Fox

80%

Fox is een reisorganisatie van de ANWB die zich richt op verre reizen. Daarnaast kun je bij deze aanbieder ook kiezen uit een ruim aanbod aan singlereizen. Je gaat hierbij met een groep andere singles op reis. Je hoeft dit niet persé te zien als een vorm van blind-date. Het gaat er vooral om dat mensen die liever niet alleen op vakantie gaan, een groep hebben om de reiservaring mee te delen.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

speciaal aanbod voor alleenstaande mensen die zoeken naar singlereizen
Algemeen
Bestemmingen
Klantenservice
Fox scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

Wat kun je verwachten van Fox?

De groepsreizen voor singles bij Fox worden helemaal voor jou verzorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is komen opdagen met je paspoort en een goed humeur. Er zijn programma’s die tijdens de reis gevolgd worden, maar er is ook genoeg ruimte voor eigen activiteiten. Je zit dus niet persé de hele dag aan de groep vast, maar je zult zeker veel activiteiten samen doen.

De reisleiding is Nederlandstalig, zo kun je altijd bij de organisatie terecht met vragen over je reis. Je kunt ook een zekere deskundigheid verwachten van de reisleiding: zij weten altijd veel te vertellen over de bestemming.

Fox Bestemmingen en accommodaties

Het gaat hier om verre reizen, dus voor een singlevakantie naar de Ardennen hoef je bij Fox niet te zoeken. Je kunt kiezen uit allerlei landen, zowel in Azië, Amerika als Afrika. Je kunt gaan voor een avontuurlijke reis of een culturele reis. Waar je in iedere geval vanuit kan gaan, is dat er genoeg te doen is tijdens je vakantie.

Je kunt vooraf aangeven of je een eigen kamer wilt, of dat je het geen probleem vindt om een kamer te delen met iemand anders uit te groep. In dat laatste geval word je altijd bij iemand van hetzelfde geslacht geplaatst.

De accommodaties wisselen per reis. Zo zul je bij de ene in luxe hotels verblijven en bij de ander in een halfpension. Het is maar net waar jij aan toe bent en wat je voor je reis wilt betalen.

Kosten; wat betaal ik?

Omdat het hier om verre reizen gaat is het niet vreemd dat je een beetje in de buidel moet tasten om mee te kunnen op een singlereis bij Fox. De goedkoopste reizen beginnen bij 950 euro en daar heb je dan je zakgeld nog niet bij opgeteld.
Voor echt uitgebreide reizen mag je al snel 2000 euro of meer neertellen, maar dan heb je ook wat. Uit recensies van reizigers blijkt dat ze zeer tevreden waren over de singlereizen bij Fox en dat het de prijs meer dan waard was.

Daarnaast moet je er ook even rekening mee houden dat de prijs van je verblijf en vliegticket bij de prijs zijn inbegrepen en de deskundige reisleiding is er natuurlijk ook niet voor niets. Je bent ook niet een even een weekje weg. De reizen duren al gauw 18 dagen. Je bent dus echt even lekker weg. Daarom mag je best stellen dat de prijzen bij Fox meer dan redelijk zijn.

Overige informatie over Fox

Per reis krijg je een heel handig overzicht te zien met alle informatie die je moet weten voordat je een reis boekt. Zo kun je lezen welke vaccinaties verplicht zijn, hoe het zit met eten en drinken in bepaalde landen en of je eventueel een visum nodig hebt voordat je vertrekt.
Je kunt per reis ook terecht op een forum, waar je andere reizigers kunt ontmoeten of alvast verhalen kunt lezen van mensen die je voor zijn gegaan. Zo ga je helemaal voorbereid op pad.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

aug 30, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde single reizen

  1. Fox

    Fox

    Fox is een reisorganisatie van de ANWB die...
    Lees meer...

  2. Cirkel

    Cirkel

    Via Cirkel.nl kun je zowel singlereizen als eenoudergezin-reizen...
    Lees meer...

  3. Kras.nl

    Kras.nl

    Samen alleen op vakantie, zo kopt Kras.nl op...
    Lees meer...

Reacties - Fox – Aanbod singlereizen, ervaringen en informatie

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.