Alleenstaande Papas

80%

Speciaal voor alleenstaande vaders en moeders is de datingsite alleenstaande papas ontwikkeld. Al enkele jaren is deze datingsite online en heeft het succes geboden aan vele alleenstaande ouders. Een uitgebreide filter maakt het mogelijk om specifiek naar jouw zoekcriteria te zoeken. Net zoals bij vele andere datingsites is deze ook gratis te proberen om te kijken of dit bij jou past.

Gratis aanmelden

75 Aanmeldingen Vandaag

alleenstaande papas is voor vaders die opzoek zijn naar een nieuwe relatie
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Alleenstaande Papas
Gratis aanmelden

Alleenstaande papas profiel

Dagelijks melden gemiddeld 100 nieuwe alleenstaande vaders zich aan bij alleenstaande papas. Je kan direct gratis een profiel aanmaken. Daarbij zit inbegrepen dat je 10 gratis foto's kunt toevoegen, gratis standaardberichten versturen naar andere, gratis toegang tot andere profielen en hun hoofdfoto's en veilig daten via een anonieme postbus.

Succes ervaringen Alleenstaande papas

Met honderdduizenden alleenstaande moeders en vaders online geregistreerd op datingsites is de kans dat er een potentiële kandidaat voor jou tussen zit heel groot. Los daarvan is deze site doelgroep gespecificeerd wat de kans op een match extra verhoogt.

Gratis inschrijven

Inschrijven bij alleenstaande papas is gratis. Zo kun je gemakkelijk de site beoordelen en kijken of deze uiteindelijk bevalt. Niet tevreden? Dan is het uitschrijven heel snel en eenvoudig gedaan!

Gratis aanmelden

Kosten Alleenstaande papas

Ben je tevreden over alleenstaande papas en wil je de onbeperkte mogelijkheid om zo de kans op een leuke partner te ontmoeten te vergroten dan wordt hiervoor een vergoeding gevraagd. Met een full-membership kun je uitgebreide persoonlijke berichten typen, meerdere foto's uploaden en makkelijker en meer contact leggen met de personen waar jij in geïnteresseerd bent. De kosten voor alleenstaande papas kunnen gekozen worden voor credits of per periodes:

Kosten credits alleenstaande papas
150 Credits voor euro 14,99;
300 Credits voor euro 24,99;
900 Credits voor euro 49,99.

Kosten per periodes:
15 dagen voor euro 14,99;
30 dagen voor euro 24,99;
90 dagen voor euro 49,99.

Ervaringen Alleenstaande papas

Heb jij ervaringen over deze datingsite? Laat hieronder jouw mening over Alleenstaande Papas achter om een transparant beeld te kunnen scheppen.

Deel jouw ervaring met deze datingsite!

Geef een score en maak kans op een cadeaukaart t.w.v. €50

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Jan Peeterse

Dec 9, 2012

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Alleenstaande Moeders

  Alleenstaande Moeders

  (3 x beoordeeld)

  Alleenstaande moeders speelt in op de grote behoefte...
  Lees meer...

 2. Alleenstaande Mamas

  Alleenstaande Mamas

  (1 x beoordeeld)

  Voor de moeders die geen partner hebben maar...
  Lees meer...

 3. Lexa.nl

  Lexa.nl

  (72 x beoordeeld)

  Lexa is de grootste en waarschijnlijk ook bekendste...
  Lees meer...

Reacties - Alleenstaande papas ervaringen

7 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*