FunkyFish

76%

FunkyFish is een ideale datingsite voor mensen die Christen zijn of opzoek zijn naar een christelijk persoon. Er ontstaan hier veel liefdes dankzij het handige platform. Er zijn namelijk niet heel christelijke datingsites die in Nederland goed werken en een actief ledenbestand hebben. Benieuwd? Meld je gratis aan of lees onze FunkyFish review!

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

funkyfish is een christelijke datingsite die onder andere in Nederland hele leuke activiteiten aanbiedt voor singles
Gebruiksgemak
Profielen
Systeem
FunkyFish scoort een 76%
Klantenbeoordeling:

Op zoek naar een christelijke partner? Meld je aan bij Funky Fish!

Als je christen bent, ga je als het op online dating aan komt meestal op zoek naar een partner die ook christelijk is. Op deze manier kun je samen door het leven gaan met iemand die dezelfde waarden, normen en doelen als jou heeft. Maar wat nu als er bij jou in de kerk alleen maar oudere mensen komen of als er bij je jeugd- of jongerenvereniging geen leuke singles zijn? Dan meld je je gewoon aan op een Christelijke datingsite als Funky Fish! Via deze site kun je religie en daten combineren en leg je heel eenvoudig contact met leuke vrijgezelle christenen in heel Nederland.

Voor wie is FunkyFish?

FunkyFish is een Christelijke datingsite die zich profileert als oecumenisch. Dat wil zeggen dat christenen van alle stromingen hier welkom zijn. Of je nu protestants, katholiek of evangelisch bent, voor iedereen is plek op deze datingsite. De belangrijkste reden om je bij FunkyFish aan te melden is om een leuke en geschikte partner te vinden die echt bij je past. Religie en daten komen hier dan ook zeker samen. Daarnaast wil de site ook een community zijn waar gelijkgestemden elkaar op vriendschappelijke basis kunnen ontmoeten. Er worden dan ook regelmatig evenementen en uitjes georganiseerd door het hele land, zodat de leden met elkaar in contact kunnen komen. Een groot deel van de leden bestaat uit twintigers en dertigers, maar ook als je jonger of ouder bent staat FunkyFish voor je open.

Wat is er met een gratis lidmaatschap mogelijk op FunkyFish?

Om de drempel om jouw perfecte christelijke partner te vinden zo laag mogelijk te houden, is er op FunkyFish een gratis online dating lidmaatschap mogelijk. Zodra je je hebt aangemeld kun je elke dag gratis een berichtje sturen naar iemand die jouw aandacht heeft getrokken. Daarnaast kun je ook een vriendenlijst opstellen. In tegenstelling tot veel andere datingsites kun je dus zonder te betalen rechtstreeks in contact komen met de man of vrouw die jou zo leuk lijkt. Als gratis lid van FunkyFish ontvang je daarnaast iedere maand een mail met mogelijke matches en ook kun je iedere week een blog toevoegen. Ook met een gratis lidmaatschap zijn er dus aardig wat mogelijkheden op deze datingsite!

Hoe werkt aanmelden bij FunkyFish?

Het aanmelden bij FunkyFish is heel simpel: vul je naam of alias in en voeg je contactinformatie, locatie en kerkstroming toe. Geef daarna aan of je op zoek ben naar een relatie of een vriendschap en voilà, je bent lid! Eenmaal geregistreerd kan je direct op zoek gaan naar je ware Jacob of Jacoba en kan de online dating met de leukste vrijgezelle christenen van ons land beginnen!

Wat kost een betaald lidmaatschap?

Wil je betaald lid worden van FunkyFish, dan heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een abonnement van één maand, dat € 9,95 kost. Ga je liever voor een abonnement van 3 maanden, dan kost dat € 19,50. Een abonnement van een half jaar kost € 29,50 en een jaar lang betaald lidmaatschap kost je € 39,50. Als je niet weet of deze site iets voor je is, kan je het dus heel gemakkelijk en goedkoop een maandje uitproberen.

Een betaald lidmaatschap heeft een aantal voordelen ten opzichte van de gratis variant. Zo ben je niet langer gebonden aan maximaal één berichtje per dag en ook kun je zelf bepalen wie jou een berichtje mogen sturen. Verder krijg je onder meer direct een melding per e-mail wanneer iemand je een bericht heeft gestuurd, kun je je profiel stylen, een fotoalbum toevoegen (en dat van anderen bekijken) en privé chatten. Iets beter uit ben je dus als bijvoorbeeld SamenChristen kiest.

Ervaringen met FunkyFish

Op de site van FunkyFish zelf staan al verschillende succesverhalen van stellen die elkaar via deze Christelijke datingsite hebben gevonden. Daarnaast is het ook goed om verder te kijken op andere sites zodat je wat gebruikerservaringen kunt lezen, want dat de datingsite zichzelf aanprijst als succesvol is natuurlijk logisch. Ervaringen van echte gebruikers geven aan dat ze FunkyFish waarderen omdat het betaalbaar is, er een groot aanbod van christelijke singles is en de site gemakkelijk in het gebruik is.

Als nadelen worden onder meer genoemd dat je als gratis lid niet meer dan één bericht per dag kan sturen, dat niet alle christelijke stromingen voldoende vertegenwoordigd zijn en dat mensen soms een grote druk voelen vanuit de website om betalend lid te worden. De site kent dus een aantal plussen en minnen, maar biedt nog altijd voldoende mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar zijn christelijke partner. Ben jij dus benieuwd naar deze plek waar je religie en daten kunt samenbrengen? Breng dan zeker een bezoekje aan Funky Fish!

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Veel leden
 • Overzichtelijke website

Minpunten

 • Maar één gratis bericht per dag
Jan Peeterse

jan 17, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde christelijk

 1. ChristianMatch

  ChristianMatch

  ChristianMatch is de grootste christelijke datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 2. SamenChristen

  SamenChristen

  In Nederland zijn er diverse christelijke datingsites waar...
  Lees meer...

 3. Opzoeknaarjou

  Opzoeknaarjou

  Opzoeknaarjou is een online datingsite speciaal voor christenen....
  Lees meer...

Reacties - FunkyFish

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.