SuikerArrangement

90%

Je hoort de term tegenwoordig best veel: ‘sugar daddy’s’. Rijke mannen die er totaal geen probleem mee hebben om veel jongere vrouwen te overladen met dure cadeaus. Ben jij op zoek naar zo iemand, of zoek je juist een fijn persoon om je rijkdom mee te delen? Dan kun je je aanmelden bij Suikerarrangement.nl

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

SuikerArrangement
Algemeen
Profielen
Kosten
SuikerArrangement scoort een 90%
Klantenbeoordeling:

Gratis mogelijkheden SuikerArrangement

Suikerarrangement.nl is de eerste site in zijn soort in Nederland en België. Hier worden de termen suikeroom of suikertante gebruikt voor de rijken die op zoek zijn naar een partner, en degene die op zoek zijn naar een rijke partner om door verwend te worden, zijn suikerneefjes- of nichtjes.

Bij je aanmelding, die gratis is, is het belangrijk dat je duidelijk aangeeft waar je naar op zoek bent. Uiteindelijk ga je een soort zakelijk contract aan met iemand en voor jullie beiden moet duidelijk zijn wat je van de ander mag verwachten. Zo zijn er suikerooms- en tantes die genoegen nemen met gezelschap tijdens een diner of een stedentrip, maar anderen verwachten ook seks.

Kosten SuikerArrangement; Wat betaal ik?

Het lidmaatschap voor suikerooms-en tantes is duurder dan voor de suikerneefjes- en nichtjes. Dit omdat de eerstgenoemden vanzelfsprekend meer te besteden hebben. Je betaalt je lidmaadschap per maand.
Helaas kun je voordat je je aanmeld geen prijzen bekijken, wat een beetje tegenvalt, omdat je dan niet weet waar je aan toe bent.

Je betalingen aan Suikerarrangement.nl gaan helemaal anoniem, zodat niemand op je bankafschrift kan zien waar de betaling aan is gedaan.

Wat moet ik nog meer weten?

Het is een wereldje op zich, en veel mensen willen graag gebruik maken van een suikeroom- of tante om in hun eigen luxe te kunnen voorzien. Er zijn heel veel profielen op Suikerarrangement.nl te vinden, maar niet iedereen is even eerlijk. Als je dan ook het idee hebt dat je met een oplichter te maken hebt, meldt dit dan zo snel mogelijk bij de helpdesk.Zo zijn er gebruikers die beweren dat veel prostituees zich op de site aanmelden om snel extra geld bij te verdienen.

Stuur ook nooit zomaar geld naar iemand op voordat je diegene echt hebt ontmoet. Vaak gaan mensen er met het geld vandoor zonder hun afspraken na te komen.

Heb je een vraag, dan kun je terecht bij de helpdesk. Je kunt via een contactformulier je vraag opsturen en dan neemt Suikerarrangement.nl zo snel mogelijk contact met je op. Daarnaast is er een pagina met veelgestelde vragen, waar je veel informatie kunt vinden.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

aug 30, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Rijke mannen ontmoeten - Welke datingsites zijn hiervoor geschikt?

  Rijke mannen ontmoeten - Welke datingsites zijn hiervoor geschikt?

  Rijke mannen ontmoeten – Welke datingsites zijn hiervoor...
  Lees meer...

 2. Elitedating

  Elitedating

  (19 x beoordeeld)

  Elitedating noemt zichzelf de datingsite ‘voor vrijgezellen met...
  Lees meer...

 3. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

Reacties - SuikerArrangement – Vind jou Sugardaddy of Sugarmommy

2 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.