Alleenstaande Mamas

80%

Voor de moeders die geen partner hebben maar wel een kind of kinderen is de datingsite Alleenstaande Mamas een ideale uitkomst. Deze datingsite richt zich speciaal op deze doelgroep. De mensen die zich hier aanmelden zijn dus voornamelijk vaders en moeders die opzoek zijn naar een partner die bijvoorbeeld een kind hebben. Iedereen is hier namelijk alleenstaand en bevind zich in dezelfde positie. Dit geeft al snel een gespreksonderwerp om op iemand af te stappen. De datingsite is gratis te proberen om te ervaren hoe het in zijn werking gaat. Bevalt het niet? Dan is het uitschrijven ook net zo snel weer gedaan.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

Alleenstaande Mamas
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Alleenstaande Mamas scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

De mogelijkheden, wat kan ik allemaal?

Dagelijks zijn er zo’n tweehonderd alleenstaande moeders of vaders die zich hier aanmelden. Dat is niet zonder reden want het zijn toch vaak de mensen die dit specifiek opzoeken. Op een normale datingsite als Lexa is het toch een vaak wat ander publiek met hele diverse wensen en eisen. Hier zijn het vrij overeenkomende zoekeisen voor een mogelijk nieuwe liefde. Het gaat overigens ook niet alleen om relaties hier. Mocht je opzoek zijn naar een vriendschap dan kun je dat gerust aangeven.

Succes ervaringen Alleenstaande mamas

Met honderdduizenden alleenstaande moeders en vaders online geregistreerd op datingsites is de kans dat er een potentiële kandidaat voor jou tussen zit heel groot. Los daarvan is deze site doelgroep gespecificeerd wat de kans op een match extra verhoogt.

Gratis inschrijven

Inschrijven bij alleenstaandemamas is gratis. Zo kun je gemakkelijk de site beoordelen en kijken of deze uiteindelijk bevalt en of er mogelijk een potentiële partner tussen zit. Niet tevreden? Dan is het uitschrijven heel snel en eenvoudig gedaan!

Gratis aanmelden

Heb je het gratis geprobeerd en ben je wel te spreken over de services van deze datingsite? Helaas is zijn niet alle functies gratis bij Alleenstaande Mamas. Om volledige toegang te krijgen moet je wel betalen. Nu zijn de prijzen al vele malen lager in vergelijking tot enkele jaren geleden. Hieronder vind je de kosten voor een volledig lidmaatschap van deze datingsite.

90 dagen – € 59,99
30 dagen – € 27,99
14 dagen – € 15,99

Ervaringen delen, sharing is caring!

Het eerste waar men naar kijkt voordat ze iets nieuws gaan kopen of proberen is ervaringen van andere mensen. Koop je een stofzuiger? Dan kijkt over het algemeen men eerst naar hoe andere mensen dit product hebben ervaren. Hetzelfde geldt voor datingsites. Dus heb jij positieve of negatieve ervaringen met alleenstaande mamas? Laat het hieronder achter en help andere mensen met het maken van een keuze.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

  • Speciaal voor alleenstaande moeders
  • Leuke single vrouwen
  • Snel contact
Jan Peeterse

dec 9, 2012

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

  1. Parship

    Parship

    (45 x beoordeeld)

    Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
    Lees meer...

  2. Lexa

    Lexa

    (77 x beoordeeld)

    Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
    Lees meer...

  3. Pepper

    Pepper

    (48 x beoordeeld)

    Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
    Lees meer...

Reacties - Kosten en ervaringen alleenstaande mamas

Een commentaar

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.