Makkelijk in gebruik, lekker overzichtelijk en ik heb alleen wel een betaald profiel genomen. Gaf mij namelijk de optie om echt volledig in te zetten op mannen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 34. Parship is zeker wel de beste datingsite die er is. De persoonlijkheidstest aan het begin is namelijk zo specifiek en nauwkeurig dat het heel veel nuttige matches toont. Dit heeft mij als full time werkende en alleenstaande moeder ontzettend veel tijd bespaard. Daarnaast is die app geweldig!! Gewoon overal en flexibel in contact blijven met leuke mannen, ideaal. Beetje zoals whatsapp alleen dan wel wat afstandelijker!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 35. Parship is echt overroepen. De profielen die je aangeboden krijgt als je voor hun Premium abonnement gaat zijn niets in vergelijking als wanneer je hebt opgezegd. Je krijgt dus niets kwalitatiefs als je betaald, en als je opzegt krijg je pareltjes, maar berichten kan je niet meer lezen of versturen.
  Ook je geld krijg je pro-rata terug ! Ik had me uitgeschreven binnen de 14 dagen bedenktijd maar kreeg een luttel sommetje teruggestort. Ga kijken wat een jaarabonnement kost ! Ik krijg nog geen € 90 terug !! Pure oplichting

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 36. Blijft een absolute top datingsite. Mensen kunnen zeuren wat ze willen maar ik heb hier echt zeer eenvoudig mijn huidige vrouw leren kennen. Kortom prima service van Parship.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 37. Johanna

  Realistisch gezien is dit de enige optie die daadwerkelijk de consument voorop zet. Ik zie ook hier het keurmerk veilig daten voorbij komen wat niet heel veel datingsites hebben. Dit is met reden! Zelf heb ik 3 maanden geleden een account aangemaakt en al (dankzij de psychologische test ook) al aardig wat leuke mensen ontmoet. Nog geen vaste relatie maar het toont wel aan dat je daadwerkelijk met mensen in contact komt!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 38. Andre van Driessen

  Als je hoger opgeleid bent, management functie hebt en 50 tot 60 uur per week werkt heb je weinig tijd om ‘opzoek’ te gaan naar vrouwen. Parship heeft mij ontzettend geholpen, en met de name de parship dating app voor de iphone was een uitkomst voor mij. Uiteindelijk had ik serieus contact met 3 vrouwen waarvan er een nu mijn vriendin is. Deze kon ik makkelijk een berichtje sturen met de app, dat is eigenlijk alles wat je wilt met zo’n datingsite.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 39. Voor mij heeft Parship wonderen verricht. Het valt mij op dat het vooral de negatieve verhalen zijn die op het internet terugkomen over zo’n datingsite. Jammer want het positieve is wat men juist wilt horen. Een bewijs dat een datingsite wel gewoon kan werken. Mensen moeten niet zo zeuren over het geld dat ze kwijt zijn, één keer uit eten met als ‘blind date’ en je bent ook €40 kwijt. Dit staat al gelijk aan een hele tijd gebruik maken van Parship. Nee hoor, werkt prima deze datingsite!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)