versiertrucs - de beste manieren om een vrouw te versieren

Versiertrucs – Hoe versier je een vrouw

Vrouwen versieren. Voor sommigen is het een hobby en voor anderen een hel. Wat kun je als man doen om toch die leuke dame over te halen om jou haar nummer te geven of met je op een date te gaan? Om je een handje te helpen zijn hier vier goede versiertrucs opgezet die echt werken. Laat je twijfels achterwege en ga ervoor. En wie weet zit jij straks samen op de bank met die mooie vrouw die je al een tijdje op het oog hebt.

Stel jezelf voor

Het klinkt simpel, maar hier begint het allemaal mee, die eerste stap zetten. Veel mannen laten het al afweten voordat ze überhaupt contact hebben gemaakt. Niet doen. Je weet echt niet wat je misloopt op deze manier. Het ergste wat er kan gebeuren is dat ze geen interesse in je heeft en wegloopt. Behalve als je je echt als een eikel gedraagt en ze je misschien een klap geeft, maar dat heb je dan waarschijnlijk ook wel verdiend. Afgewezen worden is niet leuk, maar echt niet het einde van de wereld. Sterker nog, je wordt er sterker van en doet meer ervaring op. Van elke afwijzing kun je weer veel leren.

Dus stap gewoon simpelweg op een vrouw die je leuk vindt af en stel jezelf voor. Ga geen gekke openingszinnen bedenken, maar wees eerlijk en zeg bijvoorbeeld dat ze je opviel vanwege haar mooie uitstraling en dat je haar wel wat beter zou willen leren kennen. Wat zie je als je naar haar kijkt? Benoem dat. Je kunt haar haar complimenteren, haar kleding, haar glimlach, enzovoort. Overstelp haar niet met complimentjes, maar zeg gewoon eerlijk wat je opvalt en dat je dat aantrekkelijk vindt. En als het klikt dan volgt er vanzelf een gesprek uit en misschien wel meer.

Zet je kracht in

Iedereen heeft iets waar die goed in is en waar zijn kracht ligt. Wat is de jouwe? Kun je bijvoorbeeld mensen gemakkelijk aan het lachen maken? Ben je heel eerlijk? Ben je zelfverzekerd over hoe je eruitziet? Ben je avontuurlijk? Weet je veel over een bepaald onderwerp? Wat het ook is, vraag jezelf af waar je goed in bent en hoe je op anderen overkomt. Vraag ook eens je omgeving wat zij van je vinden en hoe ze je zien. Je kunt deze krachten van jezelf namelijk heel goed gebruiken als versiertruc.

Stel dat je anderen gemakkelijk aan het lachen maakt, maak dan vooral een grapje als je met een vrouw in gesprek bent. Laat haar lachen en ze zal je een stuk aantrekkelijker vinden. Als je heel eerlijk bent kun je dit gebruiken door haar te vertellen wat je zo opvalt aan haar, dat zal ze zeker waarderen. Als je zelfverzekerd bent over je uiterlijk dan kun je dat inzetten door dit uit te stralen. Zelfverzekerdheid is namelijk, zeker bij mannen, erg aantrekkelijk. Wanneer je avontuurlijk bent, kun je haar vertellen over de dingen die je hebt meegemaakt of haar gewoon meteen meenemen om iets spannends te gaan doen. Mocht je veel over een bepaald onderwerp weten, dan kunnen jullie daar een boeiend gesprek over hebben en kun je intelligent overkomen, wat ook erg aantrekkelijk is. Ga daarom bij jezelf na wat jouw kracht is en zet dat in.

Wees duidelijk en direct

Wellicht dat je de term ‘friend zone’ wel kent? Deze term wordt gebruikt als een man in de zogenaamde vriendenzone van een vrouw komt. Ze ziet je dan niet als potentiële partner, maar als een vriend waar ze alleen maar platonische gevoelens voor heeft. Een van de redenen waarom mannen hierin terecht komen, is omdat ze niet duidelijk maken dat ze seksueel geïnteresseerd in de vrouw zijn. Als je te lang te lief, aardig en vriendschappelijk met een vrouw omgaat, zal ze niet denken dat je ook als partner in haar geïnteresseerd bent. En als je eenmaal in de friendzone zit, is het moeilijk er weer uit te komen. Daarom is het zo belangrijk om duidelijk en direct te zijn.

Laat haar weten dat je haar aantrekkelijk vindt. Dit kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je haar bijvoorbeeld complimenteren of gewoon zeggen dat je haar aantrekkelijk vindt. Met je lichaamstaal kun je goed duidelijk maken dat je geïnteresseerd bent door bijvoorbeeld dichtbij te gaan staan, haar af en toe aan te raken aan bijvoorbeeld haar haar of op haar arm of been en door haar diep in de ogen te kijken. Heb hierbij uiteraard respect voor haar grenzen en hou je in als je merkt dat ze iets niet prettig vindt. Door ook goed op haar lichaamstaal te letten kun je zien of ze ook in jou geïnteresseerd is. En wie weet wat er dan vanzelf uit volgt.

Wees jezelf

Er zijn veel trucs en tips op het internet te vinden die je voornamelijk iemand anders laten zijn dan wie je echt bent. Zo wordt er bijvoorbeeld wel aangeraden om een vrouw te negeren, te manipuleren of te beledigen. Hoewel dit, gek genoeg, best kan werken, bereik je er weinig echte diepgang mee. Het zijn manieren om een vrouw in bed te krijgen en verder niks. Als dat je doel is, prima, maar alleen van een diepe relatie kun je echt gelukkig worden. En je kunt alleen maar een diepe relatie met iemand krijgen als je ook volledig jezelf kunt zijn.

Zie het versieren van een vrouw daarom niet als eenzijdige hobby waarin jij moet presteren, maar als iets waarmee je kunt ontdekken of je bij die ander past of niet. Je stapt daarmee op een vrouw af met de eerlijke interesse die je voor haar hebt en merkt dan vanzelf of jullie chemie voelen en een klik hebben. Wees in dat geval duidelijk en direct en gebruik je krachten. De kans is groot dat je dan niet alleen een avontuurtje voor één nacht eruit sleept, maar een nieuwe partner in je leven krijgt die de wereld een stuk mooier maakt dan voorheen.